luni, 11 martie 2013

Review produse Apidermaliv

Salutare, ingerasi! Cu siguranta, ati auzit cu totii despre gama Apidermaliv de la Complex Apicol Veceslav Harnaj. Probabil, unii dintre voi ati si folosit produse din aceasta gama. Si eu le folosesc :)

Masca pentru fata cu laptisor de matca, ulei de masline, ulei de shea si miere (100% ingrediente de origine naturala)



Ce spune producatorul:

Masca pentru fata Apidermaliv este o masca hranitoare adresata tenurilor uscate. Cu 100% ingrediente naturale, este un rasfat regal pentru tenul matur si uscat. Ingredientele active: laptisorul de matca, uleiul de masline, untul de shea si mierea sunt aliati puternici in lupta impotriva ridurilor accelerand circulatia sangelui in tesuturi. 
Ingrediente: Olive oil, acacia honey, beeswax, shea butter, royal jelly, sea-buckthorn oil. (50 ml)


Parerea mea:

Masca este destinata tenului matur, uscat. Eu am tenul mixt cu tendinte de ingrasare, insa am vrut sa incerc acest produs. Textura acestuia este destul de uleioasa atat de la uleiul de masline cat si de la miere, insa daca ati mai aplicat diferite uleiuri pe ten nu veti avea nici o problema. Am folosit masca timp de 3 saptamani, aplicand-o de cel putin 1-2 ori pe saptamana. Dupa aplicarea mastii pe intreaga fata o las sa actioneze 5-10 minute, apoi ma demachiez cu un buretel, dupa care ma clatesc foarte bine cu apa calduta. Dupa ce v-ati spalat tenul, acesta va ramane usor gras. Tocmai de aceea recomand sa folositi si gelul pentru spalarea tenului pe care il folositi in mod obisnuit dimineata.





Rezultatele se pot vedea imediat dupa aplicare: tenul este mai luminos, mai fin si mai catifelat la atingere.

Puncte forte:
- ingrediente 100% naturale;
-pielea devine fina si catifelata la atingere;
-mirosul este destul de fin;
-ambalajul este usor de folosit si practic (nu se pierde produs).

Puncte slabe:
-demachierea este destul de dificila din cauza uleiul de masline.

In concluzie, recomand acest produs atat pentru faptul ca are un continut 100% de ingrediente naturale, dar si pentru modul in care iti hraneste tenul cu sanatate. Mai multe detalii gasiti aici.

Crema pentru fata cu laptisor de matca, ulei de masline si unt de shea


Ce spune producatorul:

Apidermaliv este o crema hranitoare cu actiune de hidratare, emoliere si intinerire asupra tenului normal si mixt. Proprietatile anti-imbatranire ale laptisorului de matca, emolierea intensa a uleiului de masline si hranirea puternica a untului de Shea, ingrijesc si rasfata pielea in profunzime. Datorita complexului activ bogat in ingrediente naturale, starea pielii este imbunatatita in primele saptamani de la utilizare.
Ingrediente: Aqua, Olive oil, Beeswax, Lanolin, Cetyl alcohol, Shea butter,Sodium tetraborate, Cholesterol, Royal jelly, Perfume.


Parerea mea:

Este o crema perfecta pentru persoanele cu tenul uscat. Trebuie intinsa destul de mult timp pentru ca este destul de grasa. Totodata, imi place faptul ca are in componenta si unt de shea, cat si laptisor de matca. Dupa aplicare lasa ca un strat de protectie asupra tenului, insa recomand sa se foloseasca aceasta crema seara deoarece pe timpul noptii tenul isi revine mai usor dupa atacul diferitelor impuritati si factori nocivi, permitand porilor sa absoarba intreaga crema.


Puncte tari:
- ingrediente 100% naturale;
- este hidratanta, lasand tenul caifelat la atingere;
- reda aspectul luminos tenului.

Puncte slabe:
-este destul de grasa si o pot folosi doar seara. 
Concluzii: 
Este o crema buna care protejeaza tenul impotriva factorilor nocivi din mediu. Chiar dupa cateva zile de folosire se vad si rezultatele. Mie mi-a placut foarte mult. Se vede si prin faptul ca am golit recipientul :)

Crema pentru calcaie cu ulei de masline, unt de shea si propolis



Ce spune producatorul:

Apidermaliv pentru calcaie cu ulei de masline unt de shea si propolis este o crema reparatoare pentru pielea calcaielor. Combinatia de 95% ingrediente de originie naturala, precum: uleiul de masline, ceara naturala de albine si propolis, cunoscute pentru proprietatile lor, sunt ingrediente ce inmoaie si catifeleaza pielea ingrosata a calcaielor. Starea pielii calcaielor este imbunatatita, in timp ce propolisul vindeca si cicatrizeaza pielea ranita a calcaielor. 50ml
Ingrediente: Olive oil, Aqua, Beeswax, Lanolin, Cetyl alcohol, Shea butter, Sodium tetraborate, Propolis extract.

Parerea mea:

Imi este destul de greu sa-mi exprim parerea in ceea ce priveste acest produs pentru ca doar mama l-a folosit de cateva ori. Deocamdata, eu nu am probleme cu calcaieile, insa mama spune ca aceasta crema hidrateaza foarte bine pielea.


