marți, 26 iunie 2012

Pot sa ma laud?

Ingerasi "ting ting" mi-a sosit comanda de la Fashion Queen, dar acesta nu este singurul lucru cu care pot sa ma laud :) Vreau sa ma mai laud si cu faptul ca am mai cunoscut un ingeras "ting ting", adica Jane. Jane locuieste in Bucuresti si am fost aseara sa-i duc "elefantul". Asa cum va spuneam si in alte dati, daca e vorba de trimis un cadou unei cititoare si ea este din Bucuresti, prefer sa ma urc in masina si sa i-l duc personal (bineinteles, cu acordul destinatarului). Nu va inchipuiti ca premiul pentru ea era cine stie ce, o mica atentie pentru un cititor fidel. De fapt, o mica atentie care trebuia sa ajunga la ea de multa vreme :( Stiu ca am multe restante si ma boscoroditi :( Formularele sunt deja completate, micile atentii sunt pregatite, doar ca nu am ajuns la posta sa le trimit :( Va multumesc pentru rabdare si pentru intelegere, insa majoritatea dintre voi stiu ca nu am fost in cea mai buna forma in ultima perioada. Sa revenim la Jane :) In primul rand, am constat cu uimire ca arata ca o pustoaica. Stiam ca Jane nu are 31 de ani ca mine, insa atunci cand mi-a spus varsta ei nu-mi venea sa cred. Are niste ochisori albastri superbi, e o scumpa, o persoana foarte deschisa, desi putin timida, ca si mine :) Mi-a mai placut foarte mult caldura sufleteasca pe care am simtit-o atunci cand am dat mana cu ea sa facem cunostinta si la imbratisarea de "pa, pa". Mi-e greu sa exprim in cuvinte ceea ce am simtit in cele cateva minute cat am stat de vorba cu ea. Mi-amintesc ca pret de vreo doua minute ne-am tinut de manuta in timp ce vorbeam. Mi-e atat de draga ca nu-mi venea sa ma mai dezlipesc de ea! Am uitat sa mai spun ca are niste "gherute" superbe. Eu pot sa ma duc si la "mama manichiurii" ca nu am o forma asa frumoasa la unghii. Ea are o forma foarte frumoasa a unghiilor, ca si mama mea. Cat timp am stat de vorba cu ea, l-am cunoscut si pe sotul ei, o persoana deosebita si le-am facut cunostinta cu Cristi, sotul meu. Probabil s-au asteptat sa vina nu stiu ce "printesa", dar eu, care nu ma dezic de la felul meu de-a fi, m-am "prezentat" cu o pereche de blugi rupti (asa i-am cumparat si ii ador), cu o bluzita simpla si fara machiaj :) Sper ca nu i-am facut o parere prea proasta, dar cred ca nu, din moment ce ne-a invitat la gratar. De fapt, ne-au invitat pentru ca si sotul ei a spus sa ne vedem la gratar undeva la curte. Nu pot decat sa ma bucur ca blogul meu a adunat laolalta oameni deosebiti. Acum imi dau seama de ce nu ma injura nimeni pe blog: pentru ca cititorii mei sunt persoane deosebite. Toata stima pentru voi!
Si-acum sa ma laud si cu ceea ce mi-am comandat de la Fashion Queen :) Pentru ca m-a intrebat cineva, va spun ca produsele nu sunt primite spre testare, sunt cumparate de mine. Scriu articole despre Fashion Queen pentru ca imi plac foarte mult produsele lor. Pe vremea in care aveam si mai putini cititori decat acum le-am trimis un email sa organizam un concurs impreuna. Nu am cerut nimic pentru mine, am indraznit sa-i abordez pentru ca aveam o pereche de pantofi de la ei. Nu m-au pus la zid ca nu am nu stiu cati cititori, dimpotriva, au fost mai mult decat draguti. Desi nu am multi sponsori, mi s-a intamplat sa refuz o colaborare pentru ca folosisem produsele lor si nu erau de calitate. Nu voi scrie niciodata ca un produs e ok daca nu e, doar de dragul colaborarii. Daca va spun pe blog ca imi place un produs, e pe bune! Am cateva dezamagiri de la anumite firme, insa prefer sa nu-mi irosesc vocabularul pe denigrarea anumitor produse :)
Si acum sa va arat:


