marți, 16 aprilie 2013

Saxara-despre frumusete...


Serile mi le petrec adesea pe site-urile cu cele mai bune oferte ce mi-ar putea aduce zambetul pe buze si produse de calitate pentru tenul meu. Am descoperit de curand o astfel de platforma online, asa ca daca v-am starnit curiozitatea, va invit sa accesati www.saxara.ro, magazinul online care va dovedeste ca sunteti frumoase!
Nu stiu cu ce sa incep de la gama larga de produse pe care o au: cosmetice, lenjerie intima, incalataminte, accesorii. Asa ca m-am gandit cat de important e machiajul pentru mine, mai ales in perioada in care razele soarelui devin oglinzi ale frumusetii noastre.  
Nu stiu voi, dar eu atunci cand ma machiez, ma gandesc de la a la z la ce make-up sa aleg si ce produse sa folosesc. Astazi, va invit asadar sa incepem lectia de machiaj cu cosmeticele regasite pe Saxara.
Sa-i dam drumul! Aplicam crema de fata cu protectie solara si acid hialuronic de la Babaria.


Ritualul de frumusete, dupa aplicarea acesteia, continua cu aplicarea bazei de machiaj, fundamentala pentru tenul vostru, care va deveni mai luminos, ascunzand imperfectiunile fetei si oferindu-va baza unui machiaj perfect, exact asa cum vi-l doriti.
Nu am uitat nici de fondul de ten, noi alegand o nuanta deschisa, potrivit pentru un machiaj natural, care sa reziste intreaga zi. Am optat pentru fondul de ten fluid de la Parisax Professional, deoarece datorita texturii sale, acesta este usor de aplicat.
Si pentru ca primavara o avem, intai de toate, in priviri, paleta de culori de la Parisax Professional de pe  www.saxara.ro este exact ce ne trebuie pentru un inceput de saptamana reusit. Exprimati-va si voi frumusetea prin intermediul privirii !           
Dupa aplicarea fardului de pleoape, nu uitati de mascara, aplicata pentru volumul genelor. Acesta se afla si la promotie cu o crema marca Babaria, pe care o puteti face cadou de Iepuras unei femei la fel de pasionate de frumusete.
Acum, fetelor, nu va putem dori decat sa alegeti cea mai frumoasa tinuta si cel mai dulce zambet.
Nu uitati sa fiti frumoase! Fiecare femeie e frumoasa!

Pupici si multe zambete!




                                   






11 comentarii:

  1. am auzit ca sunt bune produsele... :)
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Vara trecuta am avut aceasta crema pentru protectie solara pe baza de aloe vera de la Babaria.Daca va permiteti , cu incredere sa o cumparati caci merita toti banii .Eu din intamplare am cumparat-o de lao colega care nu ii facea bine la tenul ei si in primul rand m-a tentat mirosul si am zis ca daca nue buna nici pentru tenul meu o sa na dau eventual pe maini cu ea .Dar nu a mai fost cazul , eu am un ten mixt si mi-a facut foarte bine la ten si nu m-am ars de soare , am avut fata usor bronzata .

    RăspundețiȘtergere
  3. Sanatatea este cea mai importanta, asa ca recomand produsele bio din toata inima :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate produsele arata foarte bine, insa sunt curioasa de fond de ten!

    RăspundețiȘtergere
  5. Crema cu Aloe Vera imi face cu ochiu :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Am mai auzit de aceasta firma, ca sa ma conving de calitatea lor trebuie sa le incerc, multumim pentru articol :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumi pentru etape, nu le cunosteam, o sa incerc sa le aplic.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am rasfoit site-ul..arata super bine produsele!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am cumparat de la Saxara lunile trecute. O experienta placuta iar produsele, cel putin cele care le-am luat eu, au fost super ok.

    RăspundețiȘtergere