marți, 26 martie 2013

Ziua nuntii este o zi speciala

Salutare, ingerasilor! Unii dintre voi ati trecut deja prin cea mai emotionanta zi a vietii voastre: ziua nuntii,  iar ceilalti o vor face la timpul potrivit. Dupa cum stiti, la mine au trecut ceva ani de-atunci, insa imi amintesc de acea zi de parca ar fi fost ieri. Pe langa a gasi locatia potrivita, alegerea tortului sau a accesoriilor, cea mai grea decizie a fost alegerea rochiei de mireasa.

Daca nu ati facut inca pasul cel mare si urmeaza sa o faceti intr-un viitor apropiat, la Sevy gasiti niste modele absolut superbe de rochii de mireasa. De la rochii simple pana la cele mai sofisticate, Sevy ofera o gama larga de rochii de mireasa si cu siguranta veti gasi un model care sa fie pe placul vostru.

Sa va arat cateva modele care imi plac in mod deosebit.



Rochia de mireasa Chelsea este confectionata din tafta de matase naturala cu aplicatii din dantela Chantilly cu perle, decupata si montata manual pe corset si fusta din dantela Chantilly cu perle. Cupele push-up incorporate in corset ridica bustul si inlatura necesitatea de a purta sutien. Se incheie la spate cu sistem tip corset (cu snur), ceea ce asigura confort si o purtare usoara, fara grija fermoarului. In pretul rochiei sunt incluse: crinolina, voal simplu asortat si, la alegere o poseta tip saculet sau plic executata din acelasi material.






Rochia de mireasa Megan este confectionata din tafta de matase cu aplicatii de cristale Swarovski. Cupele push-up incorporate inlatura necesitatea de a purta sutien, iar balenele de corsetarie dau un aspect final impecabil. Se inchide la spate cu sistem tip corset (pe snur), ceea ce asigura un plus de confort si o purtare usoara. Pretul rochiei include crinolina, un voal simplu asortat si o poseta tip saculet sau plic executata din acelasi material.


Rochie de mireasa Nicole, confectionata din tafta din matase naturala brodata manual are cupe push-up incorporate in corset si balene de corsetarie. Se inchide la spate cu sitem tip corset (cu snur). In pret sunt incluse, crinolina, un voal simplu asortat si o poseta tip saculet sau plic executata din acelasi material.


Ce parere aveti? Va plac? Ati gasit pe site alte modele pe placul vostru?

Pupici si multe zambete!

9 comentarii:

  1. prima de sus imi place si a 7(de sus in jos)dar toate sunt frumoase,acum fiecare ce gust are si care i se potriveste,mie imi plac cele care are putina trena dar si cele vaporoase ,pe arcuri

    RăspundețiȘtergere
  2. toate sunt frumoase,insa eu mi-am ales rochita pt nunta,si am gasit si pt Antonia in miniatura la fel :) acum sa vedem cum ne organizam si cum ne programam :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate sunt frumoase...imi place mult a 2a si ultima :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Rochitele de mireasa sunt exceptionale !!! Fetele parca sunt printese imbracate in ele !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ufff..de ce nu ma mai pot marita o data;)! Toate rochiile astea mi se par mai frumoase decat erau pe 'vremea mea', hi hi, adica acum 5 ani jumate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dap, ziua nuntii este o zi cu adevarat speciala. Fiecare dintre noi visam sa avem o nunta ca in povesti, sa o tinem minte toata viata. Alegerea tortului, rochiei sunt aspecte foarte importante. Eu am pus la punct aproape tot in afara de tort ca nu stim exact cum sa fie... am gusturi diferite fata de viitorul sot :)). Dintre 2 la care am fost ne gandim la http://www.deliciilekronstadt.ro/, deoarece am vazut portofoliul lor si sunt fara cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu am avut parte de nunta mare si , pe cuvant de onoare ca nu am regretat asta niciodata .La botezul copilului ne-am si cununat , efectiv am avit rochia de mireasa imprumutata de la o colega de liceu .Eram atunci prea nevoiasi sa ne permitem asa un mare fast !

    RăspundețiȘtergere