Aceasta este gentuta. O ador. In poza nu se vede prea bine, insa e frumoasa foc, iar floricica e detasabila. Mie imi place cu floricica :)


Acestia sunt pantofii pe care mi i-am comandat in martie. Sunt violet, insa in poza nu stiu de ce apar albastri. Cred ca se reflecta culoarea ochilor mei :)


Bonus va arat si hainuta din blana ecologica pe care mi-am cumparat-o din Polonia :)



Pantofii mei verzi. In realitate, culoarea lor e ca cea de pe site, insa nu mi-au iesit prea bine in poza :( Sunt de  un verde frumos, combinat cu crem. Jarabe ii pazeste:) Nu stiu daca pazeste pantofii sau ma pazeste pe mine sa nu fug cu ei :) Stie ca-mi plac foarte mult si cred ca e invidios ca nu poate sa se incalte si el cu ei :)

Ce spuneti, va plac "achizitiile" mele?

Am uitat sa va spun ca pantofii arata si mai bine in piciorul meu, insa am o retinere sa-mi fotografiez picioarele :) E un prim pas ca m-am apucat de fotografiat haine si pantofi :)



37 de comentarii:

  1. Janeta_2007200126 iunie 2012 la 06:23

    Foarte frumoase toate hainutele sa le porti cu multa placere si ti-am spus ca Jarabe vrea sa probeze pantofi si nu m-ai crezut iti multumesc frumos pentru cuvintele frumoase pe care le-ai spus si abia astept sa ne cunoastem mai bine Iulia Mai am eu cateva fete la mine in lista pe care tare mult as vrea sa le cunosc dar din pacate distanta nu ne da voie dar fetelor va trimit imbratisari si multi pupici si tie Iulia esti o fata tare dulce si langa tine omul nu se plictiseste niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata.
    Cu ce sa incep? Cu faptul ca ma bucur ca exista atatia oameni minunati in ABC? sau cu faptul ca imi place tare mult gentuta? Si pantofii sunt frumosi dar cum eu nu ma dau in vant dupa tocuri ii pun pe locul 2 si ma uit la gentuta ca si asa am mania gentilor :) Sa le porti cu placere pe toate si sa-i imparti si cu Jarabe :) iar in legatura cu faptul ca ai mai cunoscut un "ingeras ting ting" ma bucur tare mult ca asa avem si noi ocazia sa ne cunoastem mai bine prin intermediul tau.Pupicei multi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult, Jane! Cred ca avem prieteni comuni: pana sa ajung acasa aseara, unii ingerasi stiau ca m-am intalnit cu tine :) Pupici multi. Ne auzim la telefon si ne vedem la gratar :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Alina, la Maramures la tine vin pe tocuri ca sa ma descalte fetele tale :) Oricum, nu putem sa pregstim prajiturele din nisip pe tocuri :) Pupici multi de la Jarabe ca i-ai dat voie sa probeze pantofii mei. Eu nu-i dau voie ca mi-e frica sa nu fuga cu ei :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ti-am zis eu ca Jarabe va dori sa-i probeze... :) Si cu acel verde i-ar si sta de minune! :* Sa le porti cu placere, scumpa! Cat despre Jane si intalnirea voastra... a fost superba! Ce bine ar fi daca ne-am putea vedea odata toate de aici la o cafea, sa ne cunoastem, sa vorbim, sa radem - nu doar din spatele ecranului... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos! Ma bucur ca poti sa intalnesti cativa dintre cititorii tai si sa asociezi o imagine si o personalitate cu cuvintele care apar aici la tine. Ne bucuram sa te cunoastem, Jane (love the name)!
    Frumoase cumparaturile tale, eu nu prea sunt cu pantofii si posetele, ma multumesc cu admiratia ... ca la opere de arta ... de urcat pe tocuri din astea ... no way :)
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Monika, eu cred ca Jarabe vrea sa fuga cu pantofii mei :)  Ai anticipat unul dintre obiectivele mele: imi doresc ca intr-o zi sa ne vedem toate undeva. "Carliontii" mei blonzi inca se gandesc cum sa pun in practica visul meu :) Pup.

