duminică, 9 decembrie 2012

Astazi votez scutecele :)

Iar avem alegeri parlamentare! Dupa ce de-a lungul anilor am votat ba cu politicienii de dreapta, ba cu cei de stanga, m-am hotarat sa votez pentru mine. De cand a inceput campania m-am tot gandit cu cine sa votez si dupa indelungi dezbateri interioare, mi-am dat seama ca pana si un scutec folosit merita votul meu mai mult decat un politician. Situatia  tarii ar fi mai buna daca am fi guvernati de copii, macar sunt sinceri.
Glumesc, dar situatia actuala e de mai mult de plans decat de ras :( Fac parte dintre acei romani care si-au pierdut orice farama de incredere ca politicienii nostri vor face ceva bun pentru tara. Mereu am militat pentru exercitarea dreptului de vot, insa am ajuns la concluzia ca e doar timp pierdut. Deja nu ma mai intereseaza daca ne fura cei de la USL sau cei de la mai noul ARD, oricum au trecut toti candidatii prin toate partidele (in functie de partea cui era ciolanul). Revolta mea fata de exercitiul votului a devenit si mai mare de cand unul dintre alesii nostri propusese un proiect de lege prin care cei care nu ar fi mers la vot, ar fi fost sanctionati cu o amenda contraventionala de 1000 de RON si si-ar fi pierdut dreptul de a vota pentru nu stiu cati ani. Dragi politicieni, a vota reprezinta un drept constitutional, in niciun caz, o obligatie. Poate o obligatie morala, dar politicienii ce obligatii morale au? Toti cei care au candidat acum 4 ani in colegii din Bucuresti si au fost alesi, in 2012 au ales sa prosteasca alegatorii din alte orase: Timisoara, Roman, etc. Si-au dat seama ca n-au facut nimic bun in mandatele de pana acum si n-ar fi avut nicio sansa.

In concluzie, din punctul meu de vedere, sa se voteze singuri, anul acesta nu mai schimb USL cu ARD, PDL cu USL, USL cu PP-DD, aleg sa schimb scutece!

13 comentarii:

  1. De acord 100%.
    Si chiar e buna gluma cu scutecele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ting ting, chiar nu ma gandeam ca scapa ei de gura ta azi:D bine le zici! pupici multi:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as fi votat daca eram acasa. Imi place sa pun stampila :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici pentru o asemenea plăcere nu aş fi bătut drumul degeaba :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu i-am votat pe toti sa nu se supere nici unu:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ting ting, n-aveau cum sa scape :) Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hapi, sa ne spui cand e ziua ta si iti cumparam o stampila :) Si mie imi place sa pun stampila, dar sa nu scrie "votat" pe ea :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cata, nici eu n-as fi iesit pe vremea asta. De fapt, nici daca era soare nu mergeam :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Deea, asa i-ai suparat pe toti ca se anuleaza votul :))

    RăspundețiȘtergere