marți, 28 mai 2013

Restaurant Caprice Timisoara

Ingerasi, cred ca nu trebuie sa va mai spun ca ma plimb foarte mult si, pe langa locurile frumoase pe care le vizitez, imi place sa incerc si diverse preparate culnare la restaurante. Un alt restaurant pe care vi-l recomand se afla in Timisoara: Restaurant Caprice. Nu vi-l recomand pentru ca e in orasul meu de suflet :) Vi-l recomand pentru ca are un meniu variat, preparate delicioase, organizeaza evenimente cu mult bun gust si multe altele. Ca sa va convingeti trebuie sa mergeti acolo :) 


Nu pot nega faptul ca ma incanta ca e deschis 24 de ore din 24. Mai ales daca esti in tranzit prin Timisoara, e locul ideal pentru a savura un preparat proaspat si delicios indiferent de ora la care ajungi. Poate parea ciudat, insa eu apreciez acest lucru si prin prisma faptului ca de multe ori am "hoinarit" prin Arad sau Timisoara atunci cand ma intorceam in tara sau plecam la ore la care toate restaurantele erau inchise si voiam sa mancam ceva. Totodata, Restaurantul Caprice face livrari de mancare si pizza la domiciuliu 24 de ore din 24.
Pe timpul verii va recomand terasa.

Si ca sa va fac pofta, sa va arat cam ce preparate culinare puteti comanda la Restaurant Caprice pentru o masa festiva, o cina de afaceri, o masa cu prietenii sau cu iubitul.











Daca am reusit sa va fac pofta si sunteti din Timisoara sau treceti prin Timisoara, merita sa ajungeti la Restaurant Caprice din strada Sfintii Apostoli Petru si Pavel, nr.42. Indiferent de gusturile culinare pe care le aveti, gasiti o varietate de preparate: gustari reci si calde, ciorbe, supe, preparate la gratar, peste, paste facute in casa, salate, pizza, preparate din carne de pui, porc sau vita, dar si desert.

Ce spuneti? Cum vi se par preparatele?

Pupici si multe zambete!

13 comentarii:

  1. Tu cred ca vrei sa ne omori!!!;)Arata grozav preparatele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata toate preparatele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca sunt delicioase. si terasa arata foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. E locatia perfecta pentru nunta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Spiridon Mihaela30 mai 2013 la 04:59

    Arata demential toate preparatele! Abia astept sa le gust!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce de mancaruri!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragomir Elena30 mai 2013 la 05:32

    Cate bunatati! Mi s-a facut o pofta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Georgiana Vasile30 mai 2013 la 05:49

    Numai papa bun! Arata intr-un mare fel!

    RăspundețiȘtergere
  9. Porcusorul arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Locatia e de vis! De mancare nici nu mai zic!

    RăspundețiȘtergere
  11. Bianca Roxana Anitei31 mai 2013 la 10:07

    Ai noroc, nu sunt tare, tare pofticioasa la mancare, insa imi place sa admir preparate aranjate asa frumos. Daca puneai prajituri si torturi nu stiu ce ma faceam.

    RăspundețiȘtergere
  12. Aha, e bine de stiut. La urmatorul restaurant pun doar deserturi :) Glumesc :))

    RăspundețiȘtergere