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumosi pantafii .sa ii porti cu placere.Ma bucur ca te-ai intalnit cu Jane.Si mai tare ma bucur ca o sa va vedeti in contiunare.Se intampla aici ceva minunat, ca si cum ar fi un magnet care atrage oamenii deosebiti intr-un singur loc.Va pup pe amandoua si va imbratisez cu drag

    RăspundețiȘtergere
  9. foarte frumoase! am intrat pe site la Fashion Queen dar nu mai aveau gentuta ca a ta dar in schimb aveau altele la fel de frumoase!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumoase toate produsele:)De Jarabe, nici nu mai spun...e tare simpatic:) Si vad ca ii place sa se asorteze:))) Iar de Jane...e o super fata (poate sa-mi fie mama, dar tot o super fata ramane:D). Nu am vorbit noi foarte mult, dar de cand o am in lista la prieteni pe fb mi-am dat seama ca este o persoana de milioane.Poate ajung si eu intr-o buna zi prin Bucuresti...va caut pe toate:) Chiar,Iulia, am vazut intr-o postare ca vorbeai ceva despre Suceava-Botosani....Esti de prin Moldova?:)Daca ajungi candva prin aceste judete dai un semn;) Eu sunt din Botosani:*:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Calin Andreea Daniela26 iunie 2012 la 13:28

    Vai ce dragute sunt toate! Si sunt sigura ca i-ai facut o impresie foarte buna Janetei :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Esti o persoana deosebita, citesc cu drag postarile tale dar asta m-a facut sa te iubesc, esti o dulce si o scumpa , se cunoaste ca ai o inimioara buna. Imi place ce ti-ai comandat, mai ales pantofiii... doamne... sunt superbi... de blanita nu pot sa spun ceva pt ca nu imi plac blanile decat atunci cand le vad pe cineva, eu nu le pot purta. Te pup si te imbratisez draga mea.

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi plac ambele perechi de pantofi :D Sunt foarte eleganti si arata tare bine! Ps : la ultimii pantofi ai gresit link-ul , apar altii . Pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. E superba gentuta si imi plac si panfofii violet foarte mult.Sa le porti cu placere!
    Ma bucur sa citesc despre cititoarele tale pentru ca pe multe din ele le am in lista pe fb.Prin intermediul tau ajungem sa ne cunoastem:)
    Daca cititorii tai sunt persoane deosebite,tu i-ai adunat pe toti aici.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  15. Supeeerbe achizitiile! Sa le porti cu placere, Ting-ting! Te puuup!! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  16. Rose Blue, eu sunt inalta, insa ador tocurile. Acum nu-ti inchipui ca nu pot iesi din casa daca nu port tocuri :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  17. Superbe, imi era dor sa vad niste hainute, Jarabe ii pazeste de tot cred :d, se vede ca a pus ochii pe ei de mult :d

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc mult, Cata! Sper sa ajung si prin localitatea in care locuiesti tu si sa ne vedem. O imbratisare calda si de la mine!

