vineri, 29 iunie 2012

Kreativ Blogger Award



Le multumesc din suflet ingerasilor "ting ting" Gabryelles si Anfreuta pentru ca s-au gandit la mine pentru acest tag. Nu stiu cat de creativa sunt, insa stiu ca am intarziat foarte mult cu acest tag :(
Nominalizarea vine cu cateva reguli:

-link catre persoana care te-a nominalizat
-posteaza pe blogul tau imaginea Kreativ Blogger Award
-posteaza 7 lucruri aleatorii despre tine
-nominalizeaza alte 10 bloguri dorite.

7 lucruri despre mine

1. Am avut puisori de gaina in apartament :) De vreo cateva ori, cate doi :) Ulterior, dupa vreo luna, i-am dus la tara unde au murit de batranete. Cei de acum 3 ani sunt vii si acum si fericiti la mama la curte :) Nu va puteti imagina doi oameni maturi cica :) (alias eu si sotul meu) iesind in parc in fiecare zi cu puisorii de gaina ca sa ciuguleasca iarba si gazulite :)

2. In copilarie eram piromana, imi placea sa ma joc cu focul, la propriu :) Imi placea sa dau foc la o hartie si sa o privesc cum arde. Intr-unul din cazuri, am aruncat hartia pe balcon ca sa o observ mai bine :) Locuiam la etajul 3 si hartia s-a oprit in balconul vecinei de la etajul 2. Abia se mutase si balconul era plin cu cartoane de la mobila, incaltaminte, licheane de plastic, etc. Pe atunci nu era toata tevatura asta cu TV-ul si vecinii mei au reusit sa stinga focul fara prea mult tam tam. Tot apartamentul meu era plin de vecini care aruncau cu galeti cu apa in balconul vecinei cu pricina. Nu sunt mandra de fapta mea :( Din toata aceasta intamplare e de retinut faptul ca vecina mea nu m-a parat niciodata parintilor, iar eu am renuntat la a ma mai juca cu focul. Tare mai zambeam pe sub mustati cand ai auzeam pe mama si pe tata minunandu-se si intrebandu-se ce li s-or fi intamplat vecinilor de le-a ars balconul in halul ala :) Aceasta povestire se incadreaza in categoria: "nu incercati acasa".

3. Nu am deloc rabdare :) Sotul meu imi spune "nerabdarica" :)

4. Sunt insomniaca.

5. Ador desenele cu Tom si Jerry pentru ca la sfarsitul fiecarui episod se impaca.

6. Din clasa a 4-a, cand mi-am cumparat prima carte de astrologie, sunt pasionata de acest domeniu si toate domeniile conexe (chiromantie, grafologie, etc.). Acum mi-a mai trecut, insa mi-a ramas un reflex sa intreb oamenii in ce zodie sunt :) Nu cred in horoscopul zilnic.

7. Imi place foarte mult muzica lui Ceaikovski.

O sa-mi fie greu sa nominalizez 10 bloguri pentru ca majoritatea bloggeritelor au facut acest tag :(
- unique
- sweet moms
- DoDDo
- Bubu blog
- Blue Roses
- Anca Bogdana
- Anicka Maya
- Miu Miu
- Oanna
- Alina
http://www.femeia-deasupra.org/

Dragele mele daca ati facut deja acest tag, va rog sa-l ignorati. De asemenea, tag-ul e "deschis" pentru oricine doreste sa-l faca. Sigur am uitat pe cineva :(

PS: Sper ca nu v-ati asteptat sa va spun cat de buna si cat de "minunata" sunt :)

25 de comentarii:

  1. Multumesc din suflet pt. tag:D Nu ma asteptam.Chiar ma gandeam intr-o zi cand o sa primesc si eu acest tag:D  Tare faza cu puishorii:))) Eu am avut vrabii:))):*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Anca, cu multa placere. Asteptam cu drag sa ne povestesti 7 lucruri despre tine sau chiar mai multe :) Neaparat trebuie sa ne povestesti si despre vrabii :) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. hihihi,nu ne asteptam sa ne spuica esti buna si minunata,nu ai cum  pentru ca esti prea modesta,dar noi stim ca eati draguta si buna .....hmmm,ai fost destul de retinuta,dar mai aflu eu cate ceva :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult, Ana Maria. N-am fost retinuta, tocmai am recunoscut in scris ca am provocat un incendiu. Noroc ca s-a prescris fapta de atata timp :) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Janeta_2007200129 iunie 2012 la 06:40

    frumos interviu pacat ca ne-ai povesti foarte putine lucruri despre tine dar vom mai avea ocazia sa te cunoastem mai bine si asteptam cu nerabdare da vedem ce spune si Bogdanika sa o cunoastem si pe ea cat de cat multi pupicei la toate fetele

    RăspundețiȘtergere
  6. Jane, daca m-ati lasa de capul meu, va povestesc vreo 10 pagini :))) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) felicitari pentru tag scumpa mea :) poop

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc mult, Agurita! Stiu ca tu l-ai avut deja :) Pup.

