luni, 4 iunie 2012

Castigator Giveaway Fashion Queen

Salutare, ingerasi "ting ting"! Am facut listele cu participantii la concurs. Daca v-ati inscris de doua ori, am pastrat doar prima inregistrare ca fiind valida. In total am avut 83 de inscrieri valide. In liste va regasiti fie cu numele de GFC, fie cu numele de FB, am luat cu copy si paste primul nume care aparea in comentariul vostru.




Random spune: 

Castigator concurs Fashion Queen:


Numarul 51, adica Cristina Cimpeanu.

Felicitari, Cristina! Iti voi trimite un mesaj privat pe Facebook. Daca vezi anuntul inainte sa te contactez eu, te rog trimite-mi un email cu datele tale si masura la juliamania2002@yahoo.com.

Va multumesc tuturor pentru participare si va rog sa nu fiti suparati pentru ca nu ati castigat. Mai avem un concurs activ pe blog si vor mai urma si alte surprize.
PS: Nu uitati ca Fashion Queen si-a imbogatit colectia de costume de baie! Daca va doriti unul dintre ele, grabiti-va pentru ca "se vand ca painea calda"!
Va pupacesc pe toti!


13 comentarii:

  1. Calin Andreea Daniela4 iunie 2012 la 08:28

    felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari castigatoarei!

    RăspundețiȘtergere
  3.  WOW!!! SUPER!!! Ce surpriza! Multumesc tie, multumesc sponsorului, multumesc fetelor pt urarile voastre! Prima data cand castig un produs Fashionqueen! Ador pantalonasii si am sa-i port peste tot: la birou, in oras, la plimbare, in club :) :x
    BIG HUG FOR ALL!!! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristina, sa-i poti cu placere! Am primit datele tale si le-am trimis catre Fashion Queen. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitari Cristina...sa-i porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere