miercuri, 17 aprilie 2013

Erry Tomorrow's sau momentul cand moda se intrepatrunde cu pasiunea!


Salutare, ingerasi!
Am inceput sa scriu acest articol gandindu-ma la un articol citit acum cateva zile. Pe scurt, in articol erau prezentate diferite persoane pentru care moda devenise o obsesie si nu o pasiune. Dupa cum stiti, moda face parte din viata noastra de zi cu zi, intr-un mod mai pronuntat sau mai putin, insa chiar este posibil ca dragostea pentru haine sa devina o obsesie?
Nu cred in aceasta posibilitate, presupun ca problemele acelor persoane sunt de alta natura, care nu implica dragostea pentru frumos.
Trecand la ceea ce voiam sa va prezint astazi, este vorba despre Erry.ro Tomorrow's fashion Store pe care ii gasiti aici si pe Facebook aici.


Ce spun acestia despre ei: „Magazin online de haine si accesorii, imbracaminte dama, Rochii, Bluze, Fuste, Blugi, Sacouri, Esarfe, Pantaloni si multe altele. Erry.ro se va dezvolta dupa conceptul : Seriozitate , Promptitudine , Calitate.
Intelegem perfect necesitatile femeii contemporane, sofisticate. Femeia care stie exact ce vrea si cum sa obtina! Te vom ajuta sa iti definesti stilul personal sau de ce nu ? sa ti-l descoperi. Stilul nu este caracterizat de sume exorbitante ci de tinute bine alese si bine gandite. Astfel ca in cadrul magazinului nostru veti avea parte de stil la un pret accesibil , un raport calitate- pret inegalabil.
Pentru noi sunteti mai mult decat un client la distanta! Experienta acumulata ne va ajuta sa va rasfatam nevoile si sa va asiguram accesul la produse exclusiviste in raport cu ultimele aparitii in tendinte.  Nu mai pierde timp pretios prin magazine ! Te vei scuti de discomfort-uri inutile cum ar fi acela de a suporta ifoasele unei vanzatoare plictisite,neexperimentate sau de a te incadra intr-un program fix.
Poti sa te pierzi in lumea ERRY.RO la orice din zi sau din noapte si sa ai la dispozitia ta o intreaga gama de produse fara aglomeratie , fara batai de cap.
Ce spun eu despre ei: Primul lucru care m-a impresionat la cei de la Erry Tomorrow's este „abundenta” de produse pe care o detin. Acestia au produse de la lenjerie, la incaltaminte, un aspect foarte important, tinand cont de gusturile tot mai diferite pe care le au clientii astazi.
Voi incerca sa va prezint cateva produse care m-au impresionat intr-un mod placut, grupandu-le pe categorii astfel: rochii, bluze dama, pantaloni, jachete-geci, lenjerie, club style si incaltaminte.
In prima imagine avem Rochie Transparent Back White, aceasta este o rochie din material elastic, foarte eleganta. Prezinta un design feminin si romantic, iar combinatia de material fin la atingere cu material dantelat face din aceasta rochie o adevarata opera de arta.
In cea de-a doua imagine este prezentata Rochie Chic Brodery Lila. Incearca si poarta delicatul material ca unul dintre articolele tale vestimentare preferate, insa ai grija sa porti accesorii minimaliste pentru a-ti mentine look-ul corect proportionat.
Si acum as vrea sa va prezin doua ROCHII DE SEARA. In prima imagine este prezentata Rochie Erry Mini Cappuccino, aceasta este o rochie din material elastic, foarte eleganta. Rochia mini prezinta un design feminin si romantic, iar combinatia de material fin la atingere cu material dantelat face din aceasta rochie o adevarata opera de arta mai ales ca are si un accesoriu adecvat.
In cea de-a doua imagine este prezentata Rochie cu o singura maneca Fuchsia, aceasta este o rochie mini mulata potrivita pentru orice moment al zilei si nu numai, fiind din material elastic si fin la atingere, usor transparent cu o maneca si partea din spate din dantela transparenta. Pe celalalt umar e doar o bretea mai lata din acelasi material, iar in partea din fata e decupat in forma de semiluna si se uneste cu dantela si un accesoriu potrivit:o funda din material satinat. Rochiile le gasiti aici.
In continuare v-am prezentat doua paltonase, in prima imagine este Trenchcoat Erry Martina Elegance. Trenci dama cu Guler fantezie imitatie blana, 2 buzunare cu paspoal si clapa. Cordon trecut prin bride cu catarama metalica. Lungime aproximativ 72 cm.
