luni, 11 iunie 2012

USL promite si viseaza...la Epoca de Aur!

De peste 12 ore toata mass media vorbeste doar de victoria extraordinara a USL-ului si de infrangerea "zdrobitoare" a PDL-ului la alegerile locale care au avut loc ieri. Victor Ponta, Crin Antonescu &Co. se tot lauda cu scorul lor national de peste 50%. Dragi politicieni, tin sa va reamintesc faptul ca prezenta la vot a fost undeva sub 60%, ceea ce inseamna ca din aproximativ 18 milioane de romani cu drept de vot, au participat la scrutin putin peste 9 milioane. Nu va intrebati de ce ceilalti 40% nu s-au prezentat la urne? O fi din cauza ca s-au saturat de minciunile voastre. Nu va mai crede nimeni, indiferent de culoarea politica pe care o aveti, ca veti face ceva pentru tara sau pentru popor. Romanii sunt scarbiti de voi! Chiar si cu aceasta prezenta de 60% la vot, multi dintre cei care au votat cu USL-ul au avut ca principal motiv ura fata de PDL, deci a fost un vot negativ: nu ca ar adimira atat de mult politicienii din USL, ci pentru ca si-au dorit sa pedepseasca PDL-ul pentru aroganta si impertinenta de care a dat dovada in ultimii ani. Totodata, nu uitati de cei care au votat in necunostinta de cauza (au pus stampila ca sa fie) sau de cei care au fost cumparati cu mici "atentii". De asemenea, daca imi aduc aminte bine, in USL sunt foarte multi "dezertori"  din PDL; atunci cand au vazut ca se indeparteaza "osul" de "gura" lor, au devenit (sau redevenit) brusc membri PSD sau PNL. Cu exceptia lui Dan Nicusor din Bucuresti, nu consider ca a fost vreun candidat cu un program. A fost o campanie electorala fada, fara substanta, fara dezbateri electorale, bazata doar pe afise electorale imense si "lalaiala" fara rost. Ce-i drept, unii nici nu aveau de ce sa se streseze prea mult. De exemplu, Oprescu stia ca e favorit si nu avea sens sa-si mai consume energia si vocabularul degeaba. Domnule Oprescu, asteptam autostrada suspendata :)) Buna strategia aceasta cu vot majoritar intr-un singur tur de scrutin: baronii locali se vor perpetua la nesfarsit, nu mai avem sanse sa scapam de ei, vor pleca la cimitir direct din fotoliul de primar!
Pe aceasta cale as vrea sa "multumesc" UNPR-ului si USL-ului ca ne-au intoxicat in Bucuresti cu "lalaiala" lor de la megafoane montate pe masini de lux. "Domnilor", puteati macar sa respectati orele de liniste, de odihna: sunt persoane care au si copii, iar acestia se odihnesc intre orele 13 si 17.
Dragi PDL-isti, nu ati pierdut din cauza masurilor de austeritate, ati pierdut din cauza lipsei de respect pentru poporul roman, cei care va platesc voua salariile, excursiile in strainatate, vilele si masinile de lux!
Personal, nu consider ca se va imbunatati ceva in ceea ce priveste nivelul de trai al romanului de rand, veti da ceva pomeni electorale (pentru ca se apropie alegerile parlamentare), insa veti continua sa furati asa cum ati facut-o si-n ceilalti ani in care ati fost la guvernare :( Apropo, nu va mai laudati atat cu scorul obtinut: nu uitati ca USL nu inseamna un partid, ci 3! Nivelul de incredere al populatiei in politicieni e unul foarte scazut. Nu ne intereseaza din ce partid faceti parte! Nici voi, politicienii nu stiti daca sunteti de dreapta sau de stanga! Cu totii stiti doar ca vreti sa fiti la putere cu orice pret!

Dezamagire totala...

25 de comentarii:

  1. silvia_pascariu11 iunie 2012 la 12:53

    Foarte adevarat, la noi, toti politicienii sunt o apa si-un pamant, si chiar daca se schimba numele partidului, oamenii raman aceiasi...

    RăspundețiȘtergere
  2. toti sunt o apa si-un pamant! mare dreptate ai Iulia!!! puuup

    RăspundețiȘtergere
  3. asa este, ai dreptate

    RăspundețiȘtergere
  4. Like si de acord - s-a votat cu interes ... cu razbunare ... cu greata ....
    Apropo de mici atentii, eu sunt suparata, la campania asta nu am primit pix, pe ala de acum 4 ani inca il mai am (nu prea mai scriu :)
    Domnilor si doamnelor candidati, stiu ca mai urmeaza o campanie candva in toamna - nu ma uitati, vreau si eu un pix :) 
    Eu mi-am dat votul pe-o inghetata - nu ma amendati, asa m-a scos frate-miu din casa, era prea cald :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevar graiesti! Mi s-a scarbit de toti politicienii! Daca as putea le-as pune o bomba in Parlament:))

    RăspundețiȘtergere
  6. True!toti sunt la fel ,nici unul nu e preocupat de popor ,ei sa fure cat mai mult si sa umble buzunarele tuturor  lor si a urmasilor lor care si ei la randul lor vor fura daca mai au de unde

    RăspundețiȘtergere
  7. Parerea mea este ca absolut niciodata , nici daca o sa mai traiesc 10 vieti nu se va schimba nimic, asta e mentalitatea romanului....

