joi, 30 august 2012

Gerovital Pure - mai mult decat un sapun lichid

Dragele mele, fiecare dintre noi stim ca spalatul pe maini este esential pentru igiena zilnica. De cateva zile folosesc sapunul lichid sub forma de spuma Gerovital Pure Nature de la Farmec si sunt foarte incantata de acest produs. Gama Gerovital Pure contine patru sapunuri lichide spuma: Glycerin, Sensitive, Nature si Antibacterian.

Gerovital Pure Glycerin, bogat in glicerina naturala, curata cu blandete epiderma, o hidrateaza si emoliaza. Pielea devine curata si catifelata.
Gerovital Pure Sensitive a fost special conceput pentru pielea sensibila, uscata si predispusa iritatiilor. Extractul de albastrele continut are efect calmant si emolient.
Gerovital Pure Nature contine pe langa extractul eco de rodie, extract de ceai verde pentru o piele tanara, protejata si hidratata timp indelungat.
Gerovital Pure Antibacterian este un sapun emolient care asigura protectie totala impotriva bacteriilor.


Asa cum va spuneam si mai sus, eu folosesc Gerovital Pure Nature, insa abia astept sa le incerc si pe celelalte.



Ce spune producatorul
Formulat ca o spuma delicata, sapunul lichid Gerovital curata cu blandete pielea. Extractul de ceai verde protejeaza si hidrateaza pielea, iar extractul de rodie ecocertificat are un puternic efect antioxidant. Parfumul, inspirat din natura, ofera o senzatie unica de prospetime. Utilizare: Se roteste pompita in pozitia deschis. Se aplica sapunul pe pielea umeda, se maseaza usor si se clateste cu apa din abundenta. Fara parabeni. Testat dermatologic.


Parerea mea
Ambalajul cu pompita este unul foarte practic si asigura un dozaj eficient. O singura apasare pe pompita e suficienta pentru un spalat pe maini deoarece spuma e deja "creata" si produsul curata eficient. Mirosul e superb si persista pe piele. Prima data cand am folosit acest sapun stateam doar cu mainile pe la nas, atat de mult imi place parfumul pe care il are :) Fiind fumatoare, mana stanga imi miroase mreu a tigara :( Majoritatea sapunurilor pe care le-am folosit pana acum nu reuseau sa faca sa dispara mirosul de tigara, insa Gerovital Pure Nature este eficient si din acest punct de vedere. Chiar am ramas surprinsa atunci cand am constatat ca dupa spalarea pe maini, mirosul de tigara disparuse complet. Totodata, imi lasa pielea hidratata si nu mai este necesar sa folosesc crema de maini dupa fiecare spalat. Nu am descoperit niciun aspect negativ, asa ca ii acord nota 10. Sotul meu e si mai incantat si i-a acordat 10+. Daca as fi avut acest sapun in copilarie, mama nu ar mai fi trebuit sa ma trimita mereu sa ma spal pe maini, m-as fi spalat de placere :)
Toate cele 4 variante de sapun lichid Gerovital Pure pot fi achizitionate de pe site-ul Farmec la pretul de 10,86 RON/ 300 ml. Desi este o gama noua, vor aparea si in supermarketuri, hipermarketuri, farmacii, s.a.m.d. (daca n-au aparut deja).

Odata cu sapunul lichid am primit si cateva mostre Gerovital Plant pe care le puteti vedea in poza de mai jos.

Ser contur ochi si buze, Crema hidratanta si Crema nutritiva.

Voi ati folosit produsele din noua gama Farmec? Va tenteaza?

Pupici si sa aveti o zi cu farmec!




8 comentarii:

  1. allinoneblogbyannemarye30 august 2012 la 10:49

    interesante...abia astept sa apara si la mine in oras sa imi achizitionez si eu ca al tau :D ca sa scoata si la mine mirosul de tigara :) 

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc gerovital pt vergeturi...folosita in mod repetat e eficienta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Este genial sapunul, scriu si eu despre el zilele astea :D

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am folosit produse gerovital prea multe :P,doar o crema care nu m-a lamurit  si am renuntat :D

    RăspundețiȘtergere
  5. E chiar eficient si impotriva mirosului de tigara.

    RăspundețiȘtergere
  6. Carmen, trebuie sa incerc si eu crema antivergeturi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Alina, la cat e de fain nu are cum sa nu-ti placa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ana-Maria, mama foloseste creme si demachiant de la Gerovital si e incantata.

    RăspundețiȘtergere