vineri, 31 august 2012

Ador ingerasii "ting ting"!

Dragi ingerasi, unii dintre voi stiu deja ca acum vreo 3 spatamani cred, imi pare rau dar nu am notiunea timpului :), m-am intalnit cu Gabita. Mai exact, ne-am vazut in Galati, unde Gabita locuieste. 
A fost o scumpica, asa cum e ea intotdeauna, si m-a invitat la ea acasa. Mi-a dat adresa, nu mi-a luat mult si am ajuns in fata blocului ei. Ceea ce uitase era sa-mi spuna si scara :) Bineinteles, blonda de mine a inceput cu scara vecina :) Am urcat pana la ultimul etaj, am vazut ca-mi cam da cu virgula, dar zic: "macar sa intreb". Am ciocanit la o usa si mi-a raspuns un domn. I-am cerut scuze si l-am intrebat daca familia X locuieste in scara respectiva. Bineinteles, mi-a zis ca nu :) Noroc ca blocul are doar doua scari, deci imi mai ramasese o varianta :) Cea castigatoare :) Dupa ce am "troncanit" cu sabotii mei cu talpa ca de lemn, am ajuns si la destinatie. In usa m-au intampinat Gabita si mama ei, tanti Maricica, fiecare cu un zambet larg. Am intrat, m-am facut comoda si am inceput sa vorbim, desi atat eu, cat si Gabita eram emotionate. Atunci cand sunt emotionata vorbesc mult. De cele mai multe ori si aiurea :) Cu toate astea, Gabita m-a suportat asa cum sunt: defecta 100% :). Am povestit de una, de alta si timpul parca a zburat. Nu va imaginati ca nu am stresat-o si pe Gabita cu fumatul meu :) Din cand in cand, ma duceam la bucatarie pe balcon pentru o tigara.
Gata despre mine, sa va spun despre Gabita! De cum am vazut-o am remarcat o privire foarte calda. Stiti ca se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, asa e. Mai apoi am observat ca e simpatica foc, ca avea niste unghiute frumoase, iar de sprancene, nu mai zic. Sa nu ma intrebati cum era in casa pentru ca habar n-am, nu sunt genul sa-mi rotesc ochii ca sa vad ce are omul in casa. Chiar mama e surprinsa cand merg la ea si nu observ ca si-a schimbat lustra sau mai stiu eu ce mobila: "nu ma intereseaza ce ai in casa, am venit sa te vad pe tine". Totusi, imi amintesc faptul ca Gabita avea multe jucarii de plus si ca m-a "certat" tanti Maricica pentru ca stau pe jos, dar asa imi place mie :) Te pui cu (d)racul de mine? :) Asa imi zice sotul meu: ca sunt rac cu "d" in fata :)
Gabita e asa cum mi-o imaginam: o persoana deosebita, cu un suflet nobil si plina de afectiune. Nu pot exprima in cuvinte bucuria pe care am simtit-o atunci cand am cunoscut-o. Am palavragit despre una, despre alta, mi-a ghicit in cafea. Eram atat de amotionata, incat nu mai tin minte nimic din ceea ce mi-a spus. Eu zic ca trebuie sa ma ghiceasca din nou :)
Gabita a fost tare draguta si mi-a daruit o jucarie de plus foarte draga ei: Elefantica Gabi. Eu i l-am dus pe Eliade, un husky drag mie, dar atat de drag incat piciorusele lui albe erau crem de la fumul meu de tigara :) L-a spalat Gabita dupa aia :(
N-am apucat sa o fotografiez pe Elefantica Gabi si acum am ceva probleme cu aparatul foto :( Am apucat sa fotografiez cutia de bomboane pe care am primit-o de la Gabita. Am fotografiat-o imediat ce am ajuns acasa pentru ca am intuit ca va fi "bataie" pe ea :)
Sa va fac pofta? :)



Le-am papat impreuna cu sotul meu si au fost delicioase. La inceput am refuzat sa deschid cutia pentru ca era prea frumoasa :) Acum nu mai am niciuna ca v-as da si voua :) Revin cu o poza cu Elefantica. Pot sa va spun atat: e roz si s-a imprietenit cu Jarabe al meu :)

Saru'mana pentru ospitalitate, Gabita si tanti Maricica! Revin prin Galati. Voi sta la acelasi hotel, dar imi fac rezervare din timp :)

PS: Am in plan sa ma intalnesc in viitorul apropiat cu un alt ingeras ting ting, dar nu va spun pana nu vad eu ca Bunutu' m-a ajutat sa ajung acolo :)

Voi ingerasi, v-ati intalnit personal cu persoane pe care le-ati cunoscut doar virtual? Cum a fost intalnirea?

Pupici!



30 de comentarii:

  1. :(( Tre' sa ajungi neaparat prin Ploiesti!!! Ce frumos ar fi :X...