    RăspundețiȘtergere
  8. Calin Andreea Daniela11 iunie 2012 la 15:17

    S-au dus pensionarii la vot, caci noi ne-am saturat de ei...Au votat cu opozitia caci daca nu a fost bine cu unii , aleg pe ceilalti...alti hoti 

    RăspundețiȘtergere
  9. Rose Blue, eu am primit o bricheta de la PDL :) A tinut 3 zile cu cea de alaltaieri :) De-aia n-a mai iesit Poteras (PDL) primar :)))))

    RăspundețiȘtergere
  10. janeta_2007200111 iunie 2012 la 17:29

    Eu ma intreb la cat mint de cred si ei merita sa ne deplasam pana la sectia de votare eu una nu m-am obosit au mers decat ai mei dar eu nu am avut placerea si nici dispozitia necesara sa ma deplasez.

    RăspundețiȘtergere
  11. sincer nu prea imi pasa de politica prea mult :))) oricum eu ma bucur ca la sectoru'2  a ramas ontanu:)) pana anu' trecut nu aveam nici canalizare, nici strada asfaltata, nimic, si culmea este ca stau pe strada principala din cartier:)) care mai este strada si cu cimitirul :D acum tot e bine si frumos, toate strazile din cartier asfaltate sau aproape asfaltate :D 

    RăspundețiȘtergere
  12. mama a primit de la poteras de'alea de deschizi berea, brichete, pixuri :)) care by the way scriu super bn :))) si niste carnetele de scris

    RăspundețiȘtergere
  13. Dintre toti cei care au candidat nu cred ca merita sa fie votat careva....cat de curad cei care au votat vor regreta.....eu de promisiuni sunt satula...

    RăspundețiȘtergere
  14. Vero, Poteras asta nu mi-a dat decat 2 brichete si alea defecte :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Andreea, votul a fost dat USL-ului ca sanctiune pentru PDL. Personal, nu-i suport pe niciunii. Sunt multe persoane care cred ca le va fi mai bine daca voteaza partidul X, insa e doar o amagire. Toti s-au succedat la guvernare si n-au facut nimic pentru tara :(

    RăspundețiȘtergere
  16. Jane, au fost dati in care nici eu nu am mers la vot. Daca aveam altceva mai bun de facut, de ce sa-mi fi stricat eu planurile pentru niste ipocriti?

    RăspundețiȘtergere
  17. Vero, nu stiu prea multe despre Ontanu pentru ca eu locuiesc in sectorul 6.

    RăspundețiȘtergere
  18. Lore, romanilor le merge rau si din cauza faptului ca motto-ul lor in viata e "Fereasca Dumnezeu de mai rau". Cred ca e necesar sa cerem mai mult si sa ne aparam drepturile.

    RăspundețiȘtergere
  19. Andreea, eu nu i-as mai schimba pe niciunii de la guvernare: cei care vin la putere dupa 4 ani de opozitie sunt si mai "flamanzi" si mai lacomi, indiferent de culoarea politica.

    RăspundețiȘtergere
  20. Lupu-si schimba blana, da' naravu' ba... Nu inteleg cum se poate permite sa oscilezi asa intre partide, sa te trezesti ba ca esti una, ba ca esti alta... eu as interzice aceasta practica. Sa nu mai vorbim de faptul ca n-as mai permite-n veci sa activeze in politica un partid sau o persoana care nu si-a tinut cuvantul dat in campania electorala. La sfarsit de mandat m-as uita: asta ai promis, asta ai facut. N-ai facut, suporti consecintele: excludere, puscarie, tot tacamul. Asa s-ar mai gandi de vreo doua ori la ce spun/fac dragii de ei. Insa daca nici Nastase nu a intrat la rece dupa tot scandalul cu matusa Tamara, la ce ne mai asteptam? Astia cred ca pot face orice... Cat despre vot... TREBUIE mers. Trebuie votat. Da, macar ca sa nu fie la fel. Ca sa nu dam sansa tuturor incultilor, analfabetilor, senililor si nespalatilor sa aleaga in locul nostru. Pentru ca, in mod revoltator, votul lor are aceeasi valoare, ca si a noastra. Si daca noi nu mergem, ea valoreaza de 2, 10, 100 de ori mai mult... Ca-s "prosti, da' multi..." 

    RăspundețiȘtergere
  21. Monika, nici ca puteai sa zici mai bine! Eu poate i-as lasa sa se mute dintr-un partid in altul, cu conditia sa-si dea demisia din functia pe care o detine :) Esti primar PSD si vrei sa treci la PDL, ok, dar asteapta pana la alegerile urmatoare sa fii primar, poate te mai alege lumea, desi nu cred :)

    RăspundețiȘtergere