miercuri, 27 iunie 2012

Cum fac sa nu ma certe sotul meu pentru ca fumez prea mult :)

Asa cum multi dintre voi stiu, fumez foarte mult :( Sotul meu s-a lasat acum cativa ani si mereu ma certa ca in casa miroase ingrozitor a tigara. Ani de zile am cautat un remediu sa mai "indulcesc" fumul de tigara, insa, indiferent ce odorizant foloseam, mirosul se amplifica, in loc sa sa fie eliminat. De curand am descoperit odorizantul de camera Foren Air de la Triodeluxe. Eu mi-am ales varianta cu miros de pin. De cand il folosesc m-am indragostit iremediabil. Sa va spun si de ce: pe langa faptul ca nu se mai simte mirosul de tigara, camera e invaluita intr-un miros foarte placut de padure de conifere.

.


De asemenea, imi place ca mirosul de pin persista foarte mult. Pulverizez in camera de 2-3 ori si sufrageria mea se transforma intr-un coltisor din natura. In felul acesta, respir un aer proaspat si parfumat. Am folosit odorizantul si in dormitor, unde evident ca nu fumez, iar efectul este maxim. Eu v-am vorbit mai mult despre efectul pe care il are intr-o camera in care se fumeaza pentru ca e primul odorizant de camera care anihileaza mirosul de fum de tigara. Am incercat diverse odorizante, unele anti-tabac, insa dupa ce le foloseam, mirosul se amplifica :( Foren Air ii place si lui Jarabe :) Eu am mai pus ochii si pe odorizantul Foren Air cu miros de lavanda. Cand il termin pe acesta vreau sa-l incerc pe cel de lavanda.


Ingerasi "ting ting", voi ati folosit acest odorizant? Cum vi se pare?

21 de comentarii:

  1. floare de portocal27 iunie 2012 la 09:11

    ar fi bine daca ai reusi sa te lasi de fumat , dar daca nu poti macar sa fumezi mai rar  (am pufait si eu  - gasca ma determinat acum ma bucur ca nu sa prins nimik de capul meu ) insa sti eu inteleg pe cei care fumeaza eu spre exemplu daca is nervoasa scot o bonboana sau o guma si o cranten din totii dracii ......

    RăspundețiȘtergere
  2. Ramona Daniela Sculschi27 iunie 2012 la 09:13

    Nu,nu am folosit inca nici un produs triodeluxe...Si eu am aceeasi problema cu mirosul de tigara...numai ca nu ma cearta sotul :P il cert eu pe el :))) si tot la fel, am incercat tot felul de odorizante si degeaba...Multumesc mult pentru sfat, o sa cumpar si eu sa-l testez :D Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu am incercat produsele Triodeluxe dar mi-ar placea sa le incerc pt ca stiu cat de greu se scoate mirosul de tigara dintr-o incapere :) Sotul meu fumeaza si el destul de mul dar doar pe hol si imi este mai mult decat suficient :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Calin Andreea Daniela27 iunie 2012 la 10:42

    Mai bine de mine ca nu fumez :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ingeras ting ting, ma tenteaza acest produs!:D Fratele meu fumeaza si mereu ma cert cu el pe aceasta tema, asa ca o sa incerc acest odorizant:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiu ca nu e sanatos sa fumezi, insa imi place sa fumez :( Ma concolez cu ideea ca suma viciilor e intotdeauna constanta si mai mare ca zero :) Totusi, incerc sa nu-i intoxic pe cei din jurul meu cu fumul de tigara. De aceea, fumez doar in sufragerie si caut diverse metode de a scapa de miros ( in afara de usa de la balcon care e deschisa mereu).

    RăspundețiȘtergere
  7. Ramona, m-am apucat de fumat la 20 de ani si pana atunci uram mirosul de tigara. Nici acum nu-mi place :) Cred ca am incercat toate marcile de odorizante :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Alina, daca as fuma pe hol, cred ca mi-as petrece tot timpul acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Noi nu avem aceasta problema, intrucat la mine nu se fumeaza..insa imi place ideea de a-mi mirosi casa a padure de conifere;)

    RăspundețiȘtergere
  10. omg il vreau si eu ,eu si sotul suntem amandoi fumatori :P

    RăspundețiȘtergere
  11. ValentynaS Bratosin28 iunie 2012 la 01:04

    bun...bravo, dar mai bine te lasi de tigari

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu îl am şi sunt mulţumită de el. Nu ştiam că acoperă atât de bine mirosul de ţigară, dar nu mă surprinde acest lucru pentru că este un  produs foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Gabita ting ting, ti-l recomand. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bianca, eu am aceasta pasiune de miros de conifere pentru ca ador natura.

    RăspundețiȘtergere
  15. Agurita, la mine a observat prima data sotul ca nu mai miroase in casa a tigara :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Si pe mine m-a surprins ca acopera mirosul de tigara si nu pot decat sa ma bucur ca am descoperit acest produs.

    RăspundețiȘtergere
  17. Iulia unde se gaseste acest odorizant?.Interesant ceea ce ai scris.Si m-ar interesa ca eu nu fumez dar sotul meu fumeaza la greu.Si acum cand mai fumezi te mai cearta sotul tau din cauza mirosului :)):))?Eu nu l-am folosit :(:(

    RăspundețiȘtergere
  18. Mirela, produsele se comanda prin telefon: 0726 467 000, 0737 823 655, pe email comenzi@triodeluxe.ro sau pe site-ul lor http://www.triodeluxe.ro/index.php?route=common/home.
    Acum nu ma cearta, ii place foarte mult mirosul de pin :) Pup.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cristina Fronoiu4 iulie 2012 la 13:45

    Mersi pt pont, trebuie sa il incerc. La mine e problema, ca toti din casa suntem fumatori, nu exista coltisor ne-fumat :D Dar oricat as fuma, cand ma trezesc dimineata imediat simt mirosul din casa si mi se taie si pofta de mancare.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cristina, eu fumez foarte mult si tot nu suport fumul de tigara, asa ca  ma bucur tare mult ca am descoperit acest odorizant.

    RăspundețiȘtergere