vineri, 29 iunie 2012

Gelul de dus Anian - perfect pentru pielea mea

Daca ati citit interviul meu de la Agurita, stiti ca am o mare pasiune pentru geluri de dus si saruri de baie. De aproape o saptamana, folosesc gelul de dus Anian cu goji si rodii de la Triodeluxe.




Ce m-a atras foarte mult la acest gel de dus fara sa-l testez? In primul rand, extractul de goji si rodii. Dupa cum stiti, am calatorit mult in Asia si Africa, asadar, stiind proprietatile benefice ale fructelor exotice, imediat mi s-au "aprins beculetele" :) Cred ca stiti ca extractele de goji si rodii au proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire provocate de efectele radicalilor liberi asupra pielii. In al doilea rand, mi-a placut foarte mult ca la un pret de 22 RON beneficiezi de 750 ml de gel de dus, ceea ce mi se pare foarte avantajos.

Si acum sa va spun si cum se simte pe piele. Are un miros de fructe demential care se pastreaza pe piele mult dupa ce ai iesit de la dus si hidrateaza pielea foarte bine. Mie imi este de un real folos. Sa va spun si de ce. Pielea mea este uscata si dupa fiecare dus sau baie, e necesar sa aplic o crema sau o lotiune de corp. Din pacate, uneori sunt pe fuga si nu mai am timp si de crema. Gelul de dus Anian cu goji si rodii este printre putinele pe care le pot folosi fara a fi necesar sa aplic crema dupa si fara sa am senzatia ca mi se "strange" pielea. Deci, pe langa parfumul pe care il lasa pe piele, il ador si pentru faptul ca imi hidrateaza si imi protejeaza pielea.

Cui l-as recomanda? Tuturor. Mai ales, ca e un aliat de nadejde pentru persoanele care sunt in criza de timp.
Ce mi-as mai dori de la acest gel de dus? Desi ador varianta economica, in format mare (pentru acasa), mi-as dori sa existe si o varianta cu o cantitate mai mica pentru a-l putea lua cu mine in concedii. Imi veti spune ca majoritatea pensiunilor si hotelurilor ofera gel de dus. Adevarat! Insa, de cele mai multe ori, gelurile de dus oferite in hotel nu ti se potrivesc pielii, iar mie nu-mi place sa merg in concedii si sa-mi irosesc timpul dandu-ma cu crema dupa fiecare dus.

De unde se poate cumpara? Se poate comanda direct de pe site-ul Triodeluxe aici, prin email catre comenzi@triodeluxe.ro sau la telefon: 0726 467 000, 0737 823 655.

Cine a mai folosit acest gel de dus, manuta sus :) Sau poate ati folosit alte produse Anian si-mi recomandati si mie? Eu am descoperit de curand produsele importate si comercializate de Triodeluxe si pana acum am fost incantata de tot ceea ce am folosit. Voi ce parere aveti?

11 comentarii:

  1. Eu de ceva vreme folosesc doar un anumit gel de dus pt ca nu-mi usuca pielea deloc si miroase si foarte bine dar mereu imi place sa incerc ceva nou.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iulia am sa fac si eu comanda de acest gel de dus :):).Mie imi place tot ce contine rodii.Am o crema de corp care contine rodii,dar voi incerca si eu acest gel de dus.Multumesc ca ne-ai impartasit produse pe care tu le folosesti.Pupici Iulia

    RăspundețiȘtergere
  3. Alina, gelul acesta de dus e chiar ting ting :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mirela, am folosit si eu produse doar cu rodii, insa acesta mi se pare ca are un parfum mult mai placut. Nu stiu daca e de la goji sau de la altceva, insa mie imi place foarte mult. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Janeta_2007200129 iunie 2012 la 21:21

    nu am folosit dar am sa-l comand imi plac gojile si dece sa nu-mi rasfat si pielea cu asa ceva mai ales ca ai spus ca miroase foarte bine in generel ceea ce miroase foarte bine si iti face si pielea moale si catifelata imi plac  si eu folosesc tot felul de geluri 

    RăspundețiȘtergere
  6. Jane, miroase super! Eu vreau 2 lucruri de la un gel de dus: sa miroase bine si sa-mi hidrateze pielea. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca are un miros adorabil...imi plac rodiile.Inca nu am folosit produse de la Anian, dar deja am pe lista un sampon si cu siguranta trec si acest gel de dus, iar cand strang ceva banuti imi dau si eu comanda:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt foarte bune produsele lor. Am folosit şi acest gel de duş şi este minunat.
    Eu ţi-aş recomanda toate produsele lor. Am folosit mai multe produse de la ei şi am fost tare încântată, mulţumită de rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Calin Andreea Daniela1 iulie 2012 la 01:34

    Imi face cu ochiul gelul asta cu rosii si rodii...sper sa mi-l trimita si mie, caci mi-au dat mail :d

    RăspundețiȘtergere
  10. Lady, si eu am mai multe produse de la ei sunt foarte incantata.

    RăspundețiȘtergere