luni, 2 septembrie 2013

Cat este ora?

"Cat este ora?" e una dintre intrebarile care mi se pun frecvent pe strada pentru ca mereu port ceas. Ceea ce nu stiu cei care ma intreaba este faptul ca pentru mine ceasul reprezinta o bijuterie si pentru a raspunde la intrebare, primul meu impuls este sa-mi caut telefonul in geanta :) Port ceasuri de ani de zile si, asa cum am mai spus si intr-o alta postare, am o intreaga colectie de ceasuri. La fel si sotul meu...de la el am luat acest "microb" :) Deoarece consider ceasurile ca fiind bijuterii, imi aleg mereu ceasuri ale unor branduri renumite, ceasuri pe care sa le pot purta toata viata. Din pacate, in mall-uri si in magazinele de profil, pretul unui asemenea ceas este destul de "piperat", insa de ceva timp imi cumpar de pe internet la o treime fata de pretul pietei. Este vorba despre pagina Produse Cosmetice. I-am descoperit datorita produselor cosmetice de calitate pe care le-am achizitionat de la ei, iar de curand au adus si ceasuri de mana ale unor branduri renumite. 
Sa va arat ce ceas mi-am achizitionat:



Desi are un pret cu doua treimi mai mic fata de pretul pietei, nu am avut emotii ca acest ceas Guess ar putea fi un fake, o replica: am produse cosmetice de la ei: sunt fabricate in Italia si sunt 100% originale. La fel si ceasurile. Nu va puteti inchipui cat de fericita eram atunci cand l-am primit. Mai mult decat atat, mi s-a parut o "afacere" mai mult decat profitabila: "Cum o fi sa imi pot achizitiona cu aceeasi bani 2 sau chiar 3 ceasuri in loc de unul?"
Sa nu va inchipuiti ca am fost egoista si mi-am cumparat doar mie :) I-am cumparat si sotului meu un ceas de mana Nautica:


Sotul meu are foarte multe ceasuri, dar este atat de incantat de cadoul primit, incat l-ar purta zi de zi :) Bineinteles ca dupa ce i-am spus de unde l-am cumparat la un pret atat de bun, s-a apucat sa "rasfoiasca" intregul album foto de ceasuri de pe pagina si a facut "whislist" si pentru mine si pentru el. Si eu care credeam ca numai noi, femeile ne stabilim wishlist-uri :)


Ceas de mana barbatesc Nautica - 450 RON


Ceas de mana barbatesc Guess - 450 RON


Ceas barbatesc Guess - 400 RON


Ceas de mana Guess - 450 RON


Ceas Guess (preferatul meu) - 350 RON


Ceas Emporio Armani - 400 RON


Ceas de mana Emporio Armani - 400 RON

Cu atatea "bijuterii" cum sa aleg inca un ceas de dama si unul barbatesc? :) Voua care va plac cel mai mult? 

Pupici si multe zambete!



10 comentarii:

  1. Cel mai mult imi place ceasul tau. E foarte frumos si chiar poate fi considerat o bijuterie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, Alina. Chiar e o bijuterie. Intotdeauna am preferat un ceas frumos decat o bratara. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ting ting.. este superb ceasul pe care ti l-ai luat. :D Amandoi sa le purtati sanatosi :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu port ceasuri, imi plac si acum am vreo patru care imi sunt dragi.Al tau este tare frumos, iar daca tot alegem ceasuri, de ce sa nu le purtam pe post de bijuterii?Si elegant si util!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adina, multumesc. Eu ador ceasurile cu bratara metalica. Imi plac si cele cu curea din piele, insa daca e sa aleg, il aleg pe cel cu bratara :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bianca Roxana Anitei4 septembrie 2013 la 22:38

    Al tau si primul de pe wishlist-ul sotului tau imi plac cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. offf, deja mi-am facut sange rau. si eram in momentul in care am zis ca nu mai cheltui... :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Bianca, daca ar fi dupa mine, cred ca mi-as cumpara zeci de ceasuri :) Pupici multi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dana, si eu spun mereu ca nu-mi mai cumpar ceasuri pentru ca deja am foarte multe, dar atunci cand sunt frumoase si la pret bun, nu ma pot abtine :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere