sâmbătă, 30 iunie 2012

Ceva ce-mi place

Nu mai voiam sa scriu in seara asta, insa am citit postarea Ancai de aici si m-am amuzat teribil. Anca Bogdana este o bloggerita la inceput. Scrie frumos si ii doresc mult succes cu blogul!
Imi amintesc de momentul in care eu eram la inceput si au fost foarte putine bloggerite care m-au promovat :( Eu ma bucur atunci cand apare cineva nou in blogosfera si scrie lucruri interesante. Nu are sens sa vorbesc despre dezamagirile mele de la inceput, nu ca acum as fi vreo experta :)
Draga Anca, te pup si sa ai cati mai multi cititori!

Ca sa vezi: scriu si despre bloggerite :)

9 comentarii:

  1. Janeta_2007200130 iunie 2012 la 08:34

    Prea putin a zis Anca despre ea sper sa mai avem ocazia sa aflam mai multe.Va pup pe amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ingeras ting ting, multumim de info..eu sunt mereu in cautarea de bloguri noi pe care sa le urmaresc:D Si noi ii uram mult succes Ancutei:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Calin Andreea Daniela1 iulie 2012 la 01:24

    Ii urez multa bafta! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Wauuu!!!!Multumesc din inima draga ingeras "ting ting". Ce surpriza frumoasa mi-ai facut:) Promit ca o sa fac o rubrica pe blog cu amintiri din copilarie unde o sa va invit pe toate sa povestim d'ale copilariei.Si sa stiti ca ma bucur pt.fiecare membru nou care se alatura pe blog sau pe fan page. Incet, incet o sa cresc si eu:)Si deja va pregatesc o surpriza;)Va pupicesc, ingerasi:*:*Si multumesc,inca o data, draga Iulia:*:X

    RăspundețiȘtergere
  5.  Jane, asta a fost incalzirea:)))poop:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Gaby:*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Andreea:*:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Ancuta, ma bucur ca ti-am facut o surpriza frumoasa. Nu puteam sa nu zic nimic deaspre un ingeras ting ting :) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  9. Yupiiii!Am primit si eu titulatura de ingeras "ting ting":DSaru'mana!Pupici:*:*

    RăspundețiȘtergere