vineri, 19 octombrie 2012

Doar circ, fara paine :)

Cand credeam ca s-a incheiat razboiul dintre Oana si Pepe, iar Querida si-a gasit vreo ocupatie serioasa, ieri  vad la TV un circ de toata frumusetea. Protagonistii: Corneliu Vadim Tudor, Mariana Moculescu si nelipsita Oana Zavoranu. Implicarea Marianei Moculescu in scandal o inteleg: se plictiseste, cred ca are si ceva probleme cu capul. Si participarea Oanei in scandal o inteleg pentru ca de cativa ani s-a tot certat ba cu maica-sa, ba cu sotul, ba mai stiu eu cu ce alta "diva" de pe la noi. Dilema mea este: ce cauta Vadim Tudor in toata povestea asta? Nu voi comenta realizarile politice ale lui Vadim, dar o persoana cu cultura lui a ajuns sa se coboare intr-un asemenea hal si sa se porcaiasca la televizor cu toate tatele? Pana acum l-am mai vazut certandu-se cu diversi politicieni din motive mai mult sau mai putin intemeiate, dar acum s-a bagat si in scandaluri mondene. Incepusem sa ma obisnuiesc cu Sanzaiene si Crudute, dar minunatia asta mediatica le intrece pe toate. De la starlete care traiesc doar din scandaluri si nu sunt in stare sa lege doua fraze ma astept la orice, insa de la cele 3 personaje amintite mai sus aveam mai multe pretentii. Nu pentru ca ar avea o conduita morala deosebita, ci pentru faptul ca par niste oameni care au mai citit cate ceva. Cat mi-ar fi de antipatice Oana Zavoranu si cu Mariana Moculescu, nu le pot acuza de lipsa de inteligenta. Motivatia implicarii lor in acest circ cred o reprezinta banii si nevoia de publicitate.
Pana mai zilele trecute am avut parte de circul Dan Diaconescu si Oltchim. Scandalul a fost uitat si n-a mai plans nimeni de soarta celor 3000 de muncitori de la Oltchim care nu si-u primit salariile. Mai apoi, toate televiziunile erau interesate de faptul ca Ioana Tufaru (fiica Andei Calugareanu) matura sau nu in casa. Vanatorii de audiente nu au facut decat sa profite de prostia Ioanei Tufaru (ca nu o pot cataloga altfel) si de pasiunea romanilor pentru scandal. Ioana cred ca are nevoie de ajutor specializat, altfel nu s-ar fi lasat calcata in picioare in felul acesta :( Pacat ca cei care pretind ca vor s-o ajute, si-au batut joc de ea. Este incalificabil sa trimiti un asa zis cumparator cu o camera ascunsa in apartamentul unui om doar ca sa dai pe post imagini cu ce mizerie e in casa respectiva. Totusi, nu cred ca e vina lui Maruta in totalitate. Ioana ar putea sa-i dea in judecata pentru ca nimeni nu are voie sa filmeze intr-un spatiu privat fara acordul proprietarului. Probabil i-au dat si ei cativa roni si s-a rezolvat totul. Televiziunile au facut audiente record, multi romani au primit ceea ce si doreau: scandal si toata lumea e fericita. Nu cred ca televiziunile ar veni cu asemenea emisiuni daca lumea nu s-ar uita :( Din pacate, unii fac bani, altii se fac de rusine si societatea noastra se degradeaza pe zi ce trece :(



12 comentarii:

  1. buna.la noi totu este invers nu ne mai miram de nimic asta ca sa se uite de criza cica.

    RăspundețiȘtergere
  2. trebuie sa-si ocupe cumva timpul , nu ???

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum ma uit decat seara la tv si atunci  la stiri,filme sau seriale,am pierdut ultimele noutati,dar nu-i nici o paguba :)Oricum de ceva timp evit emisiunea lui Maruta si acces direct pt. ca nu fac decat sa promoveze scandaluri(daca nu gasesc le inventeaza ei)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ramona Daniela Sculschi19 octombrie 2012 la 15:17

    Zilele astea nu prea am mai avut timp sa ma uit la tv,  decat putin seara, la Storage Wars pe History :)) Se pare ca n-am pierdut nimic! :) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. acum ma bucur ca nu am avut timp sa ma mai uit la tv ,deja am vazut 1 minut si mi-am facut cruce:|

    RăspundețiȘtergere
  6. Calin Andreea Daniela22 octombrie 2012 la 07:29

    Mai bine de mine ca nu ma mai uit la TV :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai dreptate, ne dau scandaluri ca sa uitam de problemele reale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Carmen, isi ocupa si timpul, mai castiga si ceva bani fara munceasca :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai mare dreptate, Mirela. Eu mai vad emisiunile lor atunci cand am insomnii, ziua n-am timp de prostiile lor :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ramona, eu le mai vad noaptea, in reluare :) si, da, nu ai pierdut nimic :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  11. Andreea, s-a intors lumea cu susul in jos :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Anfreuta, ziua ma uit la stiri si noaptea, cand am insomnii, butonez pe diverse posturi. Ma crucesc cand vad ce se promoveaza la TV :(

    RăspundețiȘtergere