duminică, 3 martie 2013

Unde ne cazam pe Valea Oltului?

Daca cineva m-ar intreba unde sa se cazeze pe Valea Oltului, raspunsul meu ar fi unul hotarat: Pensiunea Valahia. Dupa cum stiti, calatoresc destul de mult si in tara si in strainatate si am vazut multe locuri. Din nefericire pentru turismul romanesc, Pensiunea Valahia este printre putinele locuri in care am fost si nu am avut niciun motiv de nemultumire. Ar fi ideal ca asemenea unitati de cazare sa se gaseasca in toate zonele tarii.



De cum am ajuns la Valahia am fost intampinati cu caldura si o visinata foarte buna :) Pe toata perioada cat am stat acolo patronul a fost mereu prezent si m-a surprins placut prin amabilitatea si generozitatea sa. Camerele sunt foarte spatioase, dotate cu minibar, telefon, WI-FI, cablu TV, uscator de par, LCD, cabina de dus cu vibromasaj si balcon cu o vedere superbe spre raul Lotru.




Restaurantul e foarte frumos amenajat, iar mancarea este proaspata si foarte gustoasa. Mie mi-a placut foarte mult pastravul cu mujdei de usturoi :) Despre servire nu va pot spune decat ca a fost de nota 10+.


Locatia in care este situata pensiunea este mai retrasa, deci daca va doriti o oaza de liniste, e locul perfect. Desi este o locatie retrasa, nu te poti plictisi datorita faptului ca pensiunea iti pune la dispozitie diverse activitati: pescuit sportiv, inchirieri ATV, plimbari cu trasura sau cu barca, ore de calarie, tiroliana, teren de sport, bicicleta, drumetii, sauna, s.a.m.d. Cred ca am uitat sa va mentionez ca Pensiunea Valahia face parte dintre-un intreg complex turistic care cuprinde mai multe unitati de cazare. Pentru iubitorii sporturilor de iarna: la aproximativ o ora distanta de Valahia se afla cea mai noua partie de ski din Romania si una dintre cele mai bune. Totodata, complexul are o curte imensa, frumos amenajata, cu rauri, minicascade, loc de joaca pentru copii, loc pentru foc de tabara, dar si multe pasari.






Va plac aricii? :)











Sper ca v-a placut si voua aceasta calatorie virtuala. Eu una voi reveni cu drag la Pensiunea Valahia deoarece mi-a placut foarte mult si m-am simtit super bine. 

PS: Promit ca revin cu impresii si de prin alte locuri din tara prin care am fost.

Pupici si multe zambete!

11 comentarii:

  1. Ce frumuseti sunt si in tara noastra ! Ariciul ala ...ce noroc ca l-ai prins sa ii faci poza ! 

    RăspundețiȘtergere
  2. Deosebit! Poate ajungem si noi pe acolo! Ar fi superb! Mersi de idee,de sfaturi,de imagini si...ca ai descoperit un colt de Rai! Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acsinte Lorena Isabela3 martie 2013 la 18:23

    Cat de frumooooos, ca de poveste <3 imi placeeeeee placeeeee :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Bianca Roxana Anitei4 martie 2013 la 15:22

    Ce frumos e acolo!!!! Nu am vazut niciodata un arici adevarat;/

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos! 

    RăspundețiȘtergere
  6. Lore, sa stii ca e un loc ca din povestile de odinioara. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aura, e aproape de tine, poti sa mergi oricand :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria, chiar iti va placea sa stai cateva zile la Valahia. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  9. Lorena, e un loc de basm si eu m-am simtit foarte bine la Valahia.

    RăspundețiȘtergere
  10. Hai la Valahia! :) E un loc linistit si are si pasari. E perfect si pentru copii. Pupici.

    RăspundețiȘtergere