vineri, 26 aprilie 2013

Guerlain Terracotta Spray

Bun gasit, ingerasilor! Se pare ca a venit vara, iar temperaturile se anunta in crestere. Tocmai de aceea, e cazul sa ne gandim si la bronz. O solutie pentru un aspect usor bronzat este oferita de Guerlain Terracotta Spray Bronzing Powder Mist.


Ce spune producatorul
Pudra-Spray Autobronzant Guerlain Terracotta este o pudra sub forma de spray ce asigura tenului o culoare minunata, o tenta de bronz in doar 2 secunde. Gratie prafului microfin din Terracotta spray, in 2 secunde tenul dvs va capata o culoare calda, de turta dulce. De asemenea, pielea devine moale, este hidratata in profunzime. Spray-ul se tine la o distanta de 30 cm de fata si se pulverizeaza, facand o miscare circulara. Culoarea dureaza 12 ore si rezista chiar si la transpiratie excesiva. Spray-ul contine pana la 130 de pulverizari, 75 ml, SPF 10.


Asa arata la o utilizare incorecta, adica pulverizat de la o distanta prea mica. Voi sa nu faceti asa :)
Efectul final, dupa uniformizare.

Parerea mea
Eu folosesc varianta 01 Light pentru ca am tenul mai deschis, insa produsul se gaseste si in varianta 02 Medium, pentru tenurile mai inchise. Prima data am remarcat ambalajul dotat cu pulverizator, ceea ce face ca utilizarea sa fie igienica si dozajul optim. Are o consistenta cremoasa si este foarte usor de aplicat. Confera tenului un aspect usor bronzat, se uniformizeaza foarte repede, fara a lasa acel aspect portocaliu pe care il lasa majoritatea autobronzantelor sau acele "dungulite" pe fata pe care nu si le doreste nimeni. Dupa utilizare, pielea este fina, catifelata si cu un miros placut si discret. Pe langa efectul de autobronzant, am remarcat faptul ca are si una dintre proprietatile unui fond de ten: grad de acoperire mediu, asadar poate fi folosit si ca fond de ten. Spre deosebire de majoritatea fondurilor de ten, Guerlain Terracotta Spray este mult mai rezistent la transfer, iar aspectul luminos si bronzat al tenului dureaza mult mai mult. Practic, daca il aplici dimineata, nu este necesar sa-ti refaci machiajul (din acest punct de vedere) pana seara tarziu. Totodata, confera tenului un aspect de bronz natural, fara a creea acel efect de "fata varuita". Desi, initial eram sceptica in folosirea autobronzantelor (din cauza experientelor anterioare neplacute cu alte produse), sunt foarte incantata de Guerlain Terracotta Spray si a devenit unul dintre produsele mele preferate. E suficient sa-l folosesti o data si te indragostesti iremediabil :)
Pretul cel mai bun de pe piata romaneasca (40 RON) il gasiti la Produse Cosmetice, desi in magazinele de profil costa aproximativ 180 de RON. Diferenta de pret este imensa, desi Guerlain Terracotta Spray comercializat de Produse Cosmetice este 100% original. Probabil pretul atat de mare din magazinele de profil este datorat sumelor platite pentru inchirierea spatiilor comerciale din diverse mall-uri, pentru campanii publicitare, dorinta de a face profituri uriase (sume deloc neglijabile), s.a.m.d. 

Ati folosit acest produs? Daca nu, vi se pare tentant? Ati folosit alte produse Guerlain care vi s-au parut interesante?

Pupici si multe zambete!






18 comentarii:

  1. Este excelent un produs de acest gen mai ales acum cand vom incepe sa scoatem rochitele de vara din dulapioare. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. eu deja m-am indragostit de el si are un pret mai mult decat acceptabil

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma pricep prea mult la cosmetice, dar cred ca am vazut ceva asemanator si la prietena mea. In schimb, pretul mi se pare foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hm, nu stiu ce sa zic, cred ca va tenteaza mai mult pe voi, femeile :) PS: Cand mai scrii si despre calatorii?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine arata! Si daca zici ca e si de calitate, vreau si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am Terracotta, dar nu spray. E de retinut sa incerc si sub forma de spray. Cred ca e mai usor de folosit decat pudra normala.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pare interesanta aceasta pudra si are un pret bun. Cred ca merita incercata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper sa am ocazia sa-l incerc si eu. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte fain produsul. Nu l-am folosit,iar de la Guerlain nu am avut decat parfumuri. Super tentant e pretul.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu stiam ca se gaseste la un pret atat de bun

    RăspundețiȘtergere
  11. Excelente pentru vara ce a sosit mult prea devreme!

    RăspundețiȘtergere
  12. buna.imi puteti spune va rog de unde as putea sa comand acest produs?multumesc

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna, Diana! Produsul original la cel mai bun pret il gasesti aici http://www.facebook.com/pages/Produse-Cosmetice/355914084526532?ref=hl

    RăspundețiȘtergere