joi, 14 iunie 2012

Credeti ca suntem prosti?

Va spuneam ca TV-ul la mine funcioneaza non stop, fara sa ma deranjeze. Dupa toata nebunia cu alegerile, chiar nu mai pot!  Antena 3 a facut un mic filmulet cu "inteligentii" din PDL. N-am nicio pasiune pentru "tanti" Udrea sau pentru fiica lui Basescu, cea care "si-a luat grasime din genunchi ca sa-si puna in buze" (Corneliu Vadim Tudor), n-am nicio pasiune pentru madam Placinta, care si-a "educat" copilul extraordinar, insa nu inteleg cum se face faptul ca avem primari incarcerati de 6 luni care au fost realesi. Doamne, iarta-ma, dar cum dracu' a ajuns ala primar? Ok, legea ii permite, insa tare nu-nteleg cum si-a facut campanie! Dragi "antene", erati ok, insa acum ati dat-o in penibil, ca si USL. Orice om care a trecut peste ura fata de PDL (niste scarbe arogante), nu a mai votat pe nimeni, a preferat sa se duca la o intalnire cu prietenii. Sa ne imaginam ca USL va schimba ceva in mai bine: nu, sunt chiar "flamanzi" dupa 4 ani de opozitie. Nu va imbatati cu apa rece! 
Nu am nimic cu "madam" Udrea: e perfecta pentru prima pagina a tabloidelor, nu ai ce cauta in politica! Vezi, poate mai citesti si tu niste carti inainte de a te manifesta. Despre "domnisoara" Basescu, mai bine ma abtin, altfel m-as cobori la nivelul "dumneaei". Impreuna cu Roberta Anastase, nu pot sa zic decat: adevarate "lady"! :) Pe messenger e un simpatic care se tavaleste pe jos de ras. Cam asa sunt eu daca asociati limba romana cu "domnisoara" Basescu. Din cate stiu eu, anul trecut la bacalaureat a fost un dezastru, insa daca participa "domnisoara succesuri care nu vrea sa vorbeste", lua locul 1. De la coada! E si asta un premiu! Sa fii primul e mare lucru! Depinde de unde numeri :) Sau cine numara :)
Pentru madam Udrea: arati foarte bine, insa avem si noi o nelamurire... Ai citit si altceva decat Abecedarul, si ala pe diagonala pentru ca nu stiai toate literele? :)
Am o oarecare stima pentru Blaga:  a furat si el, insa macar se exprima in limba romana :)
Daca v-as spune ca exista filmulete compromitatoare cu "lady" Udrea, toata lumea mi-ar "sari in cap". Asa ca stau cuminte: "e secret, dar sa-l stim cu totii".
Mi-am adus aminte de Roberta Anastase. In afara de faptul ca matematica e o enigma pentru dumneaei, daca ii luam o poza de acum cativa ani, nu era decat o "toapa" proasta, gen "tantile" alea de la Capatos, fata de care imi cer scuze ca nu retin numele lor, una mai "inteligenta" ca alta. Dragi USL-isti, pe cine aveti voi ? Niste eminente ceva? Pe Frunzaverde, cumva? Cica a fost PSD, apoi, PDL, si atunci cand PDL nu mai avea osul, a redevenit PSD? Aloooo! Pe cine prostiti voi? Apropo de Fruzaverde, acum cateva saptamani, era la "breaking news" ca tatal sau a fost internat in spital. Nu ma intelegeti gresit, sa-i dea Bunutul dupa suflet, insa nici daca unul dintre vecinii mei de palier ar fi facut infarct, nu aparea la TV. Sorry, va las sa "lalaiti", insa nu pot sa inghit asemenea balarii!
Cireasa de pe tort: Placinta a trecut la PNL! :))) Cica  e tanti aia care are un copil model, foarte bine educat "afara". Placinta Junior e un baiat care apare pe Facebook sarutandu-se cu un alt baiat sau pisandu-se pe o troita. Nu am nicio problema cu homosexualii, asa cum nu sunt mare fan Biserica. Totusi, chiar daca ai fi turist, nu poti sa te "pisi" pe religia cuiva. Nu are sens sa mai mentionez dosarele penale ale copilului "minune". 
PNL, tu imi spui mie si altora ca aveti oameni integri? Drept cine ne luati? Campeanu (originalul) se rasuceste in mormant.
Domnule Ponta, ia vezi tu ce e prin partidul tau! Tot dati cu pietre in PDL, voi sunteti mai buni? 
Scrie undeva ca suntem prosti? Poporul roman e mult peste dorinta ta de a vinde tara! Si tu, si Iliescu, si Constantinescu, si Basescu, n-ati facut decat sa ne vindeti tara. Ceea ce nu veti putea vinde vreodata sunt: istoria, mandria si demnitatea de a fi romani!
PS: Imi pare tare dubios "pupincurismul" pentru Regele Mihai 1. Vreti sa ne intoarcem la monarhie? Nu zau? Bunicii mei au trait pe vremea monarhiei lui Carol al 2 - lea si a lui Mihai. Nu va inchipuiti ca nu stiu cum se scriu numeralele ordinale! Pot sa le spun "ordinare"? :) Eu consider ca stiu istorie si imi este scarba (din nou) pentru ceea ce faceti voi (si o numiti politica)! 
Si cum naiba, scade barilul de petrol si noi avem mariri de preturi la carburantul de la pompa? Am lucrat in domeniu si stiu ca majoritatea benzinei/motorinei pe care o platim e din subsolul romanesc. Acum ati bagat-o pe asta: "a crescut dolarul". Bai, nene (ca sa vorbesc pe limba voastra), eu nu sunt agresiva decat verbal, insa nu cred ca va doriti o noua "mineriada"! Nu subestimati inteligenta poporului roman! Datorita noua, prostilor, voi aveti toate conditiile de lux. Nu le plateste ma-ta, le platim noi si scuze pentru ca ti-am jignit mama, insa, "domnule politician", ne asteptam macar la cei 7 ani de-acasa! Apropo, aduceti-va aminte de vorbele lui Lapusneanu! Uf, ce vorbesc? "Nenii" astia n-ar sti de capitala Romaniei daca nu si-ar "lua malaiul" de aici.

