miercuri, 16 octombrie 2013

Wishlist pentru casa

Salutare, ingerasi! Daca tot a venit toamna si am scapat de canicula, indraznesc din nou sa-mi prepar paine si alte bunatati in casa. Nu m-am gandit la paine pentru ca a scazut TVA-ul, ci pentru ca ador painea facuta in casa :) Cum nu e tocmai usor sa framanti aluatul, sotul meu mi-a recomandat sa cumparam un aparat de facut paine. "Rasfoind" paginile de internet, am gasit la Magitec un aparat care mi se potriveste.



Ma incanta faptul ca are: 12 programe, 3 grade de rumenire crusta, functie de pastrare la cald de 60 de minute, program de pornire intarziata de 16 ore, tava antiaderenta si este usor de curatat.
De indata ce i-am aratat sotului meu alegerea facuta, mi-a mai adaugat cateva produse in "lista" :)
Unul dintre ele este tigaia cu interior ceramic:

Aceasta are interiorul anti-aderent, pentru ca alimentele gatite sa nu se lipeasca in timpul prepararii. Am citit ca ceramica este recomandata pentru a se folosi in realizarea articolelor de bucatarie pentru ca este mai sanatos sa gatesti in vase din ceramica.
Sa nu va inchipuiti ca lista se opreste aici...continua cu un aparat de tuns 10W DK-1360.



Despre acest produs nu va pot spune prea multe pentru ca nu-mi este destinat, insa a citit sotul meu specificatiile tehnice si a spus ca e foarte ok. 
Ca sa fie lista completa, ne mai dorim si un prajitor de paine marca Dekassa:


Acesta are si incalzitor de chifle, numai bun pentru micile chifle pe care le servesti la o ciorbita de perisoare, de exemplu.            

Bineinteles, la Dekassa am gasit o varietate de articole de bucatarie si electrocasnice destinate atat bucatariei cat si ingrijirii personale: de la calorifere electrice si aeroterme, pana la plite electrice, rasnite de cafea, tigai si cratite, oale sub presiune, aparate de tocat carne, dar si ondulatoare, placi sau uscatoare de par. Cu toate acestea, am incercat ca pe lista noastra sa bifam doar achizitiile absolut necesare in acest moment.

Ingerasilor, voi ce achizitii de electronice si electrocasnice v-ati propus pentru perioada urmatoare?

Pupici si multe zambete!

25 de comentarii:

  1. Trebuie sa iti iei aparatul de facut paine, e util tare! :)
    Vreau si eu o tigaie pentru buni. Si-a dorit Dry Cooker si acum ca o are, nu o foloseste.. :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mi-am mai propus nimic pentru perioada care urmeaza..Tocmai mi-am schimbat cuptorul cu microunde, sandwichmaker-ul si mi-am luat un set de oale si cratiti, asa ca stau cumintica.La capitolul tigai am un Dry Cooker clasic si unul de ceramica si sunt tare multumita de ele, astea pe langa tigaile clasice Tefal, care mie mi se par de neanlocuit intr-o bucatarie.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu vreau aparat de facut iaurt, altul pt inghetata, sa bifezi cat mai multe! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Bianca Roxana Anitei17 octombrie 2013 la 21:48

    Aparatul de facut paine pe mine ma inspaimanta, nu stiu de ce..ma ingrozesc c'o fi greu de curatat, asa ca ma uit cum sta frumos in cutie si nu indraznesc sa-l pun la treaba. Tigaia aceea ceramica e si pe lista mea de vreo 2 luni!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina Purușniuc18 octombrie 2013 la 09:39

    Eu am pe wishlist aparatul de paine!:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am o masina de paine, de vreun an si o folosesc, nu atat de des cum ar trebui, cateodata mi-e comod sa iau o paine de pe raft din magazin :D, dar este atat de buna acasa, mai ales ca ii pun si seminte de toate felurile... si masline, si amestec faina alba cu neagra etc
    Sunt o multime de retete!! Spor, pupici si zambete si de la mine! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu imi doresc un aparatd de facut paine. :d
    Pupici ingerila.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumitrascu Florentina18 octombrie 2013 la 11:33

    din cele 4 produse prezentate cred ca tigaia mi-as dori-o...

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce as manca acuma niste paine de casa :)

    RăspundețiȘtergere
  10. aparatul de paine l-as vrea si eu <3

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu imi doresc mult un aparat de facut paine, e mult mai buna cea facuta acasa plus ca poti experimenta tot felul de combinatii :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Și eu aș vrea un aparat de făcut pâine. Cu siguranță ar fi mai sănătoasă față de cea cumpărată. De asemenea, mi-ar trebui un nou prăjitor :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Tot îmi doresc și eu un prăjitor de pâine :)) Momentan o fac la sandviș maker :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Raluca Alina Vintilescu18 octombrie 2013 la 19:32

    Tigaia aia... i need it!!! <3

    RăspundețiȘtergere
  15. am si eu un dry cocker, e foarte buna, eu chiar sunt multumita

    RăspundețiȘtergere
  16. Prietenul meu ma tot stresa sa ne luam masina de facut paine, dar pe mine nu ma prea tenteaza. nu ma vad facand paine acasa, insa mi-ar fi utila la framantat alte preparate

    RăspundețiȘtergere
  17. Alex, mi-am luat aparatul de facut painea si chiar e super fain. Tigaia Dry Cooker nu a da nici pe mine pe spate :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  18. Adina, ai investit ceva in bucatarie, nu gluma :) Citind comentariul tau, mi-am adus aminte ca ar trebui sa schimb si eu cuptorul cu microunde, dar cum nu prea-l folosesc, uit mereu ca s-a defectat :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  19. Un aparat de facut inghetata mi-ar trebui si mie. Of, cate mi-ar mai trebui :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Bianca, am reusit sa-mi iau aparatul de facut paine si sa stie ca e super. Chiar nu se curata greu. In plus, pui toate ingredientele acolo si-ti vezi de alte treburi pana se face painea :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  21. Cristina, am reusit sa mi-l iau si e mai mult decat util. Merita fiecare banut.

    RăspundețiȘtergere
  22. Diana, am masin de facut paine de vreo saptamana si deja m-am indragostit de ea :) Pana acum am facut paine din faina amestecata cu tarate, dar am timp sa incerc si alte retete :) Urmatoarea va fi ceva cu seminte. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  23. Simpaticule, sa stii ca e super masina de facut paine. Iti pregatesti ce fel de paine vrei. In plus, nu trebuie sa stai dupa ea: "arunci" ingredientele acolo si-ti vezi de treburile tale pana se face painea :) Pupici multi.

    RăspundețiȘtergere
  24. Adelina, am reusit sa-mi iau eu si sa stii ca e utila si nu "papa" timp deloc: e ca la masina de spalat automata (pui tot ce trebuie inauntru si-ti vezi de ale tale). Am vazut ca are si program de chec, dar inca n-am apucat sa-l folosesc. In chimb, painea iese super. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  25. Bianca Roxana Anitei28 octombrie 2013 la 20:50

    Am sa incerc sa-mi iau inima in dinti. O vreme m-am cramponat ca nu am cantar digital si stiam ca nu iese reteta daca nu pui ingredientele la gramajul corect; dupa ce mi l-am cumparat si pe ala, am gasit alte scuze. Dupa painea de casa, mor nu alta, asa ca n-am decat sa pun mana pe treaba, nu??;)Pupici

    RăspundețiȘtergere