vineri, 14 iunie 2013

7 pasi pentru o tinuta perfecta!

Salutare ingerasi! Cei mai multi dintre voi stiti cat de mult iubesc pantofii, dar si hainele. Pun un pret destul de mare pe aspect, dar si pe calitatea hainelor pe care le port. Asa ca m-am gandit sa va prezint cei "7 pasi pentru o tinuta perfecta", pasi dupa care ma ghidez atunci cand imi aleg tinutele.




1. Evenimentul
Tinuta trebuie sa fie cu atat mai eleganta cu cat evenimentul se desfasoara la o ora mai inaintata. Astfel daca veti lua parte la un eveniment formal, cel mai indicat este sa purtati o rochie lunga din material precum brocartul, matasea, organza sau jerseul.

2. Stilul
Este important sa purtam o tinuta care sa fie in ton cu evenimentul la care participam, dar sa nu uitam niciodata sa adaugam "acea pata de culoare" proprie care ne defineste stilul. Pata de culoare proprie poate sa fie o pereche de pantofi pe care o iubim, o geanta sau chiar o bentita pe care o transformam in altceva de exemplu, intr-o bratara.

3. Brandul
Dupa cum spune si proverbul, "Nu haina-l face pe om, ci omul face haina". Totusi, hainele au un rol destul de important. Indiferent de evenimentul la care participam, prima impresie conteaza. Adaptand proverbul la anii in care traim, putem spune ca "Nu brandul-l face pe om". Afirm acest lucru pentru ca sunt o multime de branduri care vand haine la preturi ridicate, insa nu si de o calitate pe masura. Asadar, fiti foarte atenti, dragii mei de unde va cumparati hainele si nu puneti intotdeauna pret pe brand, ci pe calitate.

4. Pretul 
Pentru ca cei mai multi dintre noi am fost afectati de criza economica, este normal sa fim mai atenti la banii pe care ii cheltuim pentru achizitionarea unui produs. Dupa cum am spus si mai sus, nu este important brandul unui produs pentru a fi de calitate. De asemenea, nu este important nici pretul pentru a ne cumpara un produs de calitate de care ne vom bucura o perioada indelungata de timp. In perioadele de lichidari de stoc sau de reduceri puteti gasi haine frumoase, de calitate si la preturi foarte bune.

5. Culoarea tinutei
Este bine sa stim ce culori ne pun in valoare calitatile, dar si ce culori ne ascund defectele, asa ca, dragele mele, nu ezitati ca la o sesiune de cumparaturi sa probati cat mai multe culori chiar si ale aceluiasi model.

6. Accesorile definesc tinuta
Chiar daca in viata de zi cu zi nu punem un pret atat de mare pe accesorii, atunci cand avem o ocazie speciala este obligatoriu sa nu uitam acest amanunt. Regula este destul de simpla: pantofii si geanta trebuie sa fie de calitate, iar bijuteriile sa fie asortate tinutei.

7. Fii fermecatoare
Iubeste-ti tinuta pe care o porti, dar cel mai important, iubeste-te pe tine! Nu uita ca esti frumoasa orice ai imbraca: trebuie doar sa zambesti si sa ai incredere in tine!

Dragii mei, sper ca v-au fost de folos cei 7 pasi pentru a avea o tinuta perfecta si daca tot am vorbit de tinute, putem vorbi si de hainelid.ro, un magazin online cu articole de imbracaminte pentru femei, dar si pentru barbati. 

Mai sus avem o tinuta perfecta pentru zilele de vara, tinuta formata dintr-un maiou si o fusta lucioasa cu talie inalta.

  
Rochia Neon se poate achizitiona in 3 nuante diferite: turcoaz, ciclam, roz.


Rochia Top este disponibila in 4 nuante diferite: gri, maro, crem, gri inchis.


Rochia Plasa de mai sus este o rochie scurta, stramta, cu maneci din plasa.


Rochia Maxi se poate achizitiona in 3 culori diferite: rosie, neagra sau alba.


Salopeta cu pantaloni scurti, stretch, cu esarfa in talie, se muleaza foarte frumos pe corp. 


 Salopeta Trena este o salopeta cu pantaloni scurti negri si top crem fara bretele, cu trena si inchidere cu fermoar.


Preferatul meu este sacoul Fashion. Acesta este disponibil in 3 nuante diferite: ciclam, turcoaz si alb. 

Ce spuneti, dragii mei despre hainele prezentate mai sus? Ce articol va place cel mai mult? Mie imi plac: salopeta de blug, sacoul fashion si fusta lucioasa cu talie inalta. Va astept la o noua postare, iar pana atunci va spun...
Pupici si multe zambete!

5 comentarii: