luni, 11 martie 2013

IQ Shop a deschis magazin online!


Salutare din nou, dragii mei! Astazi sunt harnicuta, asa ca vreau sa va mai prezint un colaborator cu produse interesante, asa ca vom vorbi despre IQ Shop. Pana de curand si-au desfasurat activitatea pe Facebook si in magazinul lor din Iulius Mall & Polus Center din Cluj-Napoca. Au tinut cont de faptul ca nu locuim cu totii in Cluj Napoca si au decis sa ne incante cu un nou magazin online, plin de hainute de calitate.



Ce spun ei:  IQ Shop este un magazin multibrand de succes ce reuneste branduri de renume romanesti (MEXTON, Atmosphere, FOGGI, Pretty Girl), dar si internationale. Magazinele IQ iti ofera saptamanal colectii noi ce au ca trasaturi comune calitatea de exceptie si croiala impecabila.
Colectiile disponibile in magazinul nostru se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor carora le place sa fie in pas cu tendintele modei si tuturor celor care constientizeaza ca imaginea este un element deosebit de important in societatea moderna.
IQ Shop va ofera o atmosfera calda intr-o locatie deosebita (Iulius Mall si Polus Cluj), reusind sa transforme stresul cumparaturilor intr-o experienta unica si relaxanta.
Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri si sa le satisfacem pe deplin cerintele, luna aceasta IQ Shop deschide usile magazinului online.

Ce spun eu:  Mottoul celor de la IQ Shop (“ Your place to shop”) li se potriveste si ni se potriveste :) Este un magazin unde vei gasi numai articole originale, de care trebuie sa recunosc ca m-am bucurat si eu pentru ca nu am reusit sa fac fata tentatiei noului magazin :D

Si acum as vrea sa va prezint cateva articole care mi-au placut foarte mult:


Surpriza lunii martie din partea celor de la IQ Shop este chiar de Oana Zavoranu. Ea este imaginea lor. Fie ca suntem fani Oana sau nu, trebuie sa recunoastem ca arata foarte bine. Va place tinuta prezentata de ea?



  





Prima rochita este rochie 6516 Flower Dream Blue, a doua este rochie 31602 Secret Flower Coral, a treia rochie 648 Atmosphere Sparkle beauty Pink, iar ultima este Rochie 647 Atmosphere Feminine Turcoise.

 Primul sacou este un Sacou 731 Atmosphere Cute Black, al doilea este Sacou 737 Atmosphere White, al treilea 727 Atmosphere Precious Black, al patrulea 727 Precious White, iar ultimul este Sacou 730 Atmosphere Look Black.

Ce spuneti, dragele mele despre noul magazin IQ Shop? Merita vizitat, nu-i asa? Ce produs va place cel mai mult? Eu cred ca este un cadou frumos de primavara oferit de IQ Shop, mai ales ca ne rasfata si cu multe reduceri la care e greu sa rezisti.

Pupici si multe zambete!

14 comentarii:

  1. Tinuta all black cu sacou si pantaloni/colanti( sau ce or fi) e favorita mea..sper sa mai pot purta vreodata asa ceva;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bianca, sa stii ca si mie imi place foarte mult tinuta aia. E eleganta si sexy in acelasi timp. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, le gasesti aici http://iq-shop.ro/index.php/fashion-9.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Clar prima tinuta neagra este superba!

    RăspundețiȘtergere
  5. Articolele MEXTON mi se pare cele mai frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place tinuta lui Oana Zavoranu, este super tare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cei de la Iq Shop chiar au hainute frumoase :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Superbe hainele, imi place mult trainingul.

    RăspundețiȘtergere