sâmbătă, 8 iunie 2013

Marea intalnire a "asasinilor mondiali"

Nu stiu cati dintre voi stiu ca zilele acestea se desfasoara in Marea Britanie intalnirea anuala a Grupului Bilderberg. Grupul Bilderberg a fost fondat in anul 1952 si este considerat a fi cea mai influenta organizatie din lume. Grupul este dominat de personalitatea maleficului David Rockefeller. Pana acum 10 ani nici nu se recunostea oficial existenta acestui grup, iar acum au si site pe care il puteti accesa aici.


In ciuda protestelor britanicilor, marea intalnire a "asasinilor mondiali" a inceput de joi la un hotel din Watford. Pentru cei care se intreaba de ce ii numesc asasini mondiali: acest grup, alaturi de altele (la fel de influente) conduc lumea, dicteaza politica economica si sociala la nivel mondial. Sedintele grupului Bilderberg vor fi conduse de CEO-ul AXA Group, Henri de Castries, iar printre invitati se numara personalităţi ca Josef Ackermann (chairman Deutsche Bank), Marcus Agius (chairman Barclays), Jose Manuel Barroso (presedintele Comisiei Europene), Robert Kaplan (analist geopolitic Stratfor), Henry Kissinger (chairman Kissinger Associates), Mario Monti (fost premier italian), George Osborne (ministrul de finante britanic), David Petraeus (fost şef al CIA) şi Eric Schmidt (director executiv Google). Localnicii din Watford sustin ca aceasta intalnire se desfasoara pe bani publici. Nu stiu daca hotelul e platit din banii britanicilor, insa securitatea intalnirii este asigurata de catre angajati ai statului, deci din bani publici (cateva milioane de dolari). 


Lista aproape completa a invitatilor o gasiti aici. Nu veti gasi decat oameni foarte influenti, precum sefa FMI, mari directori de companii farmaceutice, mari companii de asigurari, banci, companii energetice, companii de armament, companii care produc organisme modificate genetic, membri ai Comisiei Europene, sefi ai serviciilor secrete s.a.m.d.


Jurnalistul Alex Jones a incercat sa se apropie de perimetrul intalnirii, dar nu i s-a permis. In toata zona sunt amplasate filtre pazite de catre angajati inarmati, iar localnicii care locuiesc in zona trebuie sa prezinte pasapoartele pentru a intra pe drumurile care duc spre casele lor. Ca si Alex Jones, ma intreb si eu: daca  nu e nimic in neregula cu aceasta intalnire, de ce atata mister si atata paza? Filmuletul cu Alex Jones il puteti viziona aici.
Singurul presedinte care a demascat aceste organizatii si le-a blamat a fost John Fitzgerald Kennedy, redus la tacere imediat dupa ce a avut acest discurs public (pe care il puteti asculta aici). Discursul este mai mult decat interesant, dar a fost mult prea deranjant pentru acesti asasini mondiali, asadar l-au asasinat in 22 noiembrie 1963. In mod bizar, presupusul asasin, Lee Harvey Oswald (care sustinea ca este nevinovat) a fost ucis doua zile mai tarziu, dar despre acest subiect va povestesc intr-o alta postare.


Aici puteti urmari un filmulet mai vechi care cuprinde declaratii fatise despre Noua Ordine Mondiala, despre crearea unui Guvern Mondial, dar si declaratia lui Basescu de la o intalnire a statelor membre UE, prin care exprima ca Romania a cedat suveranitatea odata cu intrarea in UE (minutul 7, cred).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu