marți, 6 noiembrie 2012

Va multumesc, ingerasi!

Atunci cand mi-am deschis blogul nu m-am gandit la nimic. Se fac 6 luni de cand tot scriu, cu sincope ce-i drept :) si vreau sa va multumesc tuturor celor care ati fost si sunteti langa mine.
Pe unii ingerasi am reusit sa-i cunosc personal, pe altii doar la telefon sau doar prin comentarii, dar toti ingerasii imi sunt foarte dragi.
Acesta se presupunea sa fie un mesaj de multumire fata de voi, dar m-am blocat :( Neuronul meu blond e plecat la pascut :)
Asa cum am mai spus si alta data, ABC prin viata nu e un blog, e o comunitate de oameni buni, de ingerasi. Un ingeras drag mie mi-a spus intr-o postare pe blogul ei ca eu sunt "ingerasul suprem". A fost un compliment tare frumos, doar ca eu sunt mai mult (d)rac :)
Uneori am vrut sa renunt la blog, dar voi m-ati determinat sa merg mai departe. Nu stiu cati dintre voi stiti ca eu sunt impotriva statului pe net, de aceea si scriu atat de "des" :) Totusi, prin intermediul blogului am cunoscut atatia oameni minunati. Tocmai pentru faptul ca sunt "citita" de oameni de valoare, n-a fost nevoie sa-mi activez moderarea comentariilor si in 6 luni am avut un singur comentariu rautacios de la un "nene" caruia nu-i placea in "Hantalya" :) Comentariile voastre sunt intotdeauna binevenite, chiar daca sunt critici la adresa a ceea ce postez eu. Nu ma astept ca toata lumea sa fie de-acord cu mine. Fiecare are ratiune, fiecare are un punct de vedere si nu coincid cu ale celorlalti mereu.
Daca ma apucam sa scriu despre politica imi era mai usor, dar asa nu-mi gasesc cuvintele sa va multumesc :(
Inchei aici sirul de fraze incoerente prin a va spune ca va pupacesc si ca va trimit cate o imbratisare virtuala.
PS: Aveam mai multe ganduri pentru voi, dar acum alearga alandala prin creierul meu :)



19 comentarii:

  1. Foarte dragut ceea ce ai scris si ceea ce doresti sa ne transmiti..La fel iti transmitem si noi multe imbratisari si puterea de a merge inainte intotdeauna in ceea ce faci!!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos ceea ce ai scris

    RăspundețiȘtergere
  3. Mirela Agrigoroae6 noiembrie 2012 la 08:13

    Noi iti multumim pt. gandurile frumoase.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Noi iti multumim ca ne faci sa zambim,ca te gandesti la noi!!! Esti un sufletel minunat si meriti tot ce e mai bun! Oare a cata oara este cand iti spun??? Pupici multi 

    RăspundețiȘtergere
  5. Si noi iti multumim ca existi si ca te-am descoperit, draga ingeras suprem.Te pup:*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pentru gandurile frumoase. pupici 

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna.Noi multumim pt.gandurile frumoase pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos ceea ce ai scris Iulia.Esti o persoana minunata chiar daca nu te cunosc personal stiu asta.Iti doresc sa ai parte de tot ce este mai minunat pe acest pamant,imi esti foarte draga si de cate ori vb.imi face mare placere.Te puup si te imbratisez cu mult drag si la mai multi,multi ingerasi .

    RăspundețiȘtergere
  9. Ting ting, multumim pentru cuvintele tale calde! Eu iti doresc sa scrii pe blog, pana la adanci batraneti. :D Esti un om minunat, si meriti sa fii tratata ca atare.:*

    RăspundețiȘtergere
  10. La cat mai multe lunitze, ingerasule suprem!! Sau sa zic "(d)racusorule". :))) Te vom citi mereu cu placere. Puuup!
    P.S. Si nu ai fost deloc incoerenta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Te pup draga mea, la cat mai multe postari frumoase si viata lunga blogului  .

    RăspundețiȘtergere
  12. daca te apucai de scris politica era si mai rau, durerile de cap pe domeniul asta sunt mai placute :D
    spor si la mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ramona Daniela Sculschi6 noiembrie 2012 la 13:29

    Noi iti multumim pentru tot ceea ce faci pentru noi!!! Multi pupici!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. foarte frumos scrii,eu ma bucur ca te-am descoperit :)pupici

    RăspundețiȘtergere
  15. noi iti multumim ca iti  faci timp si ne impartasesti si noua experientele tale. te invidiez , la modul bun bineinteles! sa ne auzim la mai multe aniversari !!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Si noi iti multumim peentru ceea ce faci si ceea ce esti un om de valuare multi pupici si la cat mai multe lunite sa aniversam.

    RăspundețiȘtergere
  17. Iulia multumesc pentru cuvintele tale frumoase.Eu una sunt bucuroasa ca prin intermediul FB si al telefonului am cunoscut un om asa de placut si cald ca tine.Multi pupici si sa fii tot timpul asa cum esti acum.

    RăspundețiȘtergere
  18. te pup si eu si iti trimit o imbratisare sufleteasca!

    RăspundețiȘtergere