miercuri, 29 mai 2013

Cine aduce moartea in Romania?

Cred ca stiti deja ca s-a dat "verde" la explorarea gazelor de sist impotriva vointei poporului roman. Cine l-a convins pe Ponta sa-si schimbe radical parerea despre explorarea gazelor de sist? Nu multi dintre voi stiu ca Wesley Clark, fost comandant NATO si candidat la Casa Alba (printre altele) a devenit consilierul onorific al premierului Victor Ponta in iulie 2012. Fiind consilier onorific, Wesley Clark nu este platit, dar interesul lui nu era de a lua salariu, ci de a "baga pe gat" statului roman cesionarea gazelor de sist catre compania americana Chevron, Rosia Montana in favoarea lui George Soros, exploatarea zacamintelor de gaz din Marea Neagra in favoarea Exxon Mobile, "privatizarea" CFR Marfa catre Omnitrax, s.a.m.d.


Pe plan mondial, generalul NATO Wesley Clark este cunoscut ca prosper om de afaceri in domeniul energiei, membru al Partidului Democrat din SUA (al carui membru este si Barack Obama, campania sa electorala fiind finantata in cea mai mare parte de catre George Soros), dar si ca lobby-ist de succes. Meseria de lobby-ist nu este prevazuta de legislatia romaneasca, dar se pare ca este tolerata. Daca s-ar respecta Codul Penal, persoanele care fac lobby ar fi pedepsite cu inchisoarea pentru trafic de influenta, dar in cazul "stimabilului" Wesley Clark nu se aplica. 
Imediat dupa ce a fost investit in functia de consilier onorific al lui Ponta, Clark a declarat: "Am avut discutii cu premierul, pot veni cu o experienta importanta. Cred ca voi putea atrage investitori si cresterea economica a Romaniei. Stim ca exista o revolutie energetica in desfasurare in lume, iar in Romania exista un potential al carburilor, exista surse de apa care pot produce energie. Consider ca Romania poate deveni un principal exportator de energie". Asadar, otravirea pamantului romanesc nu se face in beneficiul poporului roman. Noi vom continua sa importam gaze de la rusi cu un pret de 4 ori mai mare.

Printre tarile care au beneficiat de "protectia" si "sfaturile" generalului Wesley Clark se numara si Kosovo. Americanii le-au asigurat independenta in schimbul cedarii rezervelor de carbune in favoarea companiei americane detinuta de acelasi George Soros. Kosovo are cele mai mari rezerve de carbune din lume, estimate la 300 de miliarde de dolari. Afland aceste cifre, nu ne mai mira ca oficialii americani au investit timp si bani pentru a-i bombarda pe sarbi si a "elibera" provincia Kosovo.
Sa nu va inchipuiti ca Wesley Clark imprastie otrava prin tari ca Romania dintr-un profund patriotism fata de statul american, e vorba doar de interese financiare. Pe vremea cand era CEO la Rodman&Renshaw si-a tradat propriul popor. Incepand cu 2010, prin pozitia pe care o ocupa in aceasta companie, a sprijinit peste 70 de companii fantoma din China pentru a fi listate pe New York Stock Exchange si NASDAQ. Rodman & Renshaw este o companie financiara care a sustinut si promovat acele firme fantoma din China pentru a fi listate pe bursele din SUA. Mici investitori din SUA au pierdut miliarde de dolari din cauza acestei fraude sustinute de "domnul" Clark. Atunci cand zic mici investitori ma refer la americani de rand care si-au investit fondurile de pensii (la recomandarea companiei pe care o conducea Wesley Clark) in actiuni ale companiilor fantoma chineze. Practic, la batranete au ramas fara niciun ban. Bineinteles, Wesley Clark neaga faptul ca ar fi avut vreun amestec. Investigatia pe aceasta tema facuta de catre postul TV ABC News o puteti vedea aici
In concluzie, daca ies bani, Wesley Clark ar vinde-o si pe maica-sa. Ma intreb: ii va lua cu el pe lumea cealalta? Doar n-o sa traiasca 1000 de ani. Generalului "patriot" si "binefacator" al popoarelor aflate in impas ii doresc sa-i dea Dumnezeu dupa suflet!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu