miercuri, 10 aprilie 2013

Orice sfarsit e un nou inceput!

Stiu ca suna a stereotip, dar in orice lucru rau exista si ceva bun. M-am gandit zile, saptamani si luni daca sa va spun ca am luptat si eu cu cancerul si am invins. Poate nu as fi spus acest lucru daca nu mi-as fi dorit sa stiti ca nu exista boala care sa ne puna la pamant. Viata noastra se termina doar atunci cand uitam sa mai traim! 
Nu vreau sa fac reclama clinicii la care m-am operat pentru ca nu doresc nici dusmanilor sa se imbolnaveasca, dar oricand pot sa dau detalii pe privat unei persoane care nevoie de informatii despre clinica. Nici nu stiu cu ce sa incep: a fost un soc sa primesc o asemenea veste proasta. Am "fiert" in suc propriu, am negat ca as putea sa am cancer, am fugit de oameni, dar dupa ceva timp, am acceptat ceea ce se intampla si le-am spus prietenilor apropiati, sotului, mamei. N-a fost usor, mai ales ca ei isi faceau mai multe griji decat imi faceam eu. Oamenii care chiar tin la mine au ramas socati de veste. Era chiar tare ca-i consolam tot eu pe ei :) Sunt multi oameni care mi-au fost alaturi, dar cei care mi-au suportat toate tacanelile de blonda au fost: sotul meu, Elful si Alina. Nici macar eu nu m-as fi suportat :) Stiu ca v-am facut viata un calvar, dar un pacat recunoscut e pe jumatate iertat :) Eu am avut mereu taria sa spun ca nu am vazut "drac mort si rata inecata". Poate e doar faptul ca optimismul si simtul umorului m-au ajutat. Nici nu stiu bine de ce postez asa ceva :( Poate doar ca vreau sa va transmit ca "nu mor caii cand vor cainii" :)
Revenind la un ton mai optimist, astazi e ziua sotului meu si-i doresc multa sanatate si sa i se implineasca toate visele frumoase!
Pana sa ma apuc de scris postarea, aveam 10000 de ganduri care au disparut imediat ce m-am apucat de scris :( De-aia am primit reportofon de ziua mea: gandesc mai repede decat pot sa tastez :)

 Pupici si multe zambete!

20 de comentarii:

  1. FELICITARI ESTI O INVINGATOERE din toate punctele de vedere!!!Iti transmit o imbratisare virtuala...si implinirea tuturor nebuniilor de care nu ai avut perte pana acum.Felicitari si munta multa sanatate.Te cites de ceva vreme si stiu ca esti un om BUN!Sa ai parte de familie si prieteni si sa nu te schimbi EVER.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow!!!Chiar socant!Nu mi-as fi imaginat niciodata ca ai fi suferit de o astfel de boala:( Imi pare rauca a trebuit sa treci prin asa ceva, dar imi pare bine ca acum esti bine si esti mereu aici, cu noi, impartasindu-ne din nebuniile tale.Inca o data se dovedeste ca Bunutul are grija de oamenii buni!
    La multi ani, sotului tau!Sa aveti multa sanatate, fericire, impliniri si sa va bucurati mereu unul de calalalt!Pupici!:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu te felicit din tot sufletul ting ting pentru felul tau de a privi boala, si iti spun sincer ca esti un exemplu pentru mine. Citez "Viata noastra se termina doar atunci cand uitam sa mai traim!". :) Sper sa ramai mereu asa, si sa ne mai dai cate un branci si noua cand ne culcam pe o ureche. :D La multi ani lui Cristi..multa sanatate,fericire,impliniri si tot ce va doriti. :) Te pupacesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceea ce nu te omoara te face mai puternic :)

    Ma bucur ca acum esti bine ... si mai puternica :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur pentru tine draga mea, te respect pentru optimismul de care dai dovada mereu, de veselia pe care o ai in suflet si petru bunatatea ta!
    La muuulti aniiii cu sanatateeeee tie si sotului tau! (si lui Jarabe, sa nu uitam de el :))

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur pentru optimismul tau, ca esti o luptatoare si ca totul s-a terminat cu bine.
    La multi ani lui Cristi si sa aveti multi ani fericiti impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga ingeras,imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva,dar ma bucur ca ai trecut cu bine peste si ai devenit mai puternica.Din experienta asta ai aflat cat de multi oameni tin la tine si iti sunt alaturi la greu.Iti doresc din suflet ca boala sa fie pentru tine doar o amintire urata.La multi ani sotului tau, multa sanatate la amandoi si sa aveti parte doar de bucurii pe viitor

    RăspundețiȘtergere
  8. Iulia, esti o femeie cu adevarat puternica!

    Ma bucur din suflet ca esti bine si ca poti sa faci in ciuda bolii, calatorind mai mult, bucurandu-te mai mult de viata si de cei dragi ce-ti sunt alaturi decat ai fi facut-o pana acum, profitand la maxim de tot ce ti se ofera.

