marți, 12 iunie 2012

Beautiful Blogger Award

Dragii mei, am primit un premiu ting ting de la Andreea: Beautiful Blogger Award. Multumesc mult, Andreea! Nu va pot spune cat de mult ma bucura aceasta nominalizare. Dupa cum stiti, m-am apucat de scris pe blog acum vreo luna si ceva si deja am cititorii mei ting ting si am cunoscut foarte multe persoane deosebite prin intermediul blogului.


Nominalizarea vine si cu cateva reguli:
1. Multumeste persoanei care te-a nominalizat cu link catre ea.
2. Spune de unde ti-a venit ideea sa iti creezi un blog si ce te determina sa continui.
3. Descrie pe scurt o zi obisnuita din viata ta.
4. Cea mai buna colaborare a ta cu un alt blogger.
5. Cea mai "urata" colaborare cu un alt blogger.
6. Explica pe scurt ce inseamna pentru tine bloggul pe care il detii.
7. Acorda "Beautiful Blogger Award" la cel putin 5 bloggeri.

Nici nu mai stiu cum mi-a venit ideea de a-mi crea un blog. De fapt, cred ca-mi aduc aminte: undeva prin ianuarie anul acesta, voiam sa scriu ceva care nu se incadra in tiparul articolelor oficiale si am scris vreo doua postari doar pentru sufletul meu. La sfarsitul lui aprilie m-am hotarat sa impartasesc si cu ceilalti din experientele mele prin locurile prin care am calatorit. Ceea ce ma determina sa continui sunt cititorii mei "ting ting".

O zi obisnuita din viata mea? Complicat pentru ca la mine nicio zi nu seamana cu celelalte. Sunt zile in care stau online de dimineata pana seara si sunt zile in care nu intru deloc pe net. De obicei, ma trezesc (asta in cazul in care dorm in noaptea respectiva), beau un nes daca nu uita sotul meu sa mi-l prepare dimineata si intru pe net sa-mi verific mesajele. Pana de curand, cred ca fumam un pachet de tigari pana reuseam sa-mi verific mesajele. De ceva timp, am lasat-o mai moale cu mesajele, nu cu tigarile :) Pe emailul personal am 6339 de mesaje necitite :) In rest, citesc, scriu, gatesc (daca am chef), ma plimb, fac fotografii si seara, de obicei, ies in oras cu sotul meu. Televizorul meu functioneaza non stop, indiferent daca scriu, citesc sau dorm :) In weekend-uri nu stau mai deloc acasa.

Cea mai buna colaborare cu un blogger este cea cu Anfreutza. Pana acum am colaborat doar cu ea pe chestii de blog. De fiecare data cand apare vreo campanie pentru bloggeri ma anunta sa ne inscriem impreuna, etc. De curand, ne-am inscris impreuna la Ivatherm. De asemenea, atunci cand am nevoie de sfaturi, apelez la Anicka Maya, Miu Miu, It's Friday Somewhere, etc. si mereu m-au ajutat. Eu sunt novice in ale blogului si atunci apelez la fetele cu experienta. Totodata, imi sunt dragi: Andreea, Gabryelle's Blog, Make up and Beauty by Kleo, Blue Roses, Minnie Angel si multe altele. Sunt convinsa ca daca as apela si la alte fete care detin un blog, majoritatea m-ar ajuta. Dragele mele, sa nu va suparati ca nu v-am nominalizat pe toate, stiu sigur ca am uitat pe cineva, insa memoria mea...

Nu exista cea mai "urata" colaborare cu un alt blogger si nici daca ar exista nu as mentiona-o. Nu-mi plac certurile si discutiile sterile, daca e o problema cu cineva, prefer sa ma retrag (trasatura specifica racului).

Ce inseamna pentru mine blogul pe care il detin? Nu m-am gandit niciodata la acest lucru pana acum. Blogul reprezinta locul in care impartasesc idei, experiente cu prietenii mei, pe care eu ii numesc ingerasi "ting ting".

In final, nominalizez urmatoarele bloguri:










DoDDo si lista ar putea continua, insa nu cred ca celelalte fete ma citesc, deci nu vor vedea postarea mea. Eu citesc cu drag mult mai multe bloguri decat cele mentionate aici.

Va pup. Sa aveti o zi minunata!








17 comentarii:

  1. ana maria birladeanu12 iunie 2012 la 12:55

    ma bucur sa citesc maimulte despre despre tne,am intrat de curand pe blog,imi place mult cum vb cu oamenii,esti draguta si asta atrage oamenii,sper ca intr-o zi sa ma numar si eu printe ingerasii tai ,,ting ting,,si sa aflu si mai multe despre jarul,nus tiu daca am scris corect:)ramai asa cum esti

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! A rezultat o postare foarte frumoasa din care am mai aflat cate ceva despre tine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru premiu, sunt onorata si as vrea sa multumesc mamei, ca doar ea m-a facut frumoasa; cat despre partea de 'blogger' din titlul premiului, multumesc blogosferei romanesti, voi m-ati facut autoare de blog :)
    Sa ai o zi frumoasa, Iulia si lasa mai moale cu tigarile, cica dauneaza sanatatii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hihi , multumesc ca m-ai nomilanizat , chiar imi doream sa fac acest tag .Am vazut ca circula mult prin blogosfera .Pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Si tu ne esti foarte draga noua, ca doar esti ting ting!:* Imi place ca nu ai mereu aceeasi rutina zilnica, astfel nu risti sa te plictisesti. :p Multumesc mult pentru nominalizare, o sa il fac cat de curand!:D Pupicei dulci:*

    RăspundețiȘtergere
  6. janeta_2007200112 iunie 2012 la 16:47

    felicitari pentru premiu si imi place postarea ta si uite asa aflam si noi mai multe despre tine si ne bucuram

    RăspundețiȘtergere
  7. placerea mea :)da racii nu agreeaza conflictele ,doar sunt "racoaica":))pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos, ma bucur pentru tine Iuli :*

    RăspundețiȘtergere
  9.  Foarte frumos!Uite asa mai aflu si eu una alta despre tine.Sunt mai noua pe blogul tau, dar sper sa devin si eu un ingeras "ting ting":D Felicitari pt.tot ceea ce faci:*

    RăspundețiȘtergere
  10. Ana Maria, esti deja ingeras "ting ting". Toate persoanele care imi sunt alaturi sunt ingerasi "ting ting". Multumesc mult pentru cuvintele frumoase! PS: Il cheama Jarabe si e broscuta mea norocoasa :) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu ai pentru ce, RoseBlue! Aka, Cristina. Acum stiu :) O zi frumoasa si tie, Cristina! PS: Tigarile nu le las, imi plac :) Si apoi, suma viciilor e constanta si intotdeauna mai mare ca zero :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Oanna, nu ai pentru ce! Stii ca citesc cu drag blogul tau. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc mult, Gabi! Nici nu stii cat de mult ma bucur atunci cand imi spui ca sunt "ting ting". Zilele urmatoare il fac si pe cel de la tine :) Multi pupici, ingeras "ting ting".

    RăspundețiȘtergere
  14. Andreea, am observat ca sunt ceva "raci" prin blogosfera :) Suntem noi firi mai artistice :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc mult! Daca ai citit aceasta postare, esti deja un ingeras "ting ting". Pupici.

    RăspundețiȘtergere