Dragi ingerasi "ting ting", va rog sa ma scuzati pentru limbajul trivial de mai sus, insa m-am saturat sa fiu luat de prost.
Toata stima pentru ingerasii mei, iar pentru politicieni, cum spunea bunica mea: "sa v-o puneti pe chept cu colac si lumanare!"
 "Dragi" politicieni (PDL, PSD, PNL, etc.) daca nu va place ultima urare, puteti sa ma injurati si voi sau sa ma blestemati. Nu cred in blesteme decat daca le spun eu! sac! Cat credeti ca va mai rabda Bunutul pe fata pamantului?!

20 de comentarii:

  1. Iulia, stii tu ca mi enu-mi place politica, nu ma pricep si nici nu vreau dar pot sa zic ca imi e scarba de ce se intampla in tara asta. 

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi, de asta nu ma uit eu la TV :)
    Stirile sunt intotdeauna despre dezastre, politica va fi intotdeauna ... politica si nu vreau sa stiu nimic despre astea. Si asa tot mai citesc cate un titlu pe net si nu scap de tot, dar reduc cat pot.
    Da-o incolo de realitate, mai bine ma uit la "A fost odata ...", cel putin povestile sunt frumoase :)
    O zi frumoasa, Iulia si mai schimba programul, n-am idee care ar fi mai bun ... poate Discovery?!?

    RăspundețiȘtergere
  3. Calin Andreea Daniela14 iunie 2012 la 09:13

    O dadusi pe politica...Pe mine ma dezgusta, asa ca ma abtin...

