joi, 21 iunie 2012

Un ingeras, doi ingerasi...multi ingerasi

Unii dintre voi stiu ca weekendul trecut am fost la mare. Nu va inchipuiti ca sunt pasionata de plaja, ador apa, insa era cam rece de data aceasta :) Daca tot am ajuns in Constanta, nu am ratat ocazia de a ma intalni cu unul dintre ingerasii mei "ting ting", Catalina. Bineinteles ca inainte de a ne vedea, am pus-o in tema ca nu vin machiata pentru ca nu-mi place sa ma machiez la mare. La mare prefer o tinuta lejera si un machiaj inexistent :) In fine, idei de-ale mele :)
Am facut si cateva poze, insa va voi arata din nou poza cu broscuta primita de la Cata :)


Nu pot exprima in cuvinte ce bucurie a fost pentru mine sa o cunosc personal! La intalnire a venit cu sotul ei si cu "gaza". Sotul ei, George mi s-a parut un om foarte deschis care o iubeste foarte mult. Ulterior, aveam sa aflu ca s-au gandit ca sunt vreo tipa fitoasa, insa ma bucur ca le-am "daramat mitul" :) Inainte sa ma stabilesc in Bucuresti, si eu credeam ca bucurestenii sunt cu nasul pe sus. Aveam dreptate :) Totusi, nu sunt toti la fel. 
Revenind la subiectul postarii mele, va spuneam ca am cunoscut-o si pe "gaza" Catalinei, Antonia, o dulceata de fata, foarte zambareata care a rezistat eroic pana tarziu in noapte. Am petrecut cateva ore mai mult de cat placute, am stat la palavre, ne-am cunoscut mai bine si asta m-a bucurat foarte mult. Desi, in mod normal, nu accept cadouri de la ingerasii mei ting ting, pe Catalina n-am putut s-o refuz pentru ca venise deja cu broscuta pregatita, era clar ca o cumparase special pentru mine. Nu va inchipuiti ca nu imi plac cadourile, le ador, insa eu trebuie sa va multumesc voua pentru ca sunteti mereu alaturi de mine. Imi doresc sa reusesc sa cunosc personal toti ingerasii mei "ting ting" si sper sa reusesc acest lucru.
Poate va intrebati de ce am atatea postari despre oameni din viata mea. Raspunsul e simplu: nu cred ca suntem cu totii "defecti", cred ca sunt si oameni buni printre noi, doar ca ne intoxica mass media cu tot felul de stupizenii. Nu va inchipuiti ca sunt naiva sau lipsita de ambitie, nu am fost niciodata genul sa alerg de una singura si sa ies a doua, insa eu chiar cred in oameni si in calitatile lor. De asemenea, sunt convinsa ca fiecare om merita macar o sansa. Daca ne vom lasa influentati de cei din jur, vom avea mereu senzatia ca toti din preajma noastra ne vor raul si vor sa ne "ia boii de la bicicleta".

Pentru toti ingerasii ting ting: un mare multumesc!





31 de comentarii:

  1. Buna dimineata. MI-am imceput ziua frumos citind aceasta postare minunata care m-a lasat cu lacrimi in ochi, de bucurie ca am cunoscut oameni speciali prin intermediul ABC-ului. In primul rand pe tine si apoi pe fetele care ne-em strans in aceasta comunitate. Sunteti minunate toate si ma bucur enorm ca am asemenea prieteni in viata mea chiar daca doar virtual (de multe ori chiar mai prieteni decat cei de langa noi).Pupici  pentru tine Iulia si pupici pentru fete.

    RăspundețiȘtergere
  2. janeta_2007200121 iunie 2012 la 07:02

    Buna dimineata!foarte frumoasa postare Iulia,imi pare rau ca nu post sa scriu mai mult sunt pe fuga dimineata va urez sa aveti o zi minunata tie si fetelor pupici si lui Jarabe ,si pupici Alinei care este o scumpica. 

