miercuri, 13 iunie 2012

Voi imi faceti zilele mai frumoase!

Dupa nici 3 ore de somn, m-am trezit nervoasa pentru ca in casa era deja o caldura de nesuportat. Desi in conditii de clima normala as mai fi dormit vreo 2 ore, imi accept soarta si ma ridic din pat. Dupa tabieturile de dimineata (spalat pe ochi, pe dinti, etc.), imi iau cana cu nes in primire si deschid laptopul. Imediat ce am deschis pagina de Facebook a blogului mi s-a inseninat ziua pentru ca am vazut un mesaj de "buna dimineata" si o melodie superba de la un ingeras "ting ting". Instant am uitat de faptul ca am dormit doar 3 ore si am continuat sa-mi savurez cafeaua si tigara de dimineata cu zambetul pe buze. Asta e mai mult decat perfect pentru ca nu vreau sa am riduri, decat de expresie :) Cu totii stim ca tristetea, nervii si supararea ne afecteaza  tenul.
Ieri am avut o alta bucurie de la un alt ingeras "ting ting", non-bloggerita, care m-a intrebat daca nu vreau sa ma premieze. Intrebarea m-a emotionat si m-a bucurat in acelasi timp. Bineinteles, ca am refuzat pentru ca eu sunt cea care trebuie sa va premieze pe voi pentru ca imi sunteti aproape si nu exista premiu mai mare decat faptul ca ma  "cititi". Fiecare comentariu pe care mi-l lasati la postari e un premiu imens pentru mine. Imi pare rau ca eram atat de emotionata, incat ingerasului care venise cu propunerea de a ma premia nu am reusit sa-i explic prea bine ca nu e necesar sa ma premieze, cred ca reply-ul meu a sunat cam sec :( Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc pentru gestul frumos si sa o rog sa nu se supere pentru ca nu am reusit sa ma "explic" mai bine. 
In alta zi, un ingeras "ting ting", mi-a raspuns la poze si la comentarii cu " e ting ting". Fiind un ingeras nou pe blog, m-a surprins faptul ca stia de "ting ting" si m-a bucurat enorm. "Ting ting" nu e un epitet care inseamna ceva pentru toata lumea, insa pentru mine este superlativul absolut si, doar voi, mama si sotul meu stiu de "ting ting". Cu alte cuvinte, faceti parte din familie.
In fiecare zi gasesc pe pagina de Facebook a blogului un mesaj de "buna dimineata", de "noapte buna" sau de "o zi buna". Totodata, toata lumea ii transmite pupici lui Jarabe, iarasi o mare bucurie pentru mine pentru ca Jarabe e broscuta mea plimbareata si norocoasa :)
M-au bucurat foarte mult si tagurile pe care le-am primit in ultima vreme. Le consider un semn de apreciere si o dovada ca sunt si ingerasi "ting ting" detinatori de bloguri. De asemenea, aceste taguri imi dau ocazia de a va spune mai multe despre mine. Cred ca e important ca cititorii sa stie ca nu vorbesc cu o "pagina", ci cu un om.
Poate ca sunt persoane care se intreaba sau ma critica pentru faptul ca am si postari despre politica, si despre cosmetice, si despre haine, si despre calatorii, si despre restaurante, insa imi doresc ca pe acest blog sa ma pot exprima liber. Si cosmeticele, si politica, si hainele fac parte din viata noastra, poate de aceea si blogul se numeste "ABC..prin viata". Abordand mai multe teme, eu sper ca fiecare dintre voi gaseste macar o postare care sa faca parte din domeniul vostru de interes. Oricum, sunt deschisa la sugestii si critici, asa ca daca va doriti sa abordez o anume tema, va rog sa-mi spuneti.
Mi-as dori foarte mult sa va cunosc personal si sper sa am aceasta ocazie.

Va multumesc pentru faptul ca faceti parte din viata mea!

O zi frumoasa si multi pupici!

PS: O imbratisare calda pentru fiecare dintre voi, chiar daca doar virtuala!

Iulia si Jarabe :)

35 de comentarii:

