miercuri, 9 octombrie 2013

Ce-am mai facut, ce-am mai mancat...

Ingerasilor, stiu ca iarasi v-am neglijat in ultima perioada cu postarile pe blog, dar am fost ocupata. Nu cu postarile pe Facebook, ci si cu alte lucruri frumoase din viata mea :)
Nici nu stiu de unde sa incep: in primul rand, sunt foarte fericita, chiar daca am fost racita :) Nu, nu am castigat la loto, dar am inceput sa apreciez tot ceea ce este frumos in jurul meu. Sunt fericita ca sunt sanatoasa, ca am un sot minunat, niste prieteni extraordinari, s.a.m.d.
Aseara am iesit din casa sa fac niste cumparaturi din Lidl si am sfarsit prin a ajunge sa-l vad pe husky "al meu" si sa pap la Restaurant Capri. Husky "al meu" nu stiu ce nume are, dar e un catel de la o firma din marginea Bucurestiului. E un husky cu niste ochi albastri superbi si nestiindu-i numele, ii spun "Ochisori". Stiu ca un catel nu are voie sa pape dulciuri, dar lui ii plac si cam o data pe saptamana il vizitez si-i duc biscuiti: ii plac doar biscuitii cu crema de alune :) Data viitoare il fotografiez si vi-l arat si voua cat e de scump.
Referitor la Capri, ne era foame si cum aveam pofta de niste carne la garnita, ne-am "infiintat" imediat acolo :)
Am inceput cu un aperitiv: zacusca si salata de icre. Am apreciat foarte mult faptul ca am putut comanda jumatate de portie de zacusca si jumatate de portie de icre. La ce bunatati au pe-acolo, iti vine sa comanzi cate o lingura din fiecare pentru ca e greu sa alegi :)))



Sunt cele mai bune icre pe care le-am mancat vreodata. Stiu ca suna a cliseu, dar eu nu prea mananc icre: decat la Capri sau cele pregatite de mama mea.
Icrele de stiuca merg perfect cu painea prajita (pregatita in casa) si un pic de ceapa si lamaie. La Capri au o painita ca la mama acasa...


N-a lipsit nici ciorbita de vacuta cu multi ardei iuti:


Si a venit si carnita la garnita cu mamaliguta.


V-am mai povestit eu de carnea la garnita de la restaurant Capri, dar mereu am fost "haplea" si nu am apucat sa o fotografiez :) De data aceasta m-am abtinut si i-am facut o poza inainte sa o mananc. Pe langa carnea la garnita, mi-am luat castraveti murati, foarte buni. 
Ca de atatia ani de cand merg la restaurant Capri, papa foarte bun si la preturi foarte ok, iar servirea ireprosabila.
Cred ca v-am mai spus ca sambata seara iar e chef mare la Capri :) Continua voia buna-n mustarie si eu nu as putea sa lipsesc. De data aceasta, pe langa preparatele traditionale si vinul bun, va fi si muzica rock'n'roll (live). Detaliile evenimentului le gasiti aici. Mai multe nu va spun acum pentru ca sunt convinsa ca ma voi simti foarte bine, iar cu impresii, revin dupa eveniment. Ideea este ca sambata la orele 20:30, voi fi la restaurant Capri pentru papa bun, vin rece si distractie cat cuprinde :) Va astept si pe voi cu drag. Mi-as dori sa vedeti si voi restaurantul meu de suflet si sa ne cunoastem personal.
Si mai am motive sa fiu fericita: de cand am blogul am creat niste legaturi speciale cu multi oameni. Cu unii vorbesc mai mult prin mesaje private, cu unii vorbesc la telefon, pe unii i-am intalnit personal si cu totii imi sunteti foarte dragi. De-a lungul timpului, am primit si cadouri, iar astazi vreau sa ma "laud" cu cadoul primit de la Monika :)


Trebuia sa ne vedem personal anul trecut in decembrie si nu am reusit, iar ea, de atunci s-a gandit la mine cu ocazia fiecarui eveniment important: de la Craciun, pana la martisor, sarbatori de Pasti, s.a.m.d. Asa se face ca in coletul primit de la ea am inclusiv martisorul de 1 martie si bomboanele de pom. In plus, am o scrisoare lunga, asternuta cu multa dragoste. Iti multumesc din suflet, draga Monika! Nu v-am spus: Monika are o fetita frumoasa de cateva zile. Ii doresc multa sanatate si sa aiba mult noroc in viata, iar Monika si Zoli sa se bucure de ea 100 de ani de-acum inainte!
Ingerasilor, pot sa va spun ca sunt foarte bucuroasa ca va am aproape si va multumesc pentru asta. De-a lungul timpului, am primit multe cadouri si ar trebui sa fac o postare separata pentru asta. Daca as nominaliza acum, sigur as uita pe cineva si nu as vrea lucrul asta, atata timp cat eu apreciez si o vorba buna pe care mi-o spuneti.
Va iubesc pe toti si va doresc multa sanatate si numai bucurii!

Pupici si multe zambete!





9 comentarii:

  1. plioti nicoletta manuela10 octombrie 2013 la 10:48

    nu am mancat carnita la garnita de cand eram mica cred :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate bunatati..yummm.
    Ce "ingerasa" draguta. Sa te bucuri de coadou. :)

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumose randurile tale de la finalul articolului, meriti aceste lucruri frumoase care ti se intampla, pentru ca si tu la randul tau faci persoane fericite.
    Mancarea arata delicios, iar icrele cu ceapa sunt si preferatele mele.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nicoletta, desi nu mananc de obicei carne, in fata carnitei la garnita nu pot rezista :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult, Adina! Mancarea de la Capri chiar e super delicioasa, iar icrele sunt dementiale. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mmm ce de bunatati , sa te bucuri de cadou :)

    RăspundețiȘtergere