Puncte tari:
-hidrateaza si regenereaza pielea;
-este usor de aplicat.

Puncte slabe:
- ar putea fi un inconvenient pentru cei care nu folosesc creme grase.
Recomand sa folositi aceasta crema dupa ce ati tinut picioarele in apa fierbinte in care ati adaugat sare de baie. Apoi, incercati sa razuiti calcaiele si la final aplicati aceasta crema pentru a obtine un efect complet.

Balsamul pentru buze cu laptisor de matca, ulei de masline si miere


Ce spune producatorul:

Rasfata si repara chiar si cele mai uscate si deshidratate buze, catifeleaza si trateaza buzele afectate de anotimpul rece. Mierea pastreaza pielea buzelor hidratata un timp indelungat, iar laptisorul de matca actioneaza impotriva ridurilor. Pielea buzelor este hranita si tratata, dar si placut aromata.
Ingrediente: Olive oil, honey, beeswax, citrus aurantium dulcis flower oil, royal jelly.


Parerea mea:

Primul aspect pe care l-am observat la acest balsam a fost gustul: este absolut delicios. Eu sunt o mare consumatoare de miere, asa ca daca iubiti gustul dulce, acest balsam este cu siguranta, cel mai potrivit pentru voi. La inceput mi se pare ca sta ca o crema pe buze pana cand incepe sa se dizolve de la caldura degajata de corp. Este absolut uimitor si cu siguranta il voi recumpara.



Ingrediente:


Ce spune producatorul:

Gelul de dus Apidermaliv rasfata delicat pielea datorita combinatiei de ulei de masline, unt de shea si laptisor de matca. Uleiul de masline hraneste in profunzime pielea mentinand-o supla si elastica, in timp ce untul de shea repara pielea ranita si intensifica circulatia. Laptisorul de matca, untul de shea si uleiul de masline sunt un rasfat regal pentru pielea corpului. 250ml

Parerea mea:

Chiar este un adevarat rasfat pentru corp. Dupa o zi in care te intorci obosita si stresata de la serviciu, te relaxeaza complet, reusind sa iti redea zambetul pe buze si sa iti confere o stare generala de bine. Pe langa faptul ca este realizat numai din ingrediente naturale, are si un miros special (ceva dulce si acrisor combinat). Face spuma foarte multa si iti umple baia cu un miros divin.

Voi ce parere aveti despre produsele din gama Apidermaliv? Le-ati folosit? Daca da, v-au placut?

Pupici si multe zambete!

26 de comentarii:

  1. multumim, eu nu le-am folosit pana acum

    RăspundețiȘtergere
  2. super ,multumesc ,acum am idee despre aceste produse :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie mi-au placut produsele din aceasta gama, un pic mai grase decat e nevoie pentru mine, dar iarna sunt perfecte. 
    Crema pentru fata Apidermaliv am recumparat-o de cateva ori si am impartit-o cu sora mea (e consistenta si grasa si foloseam putin). 
    Sa le folosesti pe toate cu placere in continuare si descoperiri frumoase pe viitor (mai au cateva game grozave :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cunosc cateva produse Apidermaliv si sunt foarte incantata de ele . Mi-ar place sa incerc si balsamul de buze cu laptisor de matca , caci am mereu buzele uscate .

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru review-uri ting ting. Eu mi-am luat balsamul de buze, insa nu prea mi-a placut :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici eu nu le-am folosit, dar te cred pe cuvant si imi place de mor cand vad atata implicare in mediatizarea produselor autohtone.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Mary, neaparat sa le incerci. Au un pret foarte bun, sunt de calitate si e si brand romanesc :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nicoleta, sunt convinsa ca iti vor placea atunci cand le incerci.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cris, asa cum spuneai si tu, iarna avem nevoie de o crema mai grasa. Gelurile de dus cum ti s-au parut? Pup.

    RăspundețiȘtergere
  10. Rodica, si eu am buzele crapate mai mereu si balsamul de buze e foarte eficient.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bianca, ma bucur tare mult ca gandim la fel. Pe langa faptul ca sunt produse ale unui brand autohton, au si preturi foarte bune. Iti recomand sa le incerci. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  12.  Gelurile de dus sunt super - eu am avut Apidermin si Floramin, dar din cate spui tu si Apidermaliv e bun si am citit ca si Floral e foarte fain - asta ca sa nu lasam niciunul neincercat :)
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt tare curioasa de masca de fata :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mierea este cel mai bun tratament pentru corp.

    RăspundețiȘtergere
  15. Coca, asa cum am scris si in review, masca de fata iti lasa un ten foarte fin si hidratat. Incerc-o! Cred ca-ti va placea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Gelul de dus l-as incerca, cred ca miroase superb!

    RăspundețiȘtergere
  17. As incerca crema pt fata cu laptisor de marca :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Masca as incerca-o pentru ca am tenul cu probleme!

    RăspundețiȘtergere
  19. Arata super produsele, iti vine sa le mananci .

    RăspundețiȘtergere