joi, 28 februarie 2013

Unde ne cazam in Baia Mare?

Unii dintre voi stiu deja ca am petrecut Revelionul trecut in Baia Mare si ma gandeam sa impartasesc cu voi minunatul loc in care am fost cazata: Hotel Diafan.

Desi mai fusesem in Baia Mare si m-am cazat la un hotel din afara orasului care mi-a placut foarte mult, de data aceasta am optat pentru o locatie centrala.


M-a fascinat din primul moment arhitectura (o cladire din secolul al XVI-lea, restaurata) si faptul ca e amenajat cu bun gust. Hotelul e situat in centrul vechi al orasului si dispune de parcare proprie supravegheata video. Camerele arata superb, personalul este extrem de amabil, iar servirea din restaurant e ireprosabila.
De baia nu va mai zic cat de bine arata :) Nu cred ca are sens sa va spun ca fiecare camera e dotata cu TV, minibar, acces gratuit la internet, etc. Spre norocul meu, am avut noroc sa primesc o camera cu vedere spre piata din centrul vechi (imi scapa numele), iar noaptea era superb sa privesti luminitele de Craciun. Hotelul e cotat cu 3 stele, insa eu ii acord 4+ pentru ca merita. Un mare plus si pentru preparatele care se servesc in restaurant si un mare minus pentru mine: faptul ca nu se fumeaza nicaieri in incinta hotelului :(




In concluzie, a fost o experienta foarte placuta si vi-l recomand cu caldura daca ajungeti prin Baia Mare.

8 comentarii: