joi, 28 martie 2013

O noua campanie ZorileStore.ro

Salutare, ingerasi! Cred ca majoritatea dintre voi ati auzit de ZorileStore.ro si de ofertele cu care ne incanta acestia in fiecare an. Nici anul acesta nu s-au abatut de la drumul plin de surprize oferit atat pentru clienti, cat si pentru bloggeri si organizeaza Campania “Curatenia de primavara”.

In cadrul acestei campanii fiecare client care va trimite o comanda pe site, va primi o pereche de papuci sau sandale la alegere in functie de stocul disponibil, iar daca o comanda efectuata are o valoare mai mare de 200 RON, clientul are dreptul sa isi aleaga o pereche de adidasi.


Dupa cum stiti, anul trecut, acestia au realizat o campanie pentru bloggeri in care au oferit 100 de perechi de papuci sau sandale. Si in acest an, ZorileStore.ro ne incanta cu o noua campanie pentru bloggeri in colaborare cu Blog Awards.

Regulile sunt foarte simple: fiecare blogger care va dori sa se inscrie in cadrul acestei competitii, va scrie un articol in care isi exprima dorinta de a participa in cadrul Campaniei “Blogger Ambasador pentru ZorileStore.ro” in perioada 27 martie 2013-7 aprilie 2013, articol in care va prezenta si produsul pe care doreste sa-l primeasca in mod GRATUIT.

Se poate ceva mai simplu de atat? Eu sunt sigura ca nu. Astfel, la finalul primei etape in care se inscriu toti bloggerii, urmeaza a doua etapa in care cei care au primit produsul gratuit vor analiza si studia perechea de incaltaminte primita si vor scrie un nou articol in care isi prezinta opnia, lucru pe care il vor face pana pe 20 aprilie.

In functie de originalitatea articolelor se vor alege 10 finalisti, care vor fi anuntati pe data de 22 aprilie 2013. Marele castigator al campaniei “Curatenia de primavara” va fi anuntat pe data de 26 aprilie. 

Am analizat foarte bine produsele din cadrul “Curateniei de Primavara” si mi-am ales acesti balerini.

Sunt perfecti pentru mine pentru ca pot sa ii port si in zilele mai putin calduroase cu o perche de blugi, dar si in zilele frumoase de vara cu o rochita.

Cum vi se par balerinii?

Pupici si multe zambete!

7 comentarii:

  1. foarte dragalasi balerinii ,să ii porti cu placere :* :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt adorabili. :)
    Imi plac foarte mult. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt frumosi, dar credeam ca nu-ti plac balerinii :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos din partea lor :) bafta :-*
    draguti sa-i porti cu placere :-*

    RăspundețiȘtergere
  5. neata,pupici sunt superbi ador balerini.succesweek.placut pop

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut!
    Ai un blog interesant... Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/
    si daca ai placere sa ma urmaresti...
    :) O primavara frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere