miercuri, 27 martie 2013

Moda este o pasiune!


Salutare, ingerasi! Dupa cum stiti, si moda este una dintre marile mele pasiuni. Nu pot sa spun ca ascult intotdeauna sfaturile marilor designeri pentru ca imi place sa cred ca in fiecare dintre noi exista acea arta a bunului gust pe care putem sa o modelam in timp.
Imi aduc aminte cu drag de clipele din copilarie cand probam pantofii sau rochiile mamei. Atunci cand venea cineva in vizita, fugeam si ma imbracam cu hainele mamei, apoi coboram in fata musafirilor ca o adevarata domnita:) Desi mersul cu pantofi cu toc era o adevarata aventura, care de cele mai multe ori se termina cu cate o julitura, in fata musafirilor aveam o atitudine tare mandra pentru ca asteptam sa-mi primesc aplauzele. De cele mai multe ori, aplauzele erau insotite de zambete mai mult sau mai putin subtile, insa insesizabile pentru mine la vremea aceea.

Trecand de anii copilarie, pasiunea mea pentru moda s-a intensificat si am inceput sa fiu tot mai atenta la modul in care imi aleg/asortez fiecare tinuta. In dezvoltarea mea in acest domeniu sunt convinsa ca a avut o mare importanta si blogul meu, care mi-a oferit posibilitatea sa cunosc si sa colaborez cu multe firme “creatoare de frumos”, dupa cum le numesc eu. Astfel i-am cunoscut si pe cei de la SmartChic.ro pe care ii  gasiti si pe Facebook aici.

Smartchic.ro este un magazin online care comercializeaza haine dama si barbati in trend cu moda. Imbracamintea este fabricata in Romania de Chanttal Design si Escape Star Jeans.

Motto-ul lor este: “Inainte sa pleci in club, treci pe la noi ca sa iti iei tinuta!!! Fii in trend cu tot ce este nou in materie de fashion ! Cu noi esti Smart&Chic ! Your IQ is Your Fashion ! “

Persoana care a pus bazele acestui business s-a gandit, probabil, la un nume care ii va reprezenta cel mai bine magazinul si astfel a ales Smartchic, in traducere libera, “cumpaturi inteligente de haine chic”.
Smartchic este un nume care pune in evidenta foarte bine hainele pe care le gasesti aici, dupa cum veti observa si la tinutele prezentate mai jos. 
Brandurile pe care le comercializeaza Smartchic sunt: Chanttal, Escape si SJ-Industry. Pentru cei care nu le cunosc, sunt branduri care creeaza haine moderne, folosindu-se de materiale  de o calitate superioara.

Mi-a fost destul de greu sa aleg tinutele pe care urmeaza sa vi le prezint pentru ca cei de la SmartChic.ro au o multitudine de haine, atat pentru femei cat si pentru barbati, dar mai ales, pentru ca majoritatea dintre acestea m-au impresionat in mod placut. 

Mai sus avem doua rochii interesante atat prin design, dar si prin croiala aplicatiilor. Prima este Rochia Chanttal Kimberly Turquoise, iar a doua este Rochia Chanttal Kimberly Coral. Ambele sunt realizate dintr-un material elastic, cupele sunt push-up, aplicatiile sunt de dantela brodata, se inchid la spate cu “mos si baba”, iar spatele este decupat.


Rochia Privilege Journey Black este o rochie lunga, eleganta, decupata la spate, realizata dintr-un material catifelat si elastic. In cea de-a doua imagine avem Rochia Chanttal Anniversary Red, accesorizata cu pietre, aplicatii de dantela, dar si cu un lant pentru gat in ton cu rochia. Cupele sunt buretate iar manusile sunt din dantela. 


Prima rochie este Rochia Aka Crazy Black realizata dintr-un material elastic, decupata la spate si accesorizata cu franjuri. A doua este Rochia Chanttal Adorable Bordo, taliata cu o banda din piele ecologica, accesorizata cu aplicatii metalice, cupele sunt buretate, iar materialul este usor elastic.


Prima rochie este Rochia SJ Fly Black&Pink, iar a doua este Rochia Chantall Melanie Coral, ambele fiind realizate dintr-un material elastic, in culori vibrante de vara. A doua rochie are aplicatii din dantela brodate pe spate.


Rochia Lunga Chanttal si Rochia Passion Orange. Prima rochie este lunga, vaporoasa si lejera. Aceasta se prinde cu un cordon la mijloc si este accesorizata cu un lant auriu ce prinde rochia pe umar. Ultima rochie este mulata pe corp si accesorizata cu dantela. Se prinde dupa gat si se inchide cu fermoar la spate.

In imaginea de mai sus avem Jeansi Escape Amira, accesorizati cu fermoar la terminatie. Materialul este usor elastic si se inchid cu un nasture si fermoar. In cea de-a doua imagine avem o pereche de Pantaloni Escape Juliette, confectionati dintr-un material extrem de comod si moale. Talia este din piele ecologica moale si se inchid cu fermoar.

Aceste doua gecute mi se par deosebite. Prima este Jacheta Escape Ellie Blue, iar a doua este Jacheta Blugi Escape Fancy. Mai multe modele gasiti pe site.


Mi-au atras atentia si aceste doua seturi prin eleganta pe care mi-o inspira. Primul este Set Kaitlyn Dark,  compus din sacou si pantaloni. Sacoul se incheie cu “mos si baba”, materialul este elastic, pantalonii sunt accesorizati la terminatie cu tinte, iar sacoul cu peplum. Cel de-al doilea set este Set Aka Shine Black, compus din bluza si pantaloni. Materialul este fin si confortabil, iar setul este accesorizat cu pietre strass. 

Ce parere aveti? Va plac?

Pupici si multe zambete!


9 comentarii:

  1. Sunt foarte frumoase modelele alese de tine.
    Uf, uf cate tentatii...:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate tentatii! Imi plac mai multe articole vestimentare de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucura faptul ca avem cateva firme romaneti care ne pun la dispozitii coletii de hainute superbeeee si de foarte buna calitate. Ar trebui sa ne sustinem industria si sa cumparam haine realizate de noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este. Total de acord. Produsele romanesti sunt mult mai bune calitativ fata de cele chinezesti si turcesti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt frumoase tare modelele alese de tine;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Echipa Baroque Fashion va asteapta pe ->> www.baroquefashion.ro unde veti gasi produse din piele pentru dame

    RăspundețiȘtergere