vineri, 19 octombrie 2012

Pentru cat timp putem pastra frumusetea?

Daca ma intrebati pe mine, v-as spune ca pentru totdeauna. De ce cred asta? In primul rand, pentru ca frumusetea vine din interior. Stiu ca suna deja a cliseu, dar eu consider ca este o afirmatie cat se poate de adevarata. In al doilea rand, pentru ca fiecare varsta are frumusetea ei si, nu in ultimul rand, pentru ca un minimum de ingrijire zilnica ne face sa fim stralucitoare. Nu sunt adepta operatiilor estetice inutile atata timp cat avem o gama variata de produse de make-up & beauty care ne pot evidentia calitatile si estompa micile defecte. Nu am o problema sa ies nemachiata din casa, insa de fiecare data cand am o coafura noua, o rochita noua ma simt mai frumoasa ca oricand, iar atunci cand am si un machiaj care ma avantajeaza ma simt ca o zana. Poate parea lipsa de modestie, insa stiu ca fiecarei femei ii creste stima fata de propria persoana atunci cand este machiata sau poarta un obiect vestimentar deosebit.

Majoritatea dintre voi cunoasteti brand-ul Debenhams pentru incaltaminte si creatiile vestimentare deosebite, insa de curand, in majoritatea locatiilor Debenhams din Bucuresti gasim si produse cosmetice. Pana acum cateva zile nu stiam nici eu despre faptul ca au introdus si produse cosmetice, dar de cum le-am descoperit am si adaugat cateva in wishlist :) Primul meu "contact" cu Debenhams a fost acum vreo 4 ani cand mi-am cumparat o rochita de la magazinul lor din Baneasa Shopping City.  A fost dragoste la prima vedere :) Acea rochita o am si acum. Desi am purtat-o si spalat-o de nenumarate ori, arata la fel de bine ca in prima zi. Mai mult decat atat, croiala e inca de actualitate, desi in 4 ani moda a avut diferite tendinte. Nu are sens sa va spun de cate ori nu mi-am cumparat un obiect vestimentar si nu a fost in tendinte decat pentru sezonul respectiv.

Revenind la noutatile din magazinele Debenhams din Bucuresti, Plaza Romania, Baneasa Shopping City si Bucuresti Mall ne putem rasfata si cu produse de make-up and beauty.

Dintre produsele care mi-au atras atentia:

Colectia Eye Liner Ruby Hammer Recommands (include creioane in culori diverse, dar si tus pentru ochi). Pret 75 RON.

Paleta Ruby Hammer Recommands  - 60 RON.

Paleta Ruby Hammer Recommends - 35 RON. Esti pe fuga? Atunci aceasta paleta iti va deveni un prieten de nadejde (28 de nunate pentru fardul de pleoape si 20 de optiuni de lip-gloss).

Set 7 oje Ruby Hammer Recommands - 60 RON. London Fashion Week la tine acasa!

Set Baylist & Harding - 35 RON.

Set Lavanda - Body Wash & Body Lotion - 60 RON. Un cadou pentru o femeie deosebita din viata noastra? I l-am aratat sotului meu si a inteles aluzia :) 

Set French Lavender - 90 RON. Rasfat total pentru divele din noi! Setul contine body wash, sare de baie, balsam pentru corp si un burete de corp in forma de  floare. Ce-ti poti dori mai mult?

Set lip-gloss Ruby Hammer Recommands - 50 RON. 

Set sclipici Ruby Hammer Recommands - 35 RON. Rubiniu, argintiu, albastru metalic sau auriu? Ce alegi?

Rasfata-te, iubeste, iubeste-te si vei fi mereu frumoasa!



15 comentarii:

  1. si eu sunt de parere ca acel cliseu,,frumusetea vine din interior,,e cat sa poate de real,imi plac prodesele lor,preturi marisoare dupa parerea mea,dar cand e pentru frumusete....
    e bine ca au si cadouri frumos ambalate,asta scoate multa lume din incurcatura :)

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu cred la fel...cunosc o persoana foarte frumoasa la exterior , pe care nu o place nimeni...

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumusetea va fi mereu o himera dupa care alergam cu totii...insa anii trec, ea se duce si ramanem oameni ce trebuie sa imbatranim frumos, indiferent daca mama natura ne-a inzestrat sau nu cu anumite calitati. Sotul meu are o vorba: nu exista femei urate, doar femei ce nu stiu sau nu vor sa se puna in valoare. Ca asta se intampla printr-o haina draguta sau printr-un machiaj, asta e doar in avantajul nostra, ca surse avem la indemana, slava Domnului;)
    Nu am intrat inca in nici un magazin Debenhams, dar imi place ce ne povestesti, suna tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu cred la fel,insa din pacate sunt multe persoane care pun accent pe frumusetea exterioara si ii marginalizeaza pe cei carora le zic ei "urati/te" ,produsele sunt tentante,setul e preferatul meu<3

    RăspundețiȘtergere
  5. Calin Andreea Daniela22 octombrie 2012 la 07:23

    Setul cu lavanda si setul de oje cu sclipici sunt tare tentante:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ana Maria, pe mine ma incanta faptul ca au produse de calitate si ai mare dreptate cu acele cadouri frumos ambalate. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Carmen, trebuie sa existe un echilibru intre frumusetea interioara si cea exterioara.

    RăspundețiȘtergere
  8. Laura, ma bucur ca-ti plac. Sa le si testezi si te indragostesti de ele pe loc :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Bianca, sotul tau are mare dreptate cu "nu exista femei urate, ci doar femei care nu stiu sau nu vor sa se puna in valoare". Bine ar fi sa gandim cu totii asa! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  10. Monika, si mie imi plac foarte mult. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  11. Andreea, setul e numarul 1 in lista mea de cumparaturi :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  12. Anfreuta, setul cu lavanda e si preferatul meu. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  13. Paleta Ruby Hammer Recommends seamana cu cea de la Elf Little Black Beauty Book. Toate sunt frumoase.

    RăspundețiȘtergere