luni, 29 aprilie 2013

In Bucuresti avem telegondola!

Inca nu avem telegondola, dar conform votului de sambata al consilierilor generali ai Bucurestiului, a fost adoptata hotararea de a participa la un proiect european de sisteme de transport suspendate, de tipul telecabinelor (30 de voturi pentru si 15 abtineri). Se pare ca Oprescu a renuntat la ideea de a construi sosele suspendate in Bucuresti si are o idee mai buna: telecabinele :) Proiectul va fi materializat in colaborare cu compania Overland Transport Systems din UK. E foarte interesant faptul ca datele arata ca aceasta companie are un singur angajat :) Deja ne putem imagina cand va fi finalizat acest proiect si cu ce costuri, desi se spune ca e finantat de UE (adica o parte din suma cu care contribuie Romania la UE).



Votul consilierilor pentru acest proiect se explica prin faptul ca e vorba de o hotarare a Uniunii Europene :) Pe viitor sunt preconizate si alte orase a fi incluse in acest proiect: Cluj-Napoca, Budapesta si Chisinau. Proiectul in sine nu e rau, insa, daca ma gandesc la tariful unei calatorii cu telecabina in Mamaia, tind sa cred ca doar politicienii vor folosi acest mijloc de transport ca sa nu intarzie la sedintele de partid :) Inca nu-mi fac griji ca dimineata vor trece bucurestenii cu telecabina prin dreptul geamului meu de la dormitor pentru ca la cum se finalizeaza proiectele in tara asta, probabil nepotii mei vor circula cu telecabina prin Bucuresti. 
Partea buna e ca oricine va calatori cu telecabina va scapa de gropi :)

Ingerasilor, prin orasele in care locuiti voi ce idei marete sunt propuse?

4 comentarii:

  1. Sincer nu stiu nimic...stau mai mult pe acasa cu Denys :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu cred ca nepotii tai se vor plimba cu tele - ce-o iesi pana la urma. ;))
    Sa fim optimisti, poate va vor surprinde. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine in oras se lauda cu asfaltarea;)...sa vedem insa daca mai si reusesc. In proiecte marete nu mai cred.

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa devenim cat de curand niste AERIENI toti pamantenii !
    De ce nu hotaraste U.E. sa se construiasca de banii astia locuinte cat mai multe sociale pentru oameni , caci sunt o gramada care nu au unde sta ? Cu telegondola se vor plimba tot bogatasii , oamenii de rand de-abia or sa isi permita sa cumpere bilet de autobuz !

    RăspundețiȘtergere