miercuri, 8 august 2012

Serul cu vitamina C - La Duchesse

Dragele mele, eram datoare sa va impartasesc parerea mea despre serul cu vitamina C Danielle Laroche achizitionat de pe site-ul La Duchesse.
Din descrierea de pe site am observat ca este recomandat pentru regenerarea antirid si reechilibrarea hidrolipidica. Concentratia ridicata de vitamina C stimuleaza productia de colagen pentru o piele intinerita. Serul este potrivit oricarui tip de ten. Este frecvent utilizat pentru tenuri mixte sau cu tendinta de ingrasare atat in programele anti-age, cat si in de-sensibilizarea tenurilor sensibile.

Eu il folosesc de aproximativ o luna si sunt mai mult decat incantata de el. De obicei, il aplic seara dupa demachiere si il las sa actioneze pana dimineata. Practic, il folosesc ca tratament de noapte pentru ten. In timpul somnului tenul este mult mai relaxat si efectele benefice ale serului sunt mult sporite. 
Serul are aspectul unui gel translucid cu un miros discret si placut si se absoarbe relativ repede in piele. De la prima utilizare mi-a placut ca imi hidrateaza foarte bine tenul, insa fara sa lase un aspect "gras". De asemenea, imi place pentru ca nu imi lasa tenul "lipicios", iar pe zilele astea de canicula are si un efect racoritor. Dimineata ma trezesc cu un ten fin, luminos si fericit :)

Ca efect pe termen lung, impreuna cu crema anti stres si demachiantul Danielle Laroche, serul m-a ajutat sa scap de "cojitele" de pe nas, mi-a diminuat ridurile fine, iar tenul meu este hidratat, luminos si are un aspect sanatos. Avand un ten mixt, ma bucura foarte mult faptul ca mi-a hidratat zonele uscate si mi-a rezolvat problema sensibilitatii pielii din zonele cu tendinta de ingrasare.

Scuze ca fotografiile sunt facute chiar cand am primit serul. In momentul de fata am ceva probleme cu aparatul foto, insa sunt atat de entuziasmata de acest tratament, incat abia asteptam sa va impartasesc si voua  parerile mele.





Nu stiu cat de bine se observa in fotografie, insa pompita este prevazuta cu o protectie din plastic, iar recipientul este din sticla semi-transparenta.

Daca  e cineva interesat, revin cu fotografii mai detaliate atunci cand imi rezolv problema cu aparatul foto. 

Ingerasi ting ting, in concluzie, sunt foarte multumita de kit-ul de ingrijire a tenului pe care l-am descoperit pe site-ul La Duchesse. Il voi folosi cu mult drag si de acum inainte si vi-l recomand si voua.


4 comentarii:

  1. Sa-ti fie de bine si sa le folosesti pe toate sanataoasa si frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. in general produsele aplicate seara actioneaza si se vad mult mai bine rezultatele decat cele care le aplicam pe timpul zilei. cat din continut ai reusit sa folosesti pana acum?

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am folosit nici jumatate. E un aspect care-mi place foarte mult. Fiind un produs profesional, nu e chiar ieftin, insa isi merita fiecare banut, dar nu mi-ar placea sa se  "consume" intr-o luna.

    RăspundețiȘtergere