    RăspundețiȘtergere
  19. Finuta, mai pusesem ochii pe o geanta acum cateva luni, insa pana m-am hotarat eu, nu mai era disponibila :(

    RăspundețiȘtergere
  20. Jarabe mi-a ales pantofii :) Mint, sotul meu mi i-a ales pentru ca mie imi placeau foarte multe modele si eram nehotarata :) Am locuit in Botosani pana la 20 de ani. Ajung prin zona de cateva ori pe an pentru ca merg in vizita la parintii mei, asa ca avem toate sansele sa ne cunoastem personal :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  21. sunt de acord cu tine scumpa Jane e intr-adevar o "lady" un suflet cald cum rar intalnesti ,cat despre ce ti-ai cumparat sa le folosesti cu placere ,sunt frumi toate imi plac pantofii violet la nebunie :))pooop

    RăspundețiȘtergere
  22. Cel mai mult ma bucura aceasta postare deoarece in sfarsit l-am cunoscut pe adorabilul Jarabel:x Acum stiu de ce il iubesti asa mult!:D Sa folosesti cu placere si sanatoasa tot ce ti-ai luat..si mie imi plac hainutele de pe FashionQueen:p O pupam si noi pe ingerasul Jane, si sunt putin invidioasa pe voi..as fi vrut sa fiu si eu cu voi la gratar!:D

    RăspundețiȘtergere
  23. Ingerasule Gabita, pe Jarabe il iubesc pentru ca e simpatic si pentru ca atunci cand ma dureau maselele cumplit, plangeam pe burtica lui la propriu :( Ma ingrozeste numai cand imi amintesc ce dureri cumplite de masele am avut! La 2 noaptea, cand durerile deveneau insuportabile, nu era nimeni disponibil sa-mi aline durerea, in afara de Jarabel. De fapt, mint: erau mama si sotul meu, insa nu voiam sa-i necajesc.Nu vrei sa ma vezi cum ma plimbam prin casa plangand de durere tinand broscuta pe fata,  in partea in care ma durea maseua! Dupa fiecare "repriza" de dureri de masele, trebuia sa-l spal pe Jarabel pentru ca are burtica galbena si se murdarea de la lacrimi :( Referitor la hainutele de la Fashion Queen, le ador! Sunt de calitate si au preturi foarte bune. Pana sa descopar Fashion Queen, imi cumparam pantofi din alta parte si plateam foarte mult :( Acum fac cumparaturi inteligente :) Imi plac foarte mult pantofii de calitate, insa m-am saturat sa cheltuiesc jumatate de salariu pe o pereche, asa ca Fahion Queen sunt ca o mana cereasca. Dupa ce o sa ma intalnesc cu Jane si cu sotul ei la gratar, o sa scriu pe blog :) Pupici, ingerasule ting ting!

    RăspundețiȘtergere
  24. Stiu ce inseamna durerile de masele scumpa:( Si eu ma chinui de 3 ani cu doua masele de minte, numa' ca eu plang pe mami! Ea imi alina durerea:*

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu am scapat de durere, insa ma ingrozesc numai cand imi aduc aminte :( Si eu plangeam pe mami cand eram acasa. Pupici, ting ting.

    RăspundețiȘtergere
  26. Foarte frumoase toate, sa le porti cu multa placere,  imi place tare mult gentuta.....Jarabe ar vrea sa probeze si el ceva....

    RăspundețiȘtergere
  27.  Super!!!Pai te astept cu mare drag in Botosani:) Sa nu uiti sa ma anunti:*:*

    RăspundețiȘtergere
  28. ValentynaS Bratosin28 iunie 2012 la 01:00

    foarte dragute si moderne

    RăspundețiȘtergere
  29. Multumesc mult. Nu e blanita din animalute, e din aia sintetica :)  Pupici si o imbratisare calda!

    RăspundețiȘtergere
  30. Mirela, gentuta o port cu pantofii violet. Pantofii verzi merg cu alta gentuta pe care o am :) Pai, cred ca ati ajuns pe blogul meu prin share-urile de la prieteni si  da, cititorii mei sunt persoane deosebite, sunt ingerasi "ting ting" :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  31. Lore, Jarabe a fugit cu pantofii verzi, dar s-a intors :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  32. Multumesc mult, Carmen. Jarabe are o "problema" cu pantofii verzi :) Pup.

    RăspundețiȘtergere