vineri, 12 octombrie 2012

Un pic de safari si seara cu beduini - Egipt

Ingerasi, incepusem sa va arat niste fotografii din Egipt. Fotografiile din seara aceasta nu vor fi impresionante, insa pe mine m-a impresionat cat de primitori pot fi beduinii. Daca dai search pe google, toate rezultatele cautarii te duc la faptul ca doi americani au fost rapiti de beduini in Peninsula egipteana Sinai :( Inteleg ca interesele geopolitice sunt mai presus decat orice, dar e pacat ca lumea sa nu stie adevarul. E adevarat ca nu-ti danseaza nimeni fara bani, ei fac toate aceste lucruri pentru a-si asigura traiul de zi cu zi. In fine, nu va mai stresez cu opiniile mele politice si va las in compania catorva fotografii pe care le-am facut.

Cred ca asa ar arata tot Egipul daca nu si-ar da silinta sa faca cate ceva.




Ador aceasta fotografie!



Mereu m-am intrebat ce mananca oile si caprele bediunilor :(






















Dansul dervish-ilor. Un dervish se invarte aproximativ o ora. Am ramas socata pentru ca pot muri in perioada asta :( E un dans religios, fascinant pentru cei din exterior, dar foarte greu pentru cei care-l practica.



Sper ca v-au placut pozele. Zilele urmatoare revin cu o postare despre ultimele zile petrecute in Egipt.
Pupici multi!

14 comentarii:

  1. pozele sunt superbe ca de obicei!inca o data te felicit ptr locurile care le.ai vazut si iti multumesc ca impartasesti cu noi impresii din minunatele calatorii!te pup

    RăspundețiȘtergere
  2.  e super ce ne arati. cumnata surorii mele a fost de mai multe ori la Sharm el Sheik, am vazut si la ea poze cu dansatori.  no comment! astept continuarea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. am fost in Tunisia in luna de miere :D Camila aia mi-a adus aminte de experienta mea neplacuta si amuzanta in acelasi timp:)) Eu am fost aruncata de pe una care s-a hotarat ca nu mai vrea sa mearga si s-a asezat in genunchi, a fost tarata vreo cativa metrii de suratele ei si a cazut intr-o parte aruncandu-ma de la o inaltime relativ mare..

    Frumoase pozele..mi-ar placea sa vizitez egiptul

    RăspundețiȘtergere
  4. Superbe pozele si superbe locuri. Sa stii ca si mie imi placea acea poza..a prins toate sentimentele acelui copil. Felicitari ting ting si multumim:*

    RăspundețiȘtergere
  5. superb,vreau la calduuuura,foarte chinuitor dansul cred ca eu as ameti dupa 5 minute

    RăspundețiȘtergere
  6. Alexandra, eu am fost in Maroc in luna de miere si am mers cu camila, dar nu am avut probleme, desi imi era tare frica :) Marocul mi se pare mai frumos decat Egiptul. In Tunisia inca nu am fost.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ting ting, si mie mi se pare deosebita acea poza. Pupici multi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Andreea, e un dans religios. Si mie mi se pare greu. PS: Eu ma bucur ca am scapat de canicula :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Super pozele...Minunate locurile pe care le-ai vizitat.Te pup:*:*

    RăspundețiȘtergere