  1. Nici nu stiu cu ce sa incep....iar m-a emotionat postarea ta pentru ca e plina de dragoste pentru cititoarele tale, pentru ca atunci cand am citit-o mi s-a facut pielea de gaina, pentru ca ma gandesc ca sunt asa de norocoasa ca te cunosc si am ocazia sa iti citesc blogul si ar mai fi multe de zis :). Faptul ca abordezi atatea teme il face si mai deosebit iar de faptul ca tu ne raspunzi la comentarii arata cat de mult iti pasa de impresiile noastre, de ce avem noi de zis. Eu iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa iti citesc blogul (atunci cand m-ai invitat sa particip la primul tau giveaway, te aveam in lista de prieteni dar nu stiam de blog :) ). Felicitari si pentru aceasta postare care mi-a aratat inca o data ca nu ma insel cand zic ca esti o persoana deosebita. O zi buna si multi pupicei pe care ii imparti cu Jarabe :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata!Cat de frumos vb...Si eu is treaza dis de dimineata, pt. k au inceput sa sune telefoanele:( Si din pacate am primit vesti cam proaste:( Nepotelul meu iar se simte rau si nu vrea sa manance.Abia ce a iesit luni din spital cu el si acum iar nu e in apele lui:( Mie imi place faptul ca abordezi fel si fel de teme.Asa ma mai destind si eu de probleme:):*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur de bucuria ta, ca ai format un grup de prieteni cu care impartasesti bune si rele, politica, frumusete si idei ... eu sunt mai pragmatica, nu o sa-mi pun fericirea in aerul rarefiat al blogosferei ... I'd be crushed :) Ma bucur cand primesc cate un comentariu, dar atat ... 

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult, Alina! Pe profilul personal am peste 800 de prieteni, insa blogul m-a ajutat sa va cunosc mai bine. Nu vrei sa stii ce zambet larg am acum cand citesc comentariul tau :) Pupici si de la Jarabe! PS?: Uf! Am uitat sa mentionez si de pozele cu broscute :( dar ati inteles voi care e ideea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bogdannyk_dum, imi pare tare rau pentru nepotelul tau :( Ii doresc multa sanatate si sper sa se faca bine cat mai repede! Multumesc mult pentru aprecieri. PS: Nu ai un nume? Mi se pare ciudat sa mi te adresez cu bogdannyk_dum :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc la fel, Ramona! Pupici si pentru Ania.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristina, fericirea mea nu consta doar in faptul ca am cititorii mei "ting ting" pe blog, e doar unul dintre motivele care ma fac sa zambesc inj fiecare zi si asta pentru ca imi dovedeste faptul ca m-am inselat atunci cand credeam ca toti oamenii sunt rai. Stiu ca sunt si rautati in "lumea on line", insa prefer sa le ignor. Fericirea mea are si alte motive: faptul ca sunt sanatoasa, faptul ca iubesc si sunt iubita, faptul ca am niste parinti minunati, fini minunati, o casnicie fericita. Poate e si faptul ca ma bucur de tot ceea ce este frumos in viata asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bucura-te de toate binecuvantarile si ignora in continuare rautatile :) 
    E bine sa vedem jumatate plina a paharului si sa intelegem ca putem sa-l umplem un pic mai mult daca privim viata cu optimism, bucurie si seninatate. 
    Don't worry, be happy (pe melodie) (vezi, iti transmit si eu o dedicatie imaginara :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc, Cristina! Am pus melodia pe Facebook :)

    RăspundețiȘtergere
  10. ma bucur ca te-am facut sa zambesti pentru ca tu m-ai facut pe mine de foarte multe ori asa ca iti sunt datoare :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Sincer eu ti-as da premiul 1 la categoria "Cea mai populara blogarita"!:D Esti calda (la vorbe) si stii sa apreciezi fiecare chestiuta marunta! Esti singura blogarita careia ii citesc si raspunsurile la comentariile altor fete!:)) Multi pupicei tie si lui Jarabel:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Si tu ne faci zilele mai frumoasa noua,cel putin mie,ai un mod frumos de a scrie care ma atrage,eu nu prea imi exprim trairile si sentimentele in "public" fiindca mi-am format un fel de strat de protectie impotriva rautatilor(de racusor),dar ma bucur cand cineva poate face acest lucru cu toata sinceritatea.Eu m-am atasat de blogul tau si de Jarabe:),eu am un urs de suflet dar nu pot sa-l iau in calatorii cu mine fiindca e mareee,si acusi plec si o sa ma despart de el:((Pupici<3

    RăspundețiȘtergere
  13. draga iulia m.am emotionat citit postarea poate si pentru ca cunosc persoana care ar vrea sa te premieze!cine stie daca tot o sa am adresa cind primesc premiul sau poate o am deja,vei primi si tu vreo iguana ptr ca stiu ca iti plac!multumim ptr minunatele postari indiferent de subiect intru cu drag pe blog si cu acea emotie ca si cum o surpriza m.ar astepta ,acel optimism si stare de bine pe care o  strecori cu atita drag printre rinduri!tu ne faci zilele mai frumoase mai ting-ting!

    RăspundețiȘtergere
  14. janeta_2007200113 iunie 2012 la 19:59

    Multumim mult Iulia tu intoteauna sti sa ne faci sa fim si mai aproape de tine cu fiecare postare cu fiecare cuvant dragut ne faci sa te iubim din ce in ce mai mult.Multi pupici si am sa te citesc mereu pentru ca imi plac foarte mult postarile tale.