    RăspundețiȘtergere
  9. Iulia sa stii ca imi pot inchipui oameni maturi care scot puisorii sa pape :). Eu am "mosit" o pisicuta si eram la fel de matura ca tine :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Iulia ma bucur ca ti-a trecut si nu mai esti piromana:)))Imi pare rau de balconul vecinei tale,dar pe mine m-a amuzat intamplarea :)))

    RăspundețiȘtergere
  11. Alina, cred ca e ciudat sa vezi corporatisti, care in timpul liber ies cu puii de gaina la plimbare :) Mie mi-ar fi frica sa mosesc:( Imi este frica si de medici :( Te felicit pentru curaj! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mirela, stiu ca n-a fost ok ceea ce am facut, dar tare ma mai amuzam cand ii vedeam pe ai mei atat de mirati si facand diverse scenarii referitoare la balconul vecinei :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu cea mai mare placere ingerasule ting ting:* Chiar mi te imaginez cu puisorii la pascut in parc, pentru ca acelasi lucru l-am facut si eu cu un boboc de ratusca pe care tinut la bloc vreo 4 luni! :)) Ciudat, insa si eu am fost piromana in copilarie:)) ardeam tot ce prindeam! Si eu sunt pasionata de astrologie, singurul horoscop care mi se potriveste este cel al Uraniei:p

    RăspundețiȘtergere
  14. Ting ting, am citit pe blog despre ratusca ta, insa nu stiam ca ai iesit cu ea la pascut :) Referitor la piromanie si astrologie, cred ca cine se aseamana se aduna :) Si mie mi se potriveste horoscopul Uraniei, insa de multe ori spune lucruri negative si prefer sa nu le stiu. Apropo, de ciudatenii, cand eram in liceu le dadeam in carti prietenelor mele :) Acum nici daca-as vrea nu mai stiu. Pupici de la Jarabel.

    RăspundețiȘtergere
  15. Hihihi si eu ghiceam si inca ghicesc in cafea..chiar ca cine se aseamana se aduna:D Si eu uneori o mai evit pe Urania de teama:))

    RăspundețiȘtergere
  16. Cand ne vedem, voi face frumos ca sa te conving sa ma ghicesti si pe mine :)  N-o mai asculta pe Urania: spune prea multe lucruri negative, nu vreau sa stiu daca e prea de rau :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Calin Andreea Daniela29 iunie 2012 la 17:42

    Asta cu focul si o faceam...Cand ma duceam la cate o terasa cu fumatori , gaseam eu ce sa ard cu brichetele lor, dar n-am niciodata foc la nimic important:)) . Am vazut ca vara nu ai somn...sper sa te tina doar vara :).Iar cu desenele si muzica clasica, m-ai prins, ca si eu ma incadrez...

    RăspundețiȘtergere
  18. Mi-au placut 'cei sapte pitici' de pe creierasul tau, uite detalii de astea ne aduc omul din spatele textelor mai aproape. 
    Multumesc pentru nominalizare, am mai facut acest gen de tag, dar promit sa ma mai gandesc la ceva si 2 dintre ele ar putea fi "sunt buna" si "sunt minunata", deci trebuie sa mai gasesc 5 :)
    O seara frumoasa si weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  19. Anfreuta, n-ai avut tu "norocul" meu sa provoci incendii de proportii :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Rose Blue, eu puteam sa scriu 2 zile despre mine :)))) Am multi pititci pe creier :) Sa ai un weekend asa cum ti-l doresti!

    RăspundețiȘtergere
  21.  Gata postarea mea:) Va astept acolo sa cititi povestea vrabiilor:))pupici:*:*

    RăspundețiȘtergere
  22. Multumesc pentru nominalizare! Una la tin, una la Antonia ... E clar, trebuie sa le fac! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  23. Mulţumesc mult, mult, mult! Pupici :* :*

    RăspundețiȘtergere