    RăspundețiȘtergere
  4. ana maria birladeanu14 iunie 2012 la 12:18

    o descriere mai buna pentru politica nici ca exista:))sa vo puneti pe chept ,,e o vb de prin moldova nu?cel putin aici am auzit-o eu,bine zis,nu ne suparam pe tine ca dar am stabilit ca suntem sinceri si directi nu?:*

    RăspundețiȘtergere
  5. :))))) Esti bestiala, Iulia. Mai bine nici ca le puteai spune. Nici eu nu urmaresc politica...mai bine zis nici nu am deschis televizorul (pt ca monitorul meu este si tv, asa ca am ales calculatorul), dar daca il deschid, categoric sar peste toate programele care prezinta politicieni. Mi-e scarba de ei, mi s-a acrit. Nu-i mai satura nimeni. Te pup dulce si mai lasa politica in plata ei! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Alina, nu esti singura :( PS: Cand ajung in Maramures trebuie sa ne vedem la un gratar ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristina, astazi sunt in greva si nu ma mai uit la tv deloc. Pana acum il lasam sa  "lalaie". La Dicovery ma uit atunci cand chiar sunt atenta, nu cand stau pe net sau imi fac job-ul. Pupici. Sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Andreea, nu e prima data cand ma apuca dracii :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ana Maria, m-am nascut si am crescut in Moldova. Atunci cand ma enervez imi aduc aminte de vorbele lui Stefan cel Mare :) Corect in ceea ce priveste sinceritatea! Pup.

    RăspundețiȘtergere
  10. Carmen, cica am niste conostinte in ceea ce priveste politica si nu pot sa nu ma revolt atunci cand niste retarzi ne iau drept prosti :( Astazi nu am deschis televizorul :) Pupici nenumarati.

    RăspundețiȘtergere
  11. janeta_2007200114 iunie 2012 la 16:32

    Imi place le-ai facut o descriere foarte buna la toti iar ulima urare a fost de nota 20 sa vada ca nu toti suntem prosti vor ei sa ne prosteasca  asta este alceva.

    RăspundețiȘtergere
  12. silvia_pascariu14 iunie 2012 la 16:37

    Adevarul e ca starea politicii din tara noastra poate sa te scoata din sarite. Politicienii sunt toti "femei usoare" (asta ca sa nu spun curve, ca doar sunt o domnisoara ;)) Cat despre Udrea-gen, depasesc limitele termenului, mi-e si greu de pus o eticheta. Chiar azi, ca tot ai adus vorba, nu mai departe de orasul meu, Targu Mures, primarul reales Dorin Florea s-a aruncat de pe corabia in scufundare PDL, demisionand de la vicepresedentie, ca sa zic asa. Sunt curioasa cat timp ii ia sa apuce colacul USL :))

    RăspundețiȘtergere
  13. la mine tv e mai mult ptr canale de desene animate cit suntem acasa,dar m.am amuzat tare mult citind aceasta postare!esti tare iulia!nimeni nu ii putea descrie mai bine!le.ar trebui un VLAD TEPES si cred ca tu ai putea fi!

    RăspundețiȘtergere
  14. Jane, uararea e de la mamaia mea :) Ce-o sa-i faca? E deja in Ceruri si n-au cum s-o pedepseasca :) Sac! Totusi, cred ca doar Bunutul ne poate pedepsi daca suntem rai. Eu am fost rea la aceasta postare si mi-o asum! De multe ori, atunci cand esti bun, esti luat de prost. :(

    RăspundețiȘtergere
  15. Silvia, asa cum spuneam si in alte comentarii, ABC..prin viata e un blog liber. Nu iau bani pentru el, asa ca pot sa scriu ceea ce gandesc. La fel si voi, ingerasii mei "ting ting". Ai dreptate, politicienii chiar sunt curve! Cred ca si curvele sunt mai bune decat ei:) Daca peste 2 luni va fi la putere partidul lui Dan Diaconescu, toti USL-istii, PDL-istii, UNPR-istii, etc, vor fi membri PP-DD :) Pupici, Silvia.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mihaela, eu am o vorba din Eminescu: "Unde esti tu, Tepes Doamne/ Ca punand mana pe ei/ Sa-i imparti in doua cete:/ In smintiti si in misei" :) Pup.

    RăspundețiȘtergere
  17. exact cu asta asociam si eu postarea ta!

    RăspundețiȘtergere
  18. Pacat ca in Romania niciodata nu va fi mai bine...:( 

    RăspundețiȘtergere
  19. Lore, poate copiii nostri vor avea parte de ceva mai bun.

    RăspundețiȘtergere