marți, 18 iunie 2013

Rochia - Schimbarea monotoniei in eleganta!

Salutare ingerasi! Cred ca multi dintre voi ati citit ultimele mele articole, articole in care v-am prezentat parerea mea despre diferite probleme cu care ne confruntam in fiecare zi, dar pe care "dragii "nostri conducatori le neglijeaza. Astazi m-am gandit sa vorbim despre lucruri frumoase: despre moda, o lume a femeilor, dar pe care nu o refuza nici barbatii :)
Pentru ca ma bucur de zile extraordinare de concediu si mi s-a facut "pofta" de hainute noi, vreau sa va arat ce mi-am mai adaugat in whislist de la Dy Fashion.



Cine sunt DyFashion? "DyFashion va ofera o gama larga de rochii de ocazie sau de zi, rochite de vara vaporoase, tinute office elegante sau casual, bluzite, topuri si tricouri, salopete de club, accesorii. Comanzi online, transport rapid!". De asemenea, un citat care m-a impresionat este: " O rochie deosebita ne transforma intr-o clipa, dintr-o simpla gospodina, intr-o femeie stilata si cocheta. Femeile iubesc rochiile, pentru ca le fac sa se simta puternice, deosebite si feminine."

Pentru ca rochia a fost dintotdeauna obiectul vestimentar care a intruchipat cel mai bine conceptul de feminitate. De-a lungul timpului, aceasta a suferit nenumarate transformari, reflectand trecerea diverselor curente care au influentat moda si punandu-si puternic amprenta asupra siluetei feminine, modeland-o conform diferitelor idealuri de frumusete. In ultima perioada, rochiile au cunoscut o adevarata renastere datorita numeroaselor campanii de promovare a acestui esential obiect vestimentar exclusiv feminin, centrate pe ideea : Let’s go back to basics.

Ce spun eu despre ei: Nimic mai adevarat ca femeile iubesc rochiile, atat pentru transformarea pe care o obtii atunci cand o porti, dar si pentru bunul gust de care vei da dovada. Purtand o rochie, indiferent de ocazie vei avea garantia sa te prezinti minunat in fata celor dragi.
Iubesc rochiile! Indiferent de personalitatea pe care o ai, rochia pe care o porti te pune in valoare.

Totusi, sa nu ma pierd in detalii si sa va prezint cateva rochite care mi-au placut de la Dy Fashion.


Rochia Mistique Blue este o rochie lunga de seara, foarte eleganta si de efect avand o crapatura pe picior.
  

Rochia Diva Lady este accesorizata in zona bustului cu un model floral. Voalul care porneste din zona taliei se inchide cu nasturi in zona gatului la spate.


Rochia Fantastic Turqoise este o rochie eleganta din dantela cu spatele gol, fiind o rochie potrivita pentru ocaziile speciale.


Rochia Adorable Pink este o rochie mini cu un umar asimetric. Este eleganta si de efect in culori puternice, partea de jos este din material elastic.


Mai sus avem prezentate doua rochite: mai exact Rochia Orange Lace si Rochia Turqoise Lace. Ambele sunt rochii scurte stil peplum cu spatele gol, realizate din dantela eleganta in zona bustului.


Rochia Pink Stripes este o rochie eleganta asimetrica, fusta rochiei este in colturi, iar topul este accesorizat cu flori din material.


Rochia Mistique Strass este o rochie stil office cu aplicatii in zona bustului. Partea din spate este din tul, fiind perfecta pentru a fi purtata ca rochie office, eleganta, de club sau de ocazie.

Ce spuneti, dragii mei, referitor la rochitele prezentate mai sus? Care este preferata voastra? Sunteti de aceeasi parere cu mine ca o rochie poate schimba cuvantul monotonie in eleganta? Va astept la urmatoarea postare, pana atunci va spun...

Pupici si multe zambete!

6 comentarii:

  1. Am vizitat si eu site-ul lor si rochia Mistique Blue e preferata mea, dar pe rosu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nicoleta Alexandra18 iunie 2013 la 17:07

    Cele in stilul peplum sunt preferatele mele :x

    RăspundețiȘtergere
  3. iar o sa visez la noapte:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Gardalean Alina20 iunie 2013 la 09:14

    toate sunt foarte frumoase dar preferata mea e rochia pink stripes

    RăspundețiȘtergere
  5. Bianca Roxana Anitei8 iulie 2013 la 23:43

    Prima e preferata mea, desi , desigur, toate sunt frumoase foc!

    RăspundețiȘtergere