Iar in cea de-a doua imagine este prezentat Trenchcoat Erry Extravagance. Trenci dama cu Bavolete fantezie, 2 buzunare cu paspoal si clapa. Cordon trecut prin bride cu catarama metalica. Lungime aproximativ 72 cm.
Mai sus avem Jacheta maro Leather Life, aceasta este accesorizata cu un guler generos cu capse, dar in momentul in care doresti sa inchizi fermoarul metalic pe care il are, jacheta se transforma dintr-o geaca cu tinte intr-o geaca cu guler rusesc cu inchidere pe lateral, toate acestea confera tinutei tale stil si atitudine.
A doua jacheta prezentata este Jacheta imitatie piele Revelation Black, aceasta este accesorizata cu buzunare si un cordon in jurul taliei, conferind tinutei tale stil si atitudine. Geaca din piele neagra este destul de versatila. Poti sa o porti in numeroase ocazii si iti confera un plus de senzualiate si feminitate oricand doresti sa fii remarcata.
Mai sus avem prezentat Corsetul Seductive White. Acesta se muleaza si se aseaza deosebit de bine pe trup. In plus, aceasta piesa va ofera aspectul unui corp elegant si un pic mai subtire. Vesta de dama Inna Black poate fi asortata cu nişte jeanşi scurţi cu un pulover, vestă din piele intoarsa cu franjuri, botine, şi o pălărie trendy.
Nu i-am uitat nici pe cei care iubesc sportul, asa ca am ales sa prezint Salopeta Energy Red. Aceasta este o salopeta cu bretele inguste si curea in talie, o timuta eleganta si usor de purtat in orice ocazie. Deosebit de confortabila, salopeta este ideala in zilele toride de vara, dar poti cu usurinta sa o porti in primava sau toamna combinata cu un sacou elegant si pantofi cu toc inalt. Erry Jogging Temperamento DarkPurple, adica Set trening compus din geaca cu gluga si fermoar, cu doua buzunare laterale si pantalonii cu talia joasa. Fiind din bumbac, este catifelat, moale la atingere si totodata elastic, fiind confortabil si placut. Aceasta tinuta sport este moderna si sexy. Ambele tinute le gasiti aici.
De asemenea, veti gasi pe pagina celor de la Erry.ro Tomorrow's fashion Store si lenjerii care cu siguranta, va vor atrage. In prima imagine avem Set lenjerie babydoll, bretelele sunt reglabile, talie empire cu fundita din satin, contine chilot din matase. Produs de calitate superioara, lenjerie intima de lux. In cea de-a doua imagine avem prezentat Erry Negligé Black LivCo Corsetti. Aceasta este o rochita cu volanase care cu siguranta iti va face noptile mai frumoase.
Am spus sa nu lasam deoparte nici partea de incaltaminte. Astfel m-am gandit sa va prezint in prima imagine Pantofii Ladys Khaki si in a doua imagine Pantofii Ladys Black. Ambele modele au tocul de 12 cm, sunt eleganti si cu siguranta iti vor pune in valoare tinutele.
Ce spuneti dragii mei de modele prezentate mai sus? Care articol v-a atras in mod deosebit? Mie imi place Jacheta maro Leather Life cat si Vesta de dama Inna Black. Mai multe modele veti gasi pe site. Toate hainutele sunt frumoase pentru ca DA, moda este o pasiune!
Pupici si multe zambete!

11 comentarii:

  1. foarte frumoase toate

    RăspundețiȘtergere
  2. Gecutele si pantofiorii arata demential.
    Am mai adaugat ceva pe wishlist. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase,sunt pe placul oricu si pentru fiecare gust...si sandalele sunt dragute :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate sunt frumoase, de ce vrei tu acu sa ma opresc la un singur produs? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate hainutele lor arata super, poate se gandesc sotii sa ne incante cu ceva de la ei !

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca cel mai bine mi s-ar potrivi unul dintre cele doua paltonase, multumim pentru articol :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Superbe hainutele :* as mai vrea sa am 20 de ani...

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate sunt frumoase.....setul de lenjerie babydoll mov , rochita fuchsia...deosebite!

    RăspundețiȘtergere
  9. Echipa Baroque Fashion va asteapta pe - www.baroquefashion.ro unde veti gasi produse din piele pentru dame

    RăspundețiȘtergere