    RăspundețiȘtergere
  15. hello :) chiar ca e o zapuseala a naibii. eu ma bucur ca am dat peste blogul tau acum ceva timp si de atunci iti urmaresc in fiecare zi postarile tale. esti o pers. f buna la suflet :)

    RăspundețiȘtergere
  16. puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  17. Bianca, se poate sa am parte de pupici roz cu racoare? :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Gabi, nici nu stii cat de mult ma bucura cometariul tau! Nu sunt cea mai populara, am pana in 200 de cititori, insa asa cum spunea Iorga: "prieteni si carti sa ai putini si buni". Jarabe deja tropaie ca il alinti: nu-l mai cheama Jarabe, il cheama Jarabel. Trebuie sa anunt blogosfera :) Pupicei si de la Jarabel :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Andreea, nici eu nu-mi pun chiar sufletul pe tava, insa imi place sa fiu sincera chiar daca sinceritatea  nu e tocmai o calitate in ziua de azi :( Daca ursul tau e mare, eu am un Balto cat o canapea :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Jane, multi pupici. Nu pot sa spun mai mult :(

    RăspundețiȘtergere
  21. Calin Andreea Daniela14 iunie 2012 la 09:17

    Ce dragut din partea ingerasului ting-ting!:)
    Iti urez multa bafta in continuare:):*

    RăspundețiȘtergere
  22. Esti o dulceee!! Parerea mea este sa lasi blogul asa cum e, cu teme si postari diverse. Mie asa imi place. :P Ai un stil aparte de a asterne orice pe hartie si de aceea te citesc mereu cu mare placere (chiar daca nu comentez de fiecare data). Si sa-ti mai spun un secret: pe masura ce te citesc, dorinta mea de a te cunoste personal creste. Asa ca tine-o tot asa!! :*:*:* P.S. Pupa Jarabel-ul din partea mea si a fetitei!

    RăspundețiȘtergere
  23. silvia_pascariu14 iunie 2012 la 16:54

    Ce-mi mai place de Jarabe cel omniprezent ;))

    RăspundețiȘtergere
  24. Silvia, Jarabe nu are cum sa lipseasca :) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  25. Si Tu ne faci ziua mai frumoasa, sa stii!  Caldura, bunatatea si umorul tau e molipsitor, da startul perfect pt. ce ne sta inainte. Iar a impartasi mici secrete, coduri doar de noi stiute... ne face sa ne simtim speciale, iubite, onorate ca facem parte din aceasta familie "ting ting"! Viata e de la A la Z... contine tot felul de lucruri, la fel ca si fiecare dintre noi ("like a crystal: multifaceted") - mi se pare normal deci, ca blogul, oglinda Ta sa reflecte toate aceste aspecte. Doar asa poti imprastia atata lumina cat o faci, inseninandu-ne mereu. :*

    RăspundețiȘtergere
  26. Multumesc mult, Vero! Esti o dulce! Astazi scap de caldura, plec la mare :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  27. Multumesc din suflet, Carmen! Pupici si Dianei din partea noastra, mai ales din partea lui Jarabel :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Monika, ai vorbit atat de frumos, incat nu stiu ce sa mai spun :( Pot doar sa completez ca fiecare dintre noi merita sa fie iubita, apreciata, respectata. Ma bucura foarte mult faptul ca ABC prin viata e o "comunitate" de oameni deosebiti. Pe blog nu am activata moderarea comentariilor si niciodata nu am primit un comentariu lipsit de bun simt, asta pentru ca cititorii mei sunt ingerasi "ting ting" :) Totodata, ai dreptate cu micile secrete si coduri pe care le stim doar noi: multe detalii pe care le-am amintit de blog nu le stie nici cea mai buna prietena a mea pentru ca nu i-am spus niciodata. Poate transform ABC prin viata intr-o organizatie masonica :)))) Glumesc :) PS: Chiar m-a intrebat multa lume ce inseamna "ting ting" si de asta am scris postare pe aceasta tema :) De asemenea, au fost persoane care m-au intrebat de ce va spun "ingerasi ting ting" sau "cititori ting ting" si nu, "prieteni". Pentru mine, calificativul de "ingeras ting ting" e mai presus decat cel de "prieten". Stiu ca e la moda ca bloggerii sa-si numeasca cititorii prieteni, insa, de foarte multe ori, e doar o chestie de ipocrizie, asa ca, prefer "ingerasii ting ting" :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Iuli ce pot sa spun, tu stii cel mai bine ce sufletel cald ai si cat de mult bine poti sa faci macar cu o vorba, eu prefer sa cred ca persoanele  care suntem pe aici, suntem oamenii cu suflet care stim sa apreciem interiorul nu exteriorul, ii multumesc lui Doamne Doamne ca ne-am cunoscut si sper sa ne strangem cat mai multi :*

    RăspundețiȘtergere
  30. Lore, eu zic ca in comunitatea ABC prin viata sunt doar ingerasi ting ting :) Pupici. Te saluta Jarabel de la mare :)

    RăspundețiȘtergere