    RăspundețiȘtergere
  2. eu personal nu am cunoscut-o decat pe Mitu Catalina :) poooop ma bucur ca v-ati intalnit

    RăspundețiȘtergere
  3. Te salutam si noi Gabita si Tanti Maricica, si pe tn Iuli bineinteles :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce fruumos :D Si eu m-am intalnit cu o bloggerita din BT si am ramas prietene . Ne intalnim ocazional . Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos. Gabriela este o persoana frumoasa si calda, nu am intalnit-o dar asa o "simt" printre randuri.  Si eu m-am intalnit cu o bloggerita draga mie si este o experienta pe care as repeta-o la orice ora. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce emotii trebuie sa fi avut amandoua... E super, Iulia, ca faci oamenii asa fericit, esti un om a carui prezenta infrumuseteaza lumea! :* Hai si-n Cluj! (La noi chiar se sta pe jos... in ap. unde suntem gazduiti, desi e spatiul mare, sunt multe lucruri (carti legate sau xeroxate), si putina mobila (gen scaune) - doua in fata calculatorului, doua in fata mesei pline de sus-numitele carti, pe care ne tinem hainele de ziua urmatoare, si doua in bucatarie - din care doar una o folosesc, cand ma machiez la masa minuscula pe care o avem :) - de regula papam in mijlocul camerei, pe patura... piknik in toata regula! :) Asa ca, esti invitata sa te simti ca acasa la noi! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. cherry queen dee31 august 2012 la 11:05

    arata super bomboanele de ciocolata...... mmmmmm....
     

    RăspundețiȘtergere
  8. Ting ting, deci doar "defecte" ai in cap:D esti atat de adorabila si tu spui ca esti 100% defecta:)) Sa stii ca te cearta tanti Maricica:D Si eu eram super emotionata si de asemenea am uitat ce ti-am ghicit:(( Ma bucur totusi ca te-ai simtit bine in casa noastra :) Sper sa ne revedem cat de curand si sa-ti ghicesc iar in cafea:D Multi pupici dragul meu ting ting:* PS: Eliadu mic sta la loc de cinste langa Vasilica:p

    RăspundețiȘtergere
  9. Loredana si noi va pupam, tanti Maricica de asemenea:D:*

    RăspundețiȘtergere
  10. Dee, mersi mult draguta mea:) Mi-ar placea si mie sa ma intalnesc cu voi toate:D:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Monika-Gabriella vreau si eu la voi la picnic:D:*

    RăspundețiȘtergere
  12. super poate ma vizitezi si pe mine:),pe toate fetele si scrii o carte "Jurnal de bloggerita plimbareata":)

    RăspundețiȘtergere
  13. ce ma bucur cand citesc despre astfel de intalniri.mi-ar placea sa am parte de astfel de vizite.multi pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. Sper ca urmatoare ta destinatie sa fie Botosani ca sa te cunosc si eu ca nu mai am rabdare:) Pana atunci multi pupici virtuali:*:*

    RăspundețiȘtergere
  15. Cris, ajung si prin Ploiesti. Sa vezi si tu ce defecta sunt :))) Pup.

    RăspundețiȘtergere
  16. Agu, si eu am cunoscut-o pe Cata, e o scumpa! Pup.

    RăspundețiȘtergere
  17. Oanna, las' ca ajung eu si pe-acasa :) Pup.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dee, Gabita e super simpatica! Ce bloggerita ai intalnit?

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc, draga Monika! Esti o scumpa, ca intotdeauna! Te pup. PS: Vin :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Ting ting, tu esti o scumpa mereu! Te imbratisez si pe tine si pe tanti Maricica! Elefantica Gabi va merge cu Jarabe in calatoriile mele :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu sper ca in cativa ani sa-mi cunosc personal toti ingerasii. Chiar sunt plimbareata :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Cata, stai linistita, esti pe lista :) Vin la tine la un gratar. Eu ajung mai repede decat posta :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  23. Vin si in Botosani :) Pupici multi, Ancuta!

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu m-am intalnit cu Alexandra - 
    http://beautybyalexia.wordpress.com/. Imi plac la nebunie aceste experiente si mai ales faptul ca deja parca ne-am cunoaste datorita faptului ca ne citim postarile :D

    RăspundețiȘtergere
  25. Dar ce zici daca am veni noi toate la tine? :))Te pup si scuze ca nu prea am timp sa comentez,ma ierti?

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce frumoasa postarea, mi  s-a facut pielea de 'crocodil' citind-o ( in loc de 'gaina';))), cum zice micul meu poznas...o ratasem..cum oare???

    RăspundețiȘtergere
  27. Bianca, nu stiu cum de o ratasesi :) dar stii ca imi place sa scriu despre ingerasii ting ting pe care i-am cunoscut personal :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere