marți, 18 august 2015

Weekend la Predeal

Pana de curand, desi merg frecvent pe Valea Prahovei, preferam Azuga sau Sinaia, iar Predealul rmai putin, asta pana am descoperit Andy Hotels din Predeal. Nu ma intrebati de ce pentru ca nici eu nu stiu: Predealul este o statiune superba, cu mult mai frumoasa decat Azuga sau Busteni si la fel de frumoasa ca Sinaia.



Asa cum va spuneam si mai sus, ceea ce m-a facut sa-mi reevaluez optiunile a fost ultimul weekend pe care l-am petrecut la Predeal. Era intr-o vineri dupa amiaza si, impreuna cu niste prieteni, voiam sa mergem la munte. Nu aveam in plan un loc anume, voiam doar sa scapam de canicula din Bucuresti si sa respiram aer curat, proaspat si sa ne relaxam. Cum niciunul dintre noi nu avea o idee clara unde sa mergem, ne-am apucat de "sapat" pe internet unde sa ne cazam. Fiind destul de tarziu, optiunea cea mai buna pentru noi ramanea Valea Prahovei, insa ne cam saturasem de Sinaia si Azuga, asa ca am optat pentru Predeal. Din multitudinea de hoteluri si pensiuni din Predeal, ne-a atras atentia Andy Hotels, asa ca am sunat la hotel sa ne interesam daca sunt camere disponibile si care este pretul. Spre norocul nostru, am gasit ultimele 2 camere disponibile, asadar am facut rezervarea, am pregatit bagajele in graba si am pornit spre Predeal. 
La sosirea in Predeal ne-am bucurat de un aer racoros si placut. Imediat ce am ajuns la hotel, ni s-a confirmat ca facusem alegerea perfecta.


Hotelul dispune de locuri de parcare, asa ca, am parcat masinile si ne-am indreptat catre receptie, unde am fost intampinati cu un zambet larg si multa amabilitate. Ne-am cazat imediat si ne-am indreptat catre camerele noastre. Spre bucuria noastra, camera era spatioasa, eleganta, curata, mobilata cu gust, avea minibar, TV, wi-fi, etc., iar baia era impecabila.






Dupa un somn odihnitor, a doua zi dimineata am luat micul dejun pe terasa. Eu am baut doar cafeaua pentru ca nu mananc dimineata, desi, vazand la sotul si prietenii mei ce bunatati erau, parca-parca as fi mancat si eu. :) Prietenii mei au fost incantati de faptul ca micul dejun era cu autoservire si puteai sa iti alegi daca mananci omleta, lapte cu cereale sau mezeluluri, rosii, castraveti, branza, etc.
Pe parcursul zilei ne-am plimbat prin imprejurimi, am luat pranzul pe terasa, am savurat cate o bere rece, iar copiii s-au distrat la locul de joaca special amenajat pentru ei.





Seara am avut parte de o surpriza placuta: s-a organizat petrecere pe terasa hotelului si pe langa preparatele delicioase de la cina, ne-am delectat cu muzica de calitate si ne-am bucurat de atmosfera de distractie maxima. 



Urmatoarea zi a fost la fel de placuta, doar ca mai scurta (trebuia sa ne intoarcem la Bucuresti). In principiu, am avut aceleasi "activitati", doar ca am mai completat cu cateva partide de biliard si ping pong (facilitati oferite gratuit din partea hotelului). Din cate am observat, hotelul dispune si de sala de conferinte. Nu am dat importanta acestui aspect pentru ca nu era cazul pentru un grup de prieteni veniti in weekend sa se relaxeze. :) In schimb, SPA-ul hotelului nu trebuie ratat.
In concluzie, a fost un weekend de nota 10+, cu aer curat, mancare delicioasa, servire ireprosabila si relaxare maxima. Pentru un concediu sau un weekend reusit va recomand cu caldura Andy Hotels din Predeal! 

Cum vi se pare? Voi pe unde v-ati mai plimbat?
Pupici si multe zambete!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu