vineri, 8 iunie 2012

CHI... si parul meu e fericit

Ingerasi, dupa cum stiti multi dintre de voi, am castigat un set CHI de la Beauty One Romania. Mare mi-a fost bucuria atunci cand am castigat: nu era un oricare premiu, era gama de produse de ingrijire a parului pe care mi-o doream de ceva vreme. Eram multumita de produsele mele, insa de fiecare data cand auzeam sau citeam despre CHI, simteam nevoia sa le incerc macar o data. Asa cum va spuneam si in alte postari, e important sa gandesti pozitiv: intr-o zi de luni le-am castigat, iar, vineri (in aceeasi saptamana) erau deja acasa la mine.
Mai jos le vedeti in formula completa: tratamentul de par "leave in", samponul si balsamul.

Cei "trei crai de la Rasarit" :)


Balsamul

Tratamentul pentru par

Samponul

Nu va voi plictisi cu specificatiile "tehnice" ale producatorului.
Cum mi se par mie aceste produse
Se potrivesc perfect parului meu! Din prima clipa in care am auzit despre ele, mi-am spus: "Vreau si eu!". Pretul unui produs nu e tocmai mic, insa dupa ce le-am folosit mi-am dat seama ca isi merita fiecare banut. Eram foarte multumita de produsele pe care le foloseam, insa CHI ma atragea intr-un mod inexplicabil, ma intriga sa comit un "adulter cosmetic" :) CHI era un fel de Keanu Reeves: misterios si greu accesibil:) In fine, a venit si momentul in care am avut parte de o "intalnire" face to face. In primele zile eram atat de incantata de setul meu de la CHI, incat doar ma uitam la cele 3 produse ale mele si ma simteam bine :) Ulterior, am "coborat de pe piedestal" produsele mele dragi si le-am dus in baie: "Vreau sa-mi spal parul! Sa vedem cat de vedete sunteti voi!" Mi-am umezit parul si am aplicat samponul, nimic deosebit pana aici...Cand sa aplic balsamul, simt un parfum dulce. Nu ma intriga prea mult si imi continui ritualul de spalare a parului: aplic balsamul. In acel moment, parfumul pe care il simtisem mai devreme a devenit tot mai puternic. M-am indragostit pe loc! Am lasat balsamul sa actioneze, mi-am clatit parul si mi-am facut un "turban" dintr-un prosop pentru cateva minute. Urma sa plecam la gratar, deci n-am avut timp de uscat, coafat sau mai stiu eu ce. Mi-am luat un tricou si un jeans pe mine si eram gata de gratar. De obicei, imi prind parul dupa ce il spal, daca nu am timp sa-l aranjez. De data aceasta n-am avut avut timp de nimic. Am plecat cu parul desfacut si in jumatate de ora eram la prietenii nostri la gratar. Nu e atat de important faptul ca, dupa ce mi-am spalat parul, toata casa mirosea a parfum. E important ca parul meu s-a asezat perfect fara niciun artificiu. Sunt vopsita blonda, ceea ce inseamna un par dificil la varfuri, desi le tai mereu. Mai mult decat atat, am parul ondulat. Daca nu folosesc produse de styling sau nu-l prind, arata groaznic. CHI, se pare ca se "intelege" perfect cu parul meu pentru ca parul meu arata foarte bine si buclele erau frumos definite. In afara de faptul ca toata lumea mi-a admirat coafura (desi nu facusem nimic special), toti ma intrebau cu ce parfum m-am dat. Eu fiind fumatoare, recunosc faptul ca stau mai prost cu mirosurile :) Sotul meu a fost atat de incantat si a folosit si el samponul. Nu a folosit si balsamul pentru ca nu e cazul: e mai mult chel (a citit sotul meu postarea si a zis ca nu este chel, are mai putin par)  :)  Cu exceptia parfumului, mi-a placut foarte mult faptul ca nu am fost nevoita sa-mi spal parul din nou la 3 zile (asa cum obisnuiam cu celelalte produse). Un alt lucru care m-a surprins placut: dupa vreo 4 zile ma tot "rasuceam" prin pat pentru ca nu puteam sa dorm din cauza racelii, si tot mutandu-ma dintr-o parte in alta, am simtit un miros de parfum, perna mea mirosea a parfumul CHI! Pentru mine e o enigma tinind cont de faptul ca fumez 3 pachete de tigari pe zi si parul meu e super imbacsit de fum. 
Poate v-ati fi asteptat sa va vorbesc despre alte calitati ale acestor produse, insa parfumul lor e ceea ce m-a uimit pe mine cel mai mult. Am vrut doar sa va impartasesc experienta mea sincera despre aceste produse. In ceea ce priveste descrierile producatorului, sunt convinsa ca le gasiti pe multe site-uri, nu are sens sa dau eu copy si paste. Atunci cand va vorbesc despre un produs, prefer sa va spun ce efect are asupra mea, e mai important decat ceea ce spune producatorul. In ceea ce priveste protectia culorii, voi reveni: inca nu pot sa-mi dau seama.