    Te puuup, sa aveti petrecere frumoasa, LA MULTI ANI sotului tau si o viata grozava alaturi de tine!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ramona Daniela Sculschi10 aprilie 2013 la 12:10

    Si eu am ramas socata cand am auzit vestea, acum ma bucur din tot sufletul ca esti bine!Stii ca ti-am spus mereu ca Dumnezeu te va rasplati pentru toate faptele bune pe care le faci pentru persoanele din jurul tau, iar la aflarea vestii pot sa spun ca eram furioasa ca tocmai tu treci prin asa ceva si nu puteam intelege "de ce?"...insa tu ne-ai demonstrat ca esti o femeie puternica, o luptatoare, cu un optimism si o pofta de viata nemarginite, de la care fiecare dintre noi avem cate ceva de invatat... Iti doresc multa sanatate in continuare, prietena mea draga, si un calduros "La multi ani!" sotului tau, Cristi!!! Pupici !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pur si simplu si acum sunt fara cuvinte. Ma bucur din tot sufletul ca ai reusit sa invingi boala. Si te felicit pentru optimismul si puterea de care dai dovada. E o lectie pentru noi.
    La multi, multi ani fericiti sotului tau si multa sanatate la amandoi!!!! Pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. felicitari pentru optimism si la multi ani sotului impreuna :)
    un tortulet , ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  12. buna , te cunosc foarte putin doar din cateva cuvinte lasate pe blog sau pe fb despre tine de aceea ma bucur enorm de mult ca ai trecut cu bine de aceasta boala crunta stiu cata durere aduce -cumnata mea a fost diagnosticata acum 4 ani si au fost clipe de cosmar ,iti doresc din toata inima sa fii sanatoasa sa pui mereu sanatatea ta si a celor dragi tie pe primul loc , iar sotului tau la multi ani sa aveti cele mai frumoase zile si pline de fericire inpreuna .

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu te felicit mai inainte de toate pentru curajul de a impartasi din experientele proprii celorlalti, multi probabil necunoscandu-te indeajuns, insa inima ta mare banuiesc ca te-a ajutat sa treci peste toate cu putere si incredere! Important e sa invatam toti sa pretuim viata in sine, sa invatam cate ceva din experientele celor din jur, sa incercam de fiecare data sa ne sustinem intre noi atunci cand avem nevoie mai multa! La multi ani sotului, sa fiti fericiti impreuna mereu, toate cele bune si Dumnezeu sa fie alaturi de tine intotdeauna!

    RăspundețiȘtergere
  14. Uff chiar nu ma gandeam ca ai trecut prin asa ceva :(,felicitari pentru putere si optimism ,un adevarat exemplu ,eu sunt mai pesimista de fel.Ma bucur din suflet ca esti bine ,multa sanatate si La multi ani sotului!Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  15. Pfff...am ramas socata,nu m-am gandit ca ai trecut prin asa ceva :(
    Te felicit ca ai reusit trece cu bine,Doamne ajuta si de acum!Sincer nu stiu ce sa spun...am ramas uimita

    La multi ani!sotului tau si multa sanatate la toti! pupici si numai bine :-*

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna Iulia!:) Felicitari ca ai invins......Esti o adevarata luptatoare si meriti tot sprijinul!
    Cat despre reportofon,e o idee suprba:D Si eu m-am gandit sa-mi iau:))

    RăspundețiȘtergere
  17. Cred ca eu sunt una dintre persoanele pe care le consolai. Plangeam ca nebuna si noaptea numai la gandul ca mi-as putea pierde o prietena draga. Nu pot sa cred ca ai avut taria sa scri despre asta, pentru ca stiu ca nu-ti e usor sa-ti impartasesti sentimentele. Te pup, draga mea :*

    RăspundețiȘtergere
  18. Slava Domnului ca ai castigat lupta! Acum se explica niste lucruri, nu le scriu aici, dar cred ca stii la ce ma refer!
    E de laudat modalitatea ta de a depasi momentul! Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ma bucur ca ai scris pe blog ,asta inseamna curaj si totodata un imbold pt ceilalti.

    Mi-aduc aminte cand am vb amandoua pe acest subiect ,oricat de mult as fi vrut sa te consolez nu am reusit ba din contra m-ai consolat tu pe mine,care plangeam si-mi smarcaiam nasul in telefon ca o copilita de gradinita.

    Cum ti-am mai zis de atatea ori ,pe mine ma poti suna la orice ora din NOAPTE pt ca noi asa ne conversam mai bine :* :* :* ,glumesc pt tine sunt disponibila oricand.
    By the way n-am uitat de beutaaa promisaaa !!! Te astept la Cta,George te imbratiseaza ,iar Antonia iti trimite pupici

    RăspundețiȘtergere