marți, 12 martie 2013

Cum scapam de celulita?

Ingerasilor, unii dintre voi m-ati intrebat despre creme eficiente impotriva celulitei. In primul rand, trebuie daramat un mit: odata instalata, celulita nu dispare definitiv, poate fi doar diminuata!


Cu siguranta, si voi sunteti de-a dreptul "bombardati" de reclamele nenumaratelor creme si produse "minune" care va scapa de celulita in 7 zile, 14 zile, etc. Daca va gandeati ca si eu va voi prezenta un asemenea produs, v-ati inselat :) Avem la indemana un remediu anticelulitic foarte eficient: zatul de cafea. De-a lungul timpul am incercat diverse creme si aparate impotriva celulitei. Pana acum nu am gasit un produs de care sa fiu 100 % multumita, dar daca il voi descoperi vi-l voi spune si voua :)


Revenind la remediul cu zatul de cafea, multi dintre voi il stiu, insa putini il folosesc :) Nu vreau sa credeti ca am descoperit eu apa calda, insa fiind deja martie, m-am gandit ca e un moment bun sa vi-l reamintesc. 

Cum se procedeaza?
Un pumn de zat de cafea, o lingurita de ulei de masline si doua lingurite de miere de albine se amesteca bine si se maseaza pielea cu acest amestec. Se lasa sa actioneze 15 minute, apoi se indeparteaza cu apa calda si, la sfarsit se aplica o crema puternic hidratanta. Remediul este foarte eficace si nu va va face gaura in buget. Recomand acest masaj cu zat de cafea o data sau de doua ori pe saptamana si dupa o luna veti vedea rezultatele. Inca de la prima utilizare veti vedea ca pielea este mult mai catifelata. De asemenea, daca aveti probleme cu pielea aspra din zona coatelor, nu ezitati sa folositi acest amestec de zat de cafea si in acele zone. Singurul inconvenient al acestui tratament este spalatul cazii din baie dupa :)

Totodata puteti  folosi zilnic (in paralel) un gel de dus de la Nivea care are un cap de masaj. Nu stiu daca se mai comercializeaza acum pentru ca eu am pastrat recipientul si doar il reumplu cu ce gel de dus doresc.


Pentru cei care nu stiu cum arata:

Surse foto: google.com

Alte reguli pe care le stiti cu siguranta :)

1. Beti 2 litri pe zi de ceai neindulcit.
2. Faceti cat mai multa miscare, macar 30 de minute de mers pe jos.
3. Evitati prajiturile pe cat posibil. Din pacate, pe cat sunt de gustoase, prajiturile sunt cele mai bune prietene ale celulitei :( Combinatia de zahar cu grasimi e total nociva. Va recomand 2 patratele de ciocolata neagra sau o lingurita de miere atunci cand aveti pofta de dulce, sau, de ce nu, un fruct.

Sper ca va este de folos postarea. Eu m-am reapucat de acest tratament pentru ca alimentatia si viata sedentara a inceput sa-si puna amprenta asupra pielii mele.

Pupici si multe zambete!


6 comentarii:

  1. Ramona Daniela Sculschi12 martie 2013 la 15:53

    multumim ingeras!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cunoastem, cunoastem.:)
    De saptamana trecuta am inceput si eu "tratamentul"  si noroc cu tine, care mi-ai reamintit de zatul de cafea.
    O sa il reintroduc in rutina mea si astept primavara pentru a incepe si cu alergarile in parc. ;)))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Dee, eu stau mai prost cu alergatul sau cu mersul pe jos :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu stiam acest truc.dar cred ca il voi folosi si eu

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa fac cumva rost de zat far' sa ma apuc de  baut cafea;)

    RăspundețiȘtergere