miercuri, 28 noiembrie 2012

Vine Mos Nicolae!

Dragi ingerasi, cu cat ne apropiem mai mult de luna decembrie sunt tot mai bucuroasa. Desi anotimpul meu preferat este primavara, luna preferata nu este cea in care m-am nascut, ci luna decembrie pentru ca e luna cadourilor. Inca din copilarie am simtit farmecul aparte pe care il au Sarbatorile de iarna. Mereu mi-a placut sa primesc si sa ofer cadouri chiar si fara un motiv anume, insa cadourile din partea lui Mos Craciun parca sunt mai frumoase :) Ca orice rac autentic, cumpar cadourile pentru cei dragi inca din luna noiembrie. Acesta ar fi un lucru bun pentru ca scap de agitatia de la cumparaturi din preajma sarbatorilor. Partea proasta e ca, de multe ori, sunt atat de incantata de cadourile pe care le-am cumparat, incat nu rezist decat doua-trei zile sa nu le spun celor dragi ce le-am cumparat :)
Cum primul "mos" care ne viziteaza e Mos Nicolae, m-am gandit sa va spun despre promotiile pe care le are Superbebeshop la hainute pentru copii. Da, a trecut Black Friday, dar asta nu inseamna ca nu ne putem bucura in continuare de reduceri si promotii. Apropo de Black Friday, am ramas cu un gust amar dupa aceasta "minunata" zi de reduceri "fara precedent". Abia anul acesta am inteles de ce se numeste Vinerea Neagra si nu altfel: majoritatea site-urilor "mor", reducerile nu sunt chiar reduceri, in doua minute dispare de pe stoc ceea ce voiai sa cumperi, s.a.m.d. Lasand Black Friday la o parte si revenind la ale noastre, sa va arat ce-am gasit frumos la promotie pe site-ul Superbebeshop.

Compleu captusit bebe - 56 RON

Costum captusit Elefantel - 56 RON

Costum Frond alb - 45 RON

Costumas Iepurasi - 40 RON

Hanorac Blue Queen - 35 RON

Pijama Yellow Sheep - 26 RON

Salopeta combinezon Marese - 62 RON

Salopeta reiat Rose - 40 RON

Trening bebelusi Evolution - 38 RON

Trening captusit fete - 69 RON

Ingerasilor care aveti copii, nepoti sau fini, ce spuneti de aceste hainute? Va plac? Ati cumparat deja cadourile pentru Mos Nicolae si Mos Craciun?

PS: Eu am selectat cateva produse care mi-au placut foarte mult, insa puteti gasi oferta completa aici.

6 comentarii:

  1.  au intradevar oferte avantajoase si eu trebuie sa cumpar  ceva pentru bebelusi deoarece voi avea un nepotel  in curand si  matusa lui trebuie sa  ea cateva hainute frumoase si cochete .

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am cumparat cadourile , mare parte le-am confectionat !

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu cumpar cadourile inca din noiembrie, insa nu imi place sa le dezvalui pana de Craciun:D pupici ting ting:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ramona Daniela Sculschi28 noiembrie 2012 la 16:46

    Hehe :) sunt super dragute :D Si eu o sa am o luna a cadourilor plina :) Vine Mos Nicolae si pe deasupra este si ziua de nume a baietelului meu, apoi va implini pe 16 un anisor ,si mai vine si Mos Craciun... cea mai frumoasa si mai asteptata luna din an :D Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt frumoase foc! Cu greu m-as putea decide;)
    Noi inca nu am cumparat cadourile, nu am mai prea avut cum iesi din casa cu micuta; sper sa ne incadram in timp, sa nu fim nevoiti sa cumparam in viteza doar cateva dulciuri/fructe in ajunul zilei de 6 decembrie.
     Pana la Craciun mai e ceva vreme, sper sa ne descurcam mai bine, sa nu dezamagim copilul. Sunt mai optimista in privinta asta.

    RăspundețiȘtergere