Voi aveti produse de care va leaga o poveste? Produse de care ati fost foarte incantate?
Pupici.
Iulia


18 comentarii:

  1. Sunt atatea produse de care ma leaga povesti: de ex. imi aduc aminte de ce balsam de rufe am folosit in luna de miere :) si il mai folosesc si azi; ce parfum foloseam cand am fost insarcinata, sau creme si amintirile revin cand simt acele mirosuri :). Am obiceiul "prost" de a pastra sticlutele de la parfumuri si le mai scot cateodata din cutii... Legat de produsele CHI, am avut ocazia sa folosesc si eu sampon si balsam (primite de la o verisoara stabilita in SUA ) si chiar daca au trecut cativa ani de atunci imi aduc aminte ca parul meu, foarte cret si lung pe atunci se aranja foarte bine dupa ce le foloseam, iar de mirosit ce sa mai zic, exact cum ai zis si tu. 

    RăspundețiȘtergere
  2. ramona_barascu8 iunie 2012 la 11:35

    inca nu am descoperit produse preferate

    RăspundețiȘtergere
  3. de obicei eu folosesc produse oriflame..mi se par destul de ok. mai ales cele de la milk&honey..chiar as vrea sa incerc macar samponul acesta :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Janeta_200720018 iunie 2012 la 17:05

    Am auzit ca sunt produse de calitate dar pacat nu toata lumea poate sa beneficieze de ele,produse preferate sunt de la Lush si ele miros foarte frumos sunt produse de calitate si la preturi mai accesibile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da eu una nu pot sa spun ca am descoperit produsul minune care imi face parul sa arate cat mi-as dori,  cat costa fiecare Iuli?

    RăspundețiȘtergere
  6. mihaela caunic8 iunie 2012 la 19:05

    sa le folosesti cu placere!eu sunt incintata de produsele anian!imi amintesc ca e primul premiu aici pe fb!

    RăspundețiȘtergere
  7. in primul rand sa le folosesti cu placere, sunt produse foarte bune si extraordinare... si sincera sa fiu, de-abia astept sa incerc si eu...

    RăspundețiȘtergere
  8. Calin Andreea Daniela11 iunie 2012 la 15:19

    Si eu apreciez ca ai spus cum ti se pare tie...Si eu am folosit la un moment dat aceste produse si pot spune ca am fost incantata de ele... :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Alina, asa cum scriam si in postare, pe mine m-au impresionat foarte mult produsele CHI. Ce balsam de rufe ai folosit in luna de miere? Chestia cu sticlutele de parfum o aveam si eu. Mi-a mai trecut atunci cand nu mai aveam loc in casa din cauza lor :) Apropo, de parfumuri in timpul sarcinii, majoritatea femeilor nu le suporta sau au greturi din cauza lor. Tu esti un caz special :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vero, nu am mai folosit de multa vreme sampon Oriflame. Asta si din cauza faptului ca nu mai aveam distribuitori in jurul meu. CHI chiar merita incercat! Nu stiu cum sunt produsele din celelalte game CHI, insa pe acestea pe care le am, le ador!

    RăspundețiȘtergere
  11. Jane, Lush am folosit samponul solid cu cocos, miroase super, ins apentru carliontii mei se potrivesc mai bine produsele CHI.

    RăspundețiȘtergere
  12. Lore, daca cumperi samponul separat, e aproximativ 70 de lei. E mai avantajos sa cumperi tot setul. Totodata, asa poti avea si rezultate maxime.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc mult, Mihaela! Anian nu am folosit pana acum, desi am auzit doar lucruri bune despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  14. Andreea, eu m-am indragostit iremediabil de ele :)

    RăspundețiȘtergere
  15. In luna de miere am folosit Lenor, si acum tot Lenor folosesc. In privinta sarcinilor chiar am fost o norocoasa pentru ca nu am avut greturi, pofte si nici probleme cu parfumurile.

    RăspundețiȘtergere
  16. Spune-mi, te rog, de unde procuri aceste produse? Multumesc

    RăspundețiȘtergere