joi, 16 mai 2013

Restaurant indian Karishma

Buna dimineata, ingerasi! Majoritatea dintre voi stiu ca sunt un mare fan al culturii, dar si al bucatariei indiene. Am mancat mancare indiana la diverse restaurante cu specific din Bucuresti si nu numai, insa ratasem unul singur si pe cel mai bun: Restaurant indian Karishma. Karishma este situat pe strada Iancu Capitanu nr. 36 si este singurul restaurant din Bucuresti care ofera preparate indiene autentice.


Interiorul este amenajat cu bun gust, in stilul specific indian, iar vara puteti opta pentru a savura delicioasele preparate indiene pe terasa.


Preparatele sunt aromate datorita condimentelor indiene, mai putin picante decat la alte restaurante cu acelasi specific. Multa lume considera ca mancarea indiana autentica trebuie sa fie cat mai picanta. Gresit! Mancarea indiana autentica este, in primul rand, aromata, are savoare.
Preparatele de la Karishma sunt absolut delicioase. Pe langa preparatele din carne (cu pui sau miel), la Karishma gasesti un meniu diversificat si pentru vegetarieni, ceea ce pe mine ma incanta. Totodata, servirea este exemplara, de nota 10+.
Si acum sa va arat si cu ce mi-am rasfatat papilele gustative :)

Aperitiv specific indian din partea casei: iaurt cu menta, muraturi indiene picante si ceapa murata. 


Sotul meu a comandat orez cu sofran si...

Daal Ghost (miel cu linte galbena).

Eu fiind vegetariana, am inceput la aperitiv cu Samosa. Samosa a mers foarte bine cu iaurtul cu menta din partea casei.

Garlic Naan-lipie cu usturoi

Trebuia sa va mai arat o poza cu Samosa ca sa va fac pofta :)

Eu am continuat cu Paneer Tikka (bucati de branza proaspata-cas, marinate in condimente indiene si legume preparate la cuptor de lut-tandoor).



Sper ca v-am facut pofta, Karishma este un restaurant la care nu veti regreta daca mergeti. Tot voiam sa va scriu despre Karishma, dar mi s-a stricat laptopul si abia acum am reusit sa-mi recuperez datele, implicit pozele. Daca ajungeti la Karishma si aveti ocazia sa-l cunoasteti pe Raj (patronul restaurantului) veti descoperi un om extraordinar, care va va uimi prin amabilitatea sa, dar si prin cultura pe care o are. Noi am fost de-a dreptul fascinati sa stam de vorba cu el, l-am fi ascultat ore in sir. Un BIG LIKE pentru Karishma si pentru Raj! Karishma este un restaurant la care voi reveni oricand cu mare drag.
Ce parere aveti, ingerasi despre preparatele indiene? Va plac?

Pupici si multe zambete!

12 comentarii:

  1. arata foarte bine toate preparatele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi doresc sa ajung si eu l acest restaurant.

    RăspundețiȘtergere
  3. Yumm, yumm, yummm.

    Vreau si eu. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am mancat niciodata preparate indiene, insa arata intr-un fel in care nu as putea sa ratez sa gust macar, chiar daca de obicei evit la maxim sa experimentez.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ultimul preparat imi face cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am mancat mancare indiana pana acum dar trebuie neaparat sa incerc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am mancat pana acum. Stiam ca e foarte iute mancarea indana.

    RăspundețiȘtergere