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa se inteleaga bine cu Jarabe cred :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Hello ce harnicuta esti deja 2 postari,poate vii si pe la Bacau hmm ma gandesc sa "trag" marea pana la mine ca sa ai motiv:))

    RăspundețiȘtergere
  5. silvia_pascariu21 iunie 2012 la 13:03

    Foarte draguut :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ana maria birladeanu21 iunie 2012 la 14:19

    ce dragut....eu vin in tara o data pe an ,nu stiu ce sanse avem sa ne intalnim:(desi imi doresc,mi-a pacut asta cu,,sa alergi de una singura si sa iesi a doua,,:)))pupici tie si lui jarabe:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. ;)Frumoasa foc broscuta!Ma bucur ca ai avut un weekend frumos la mare!

    RăspundețiȘtergere
  8.  Ce frumos  ! O sa ne intalnim si noi odata :* Pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Calin Andreea Daniela21 iunie 2012 la 18:07

    Ce dragut din partea Catalinei, sa o pupi din partea mea :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  10. Multi pupici, Alina. Mai ales de la Jarabe, el e mascota ABC-ului :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Andreea, dupa ce am zacut cateva zile, acum nu pot sa ies din casa, asa ca m-am apucat de scris :) Trec prin Bacau atunci cand ma duc la parintii mei. Frumos oras si stiu si o pizzerie cu papa bun:) Nu mai stiu cum se numeste, insa stiu cum sa ajung :) 

    RăspundețiȘtergere
  12. Ana-Maria, nu se stie niciodata :) Poate ajung eu prin tara in care locuiesti tu :) Pupici multi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bianca, un weekend frumos, iar acum zac de cateva zile :(

    RăspundețiȘtergere
  14. Oanna, sigur ne intalnim, desi ajung in zona mai rar. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  15. Andreea, cand mai ajung pe la mare, o pup si din partea ta :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Cat de frumos vb.despre oameni Iulia.Esti o persoana minunata si care merita sa aibe langa ea numai persoane minunate asa ca noi ingerasii "ting ting".Esti o persoana atat de buna,de sufletista,cu o inima mare care are multa dragoste de oferit celor din jur..Si sper sa ne fii alaturi si sa iti fim alaturi mult timp de acum inainte.Si sper ca intr-o buna zi sa te cunosc si eu imi doresc enoorm.Te puup Iulia.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mirela, multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Pot sa ma laud ca voi sunteti ingerasii cei mai "ting ting" :) Sper sa am mai mult timp si sa scriu mai mult pe blog. Si eu imi doresc foarte mult sa ne cunoastem personal si stiu ca se va intampla acest lucru. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  18.  Eu abia acum am rezolvat cu internetul,si abia acum am vazut postarea :) ! Ma bucur ca te-ai simtit bine in compania noastra,iti promit ca atunci cand ma intorc de la Barlad,ne vom revedea cu mare drag,abia astept sa te vad poate facem si plaja daca e apa calda ca sa se poata balaci si gaza mea in voie :D ! Un mare puuup pt tine si multi pupici si pt celelalte fete,chiar ma bucur ca reusim usor usor sa ne cunoastem! O seara frumoasa cand ajung acasa la constanta voi posta si pozicile din mini vacanta !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Calin Andreea Daniela12 martie 2013 la 12:27

    Ce dragut din partea Catalinei, sa o pupi din partea mea :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  20. Ana-Maria, nu se stie niciodata :) Poate ajung eu prin tara in care locuiesti tu :) Pupici multi.

    RăspundețiȘtergere
  21. Multi pupici, Alina. Mai ales de la Jarabe, el e mascota ABC-ului :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Andreea, dupa ce am zacut cateva zile, acum nu pot sa ies din casa, asa ca m-am apucat de scris :) Trec prin Bacau atunci cand ma duc la parintii mei. Frumos oras si stiu si o pizzerie cu papa bun:) Nu mai stiu cum se numeste, insa stiu cum sa ajung :) 

    RăspundețiȘtergere
  23. Bianca, un weekend frumos, iar acum zac de cateva zile :(

    RăspundețiȘtergere
  24. Oanna, sigur ne intalnim, desi ajung in zona mai rar. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  25. Andreea, cand mai ajung pe la mare, o pup si din partea ta :)

    RăspundețiȘtergere