joi, 30 august 2012

De ce nu comentez mereu pe bloguri?

Poate multe dintre voi care aveti bloguri va intrebati de ce nu comentez mereu la postarile voastre. Sunt foarte multe motive pentru care se intampla acest lucru si nu imi caut scuze.
Uneori nu comentez, desi citesc o anumita postare, pentru ca nu am nimic de spus. Alteori e din cauza acelui captcha. Incerc o data, de doua, de trei ori sa introduc codul, dar dupa trei incercari esuate cedez nervos si o las balta :) Desi am vederea foarte buna, rar nimeresc literele alea, poate am prea multa imaginatie :) De ceva timp sunt si mai afurisite: apar niste numere de case fotografiate de la kilometri intregi :) Urata inventie captcha asta :)
Sunt zile in care nici nu intru pe net, deci nu am cum sa citesc niciun blog. Oricum, atunci cand revin online citesc mailurile pe dos :) Ultimele postari sunt primele pe care le citesc, iar cele mai putin recente mai asteapta cateva zile pana ajung la ele :) Asa fac si cu apelurile telefonice: ultimul apel ratat e primul sunat.
Nu comentez aproape niciodata la giveaway-uri pentru ca nu prea mai particip.
Totusi, mi-am propus sa-mi instalez blogroll, desi inca nu stiu cum se face :) Am vazut la cateva dintre voi ca m-ati adaugat si mereu ma simt prost cand intru pe blogurile voastre. De fiecare data zic: "in seara asta imi adaug si eu blogroll-ul" si au trecut multe seri de-atunci :( Eu ma abonez prin email la blogurile pe care le citesc cu drag si, in felul acesta, nu ratez nicio postare, dar promit ca adaug si eu blogroll-ul la mine. Nu stiu care e cel mai puternic factor care ma impiedica sa fac lucrul acesta: lipsa de timp sau lenea?


Gata ca am aberat destul :)

Voi comentati mereu pe bloguri? Cum urmariti blogurile preferate?
Pupici ting ting!

43 de comentarii:

  1. nici eu nu comentez la toate postarile.Asa cum ai spus si tu la unele chiar nu am ce sa spun.De exemplu cand este facut un review la un produs pe care nu l am folosdit sau atunci aud prima data de el nu prea am ce sa spun.
    Cum le urmaresc?In functie de postarile care imi apar pe facebook, postari facute de blogarite.,, astazi am scris un review despre..."Normal..nu le pot citi pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu uneori comentez alteori doar spionez ;))
    Glumeam, imi place sa citesc foarte multe articole dar vorba ta,  nu am  intotdeauna cuvintele la mine.
    La capitolul urmarie apelez la fb, blogroll, abonare prin email depinde de la caz la caz. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu comentez doar ocazional, in functie de articol, de cat de mult imi palce blogul/ideea postari samd. Sunt zile cand sunt in febra comentatului, in altele insa... doar citesc si atat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Gand la gand. Azi-dimineata am patit chestia cu codul. Am comentat la o postare pe blogul unei domnisoare si am incercat de nenumarate ori sa introduc acel cod pana cand m-am lasat pagubasa. Nu stiu exact rolul acestor coduri, chiar nu se poate fara ele?

    RăspundețiȘtergere
  5. cherry queen dee30 august 2012 la 13:26

    mie mi se pare mai usor sa le urmaresc prim blogroll pt ca am pus sa mi se afiseze blogurile in functie de ultima postare.. si astfel imi apar cele mai noi postari.. si nu mai incarc mailul.. :)

    comentez de obicei.. dar nu chiar de fiecare data... :D

    te astept si la mine
    http://cherryqueendee.blogspot.ro

    xoxo
    D.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dreptate si nici eu nu am timp sau cuvinte pentru toate postarile citite, iar in ultimele zile m-a innebunit netul, azi am cedat nervos si am sunat la deranjamente :))
    Eu am blogroll, dar nu de acolo intru pe bloguri - fie vad in newsfeed pe facebook (de exemplu asa am deschis postarea aceasta :) sau ma uit in lista de lecturi de pe blogger. 
    Zilele acestea n-am avut chef de scris nimic nicaieri ... sa-mi para rau ca nu scriu la mine pe blog, sa-mi cer scuze ca nu comentez la altii si sa ma doara capul de atatea scuze si pareri de rau si nervi ... neh, inchid laptop si  trec la treaba, poate chiar fac ceva azi :))
    Spor si mult succes cu redecoratul blogului (parca zisesi ca vrei sa te apuci de schimbat 'tapetul' :))
    Pupici! 
    PS Am scris comentariul acesta acum vreo ora si numai nu reusesc sa prind o picatura de net sa-l si trimit ... (urlet sugestiv :))

    RăspundețiȘtergere
  7. da, mai, mare smecherie captcha asta :)) eu nu comentez pentru ca simt ca n-am nimic bun de spus :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Alinaluibrumarel30 august 2012 la 14:45

    eu comenyez pe majoritatea blogurilor, dar mai si citesc fara sa comentez.

    blogrollul poti sa-l deschizi de la setari. eu spre exemplu citesc blogurile din lista, daca urmaresc prin gfc n-am nicio sansa sa mai ajung si la acelea. 

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu comentez cat de des pot!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. De pe Facebook nu prea urmaresc bloguri pentru ca nu stau pe Facebook, insa in grupurile din care fac parte descopar bloguri noi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dee, neaparat trebuie sa-mi adaug si eu blogroll-ul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Adelina, si eu am zile in care "rasfoiesc" multe bloguri si comentez de zor :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu urasc teribil codurule alea! Imi toaca nervii marunt, mai ales ca nu nimeresc niciodata din prima :) Pe zi ce trece sunt tot mai ilizibile.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dana, trebuie sa facem referendum sa-l scoatem :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Cris, n-as vrea sa fiu in pielea ta la faza cu netul :) Si eu as ceda psihic. Eu cedez dupa 3 coduri captcha gresite :)
    Nici eu nu-mi cer scuze daca nu scriu pe blogul si uneori absentez si cate o saptamana, dar blogul e tot acolo :)
    Of, renovarile astea: si casa si blogul. Vreau sa le fac pe amandoua, dar nu m-am apucat de niciuna :) Lipsa de chef si lene mare :)
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  16. Miuri, eu comentez cand imi place ceva foarte mult si simt nevoia sa-mi exprim admiratia, cand am o anume parere despre subiectul respectiv, altfel citesc "din umbra" :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Alina, asa cum spuneam si in postare, urmaresc din email, insa mai citesc si ceea ce se posteaza pe grupuri. Trebuie sa caut prin setari si sa-mi introduc blogroll-ul. Mi se pare util, insa doar in cazul in care bloggerita respectiva nu intra in febra scrisului ca mine si posteaza de 5 ori pe zi :) Pup.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mihaela, descoperisem blogul tau la un moment dat, insa nu stiu daca m-am abonat prin email :(

    RăspundețiȘtergere
  19. Nici eu nu comentez tot timpul.Uneori citesc postarile pe fuga si nu mai am timp sa las si comenturi, altori nu am cuvintele la mine...mai depinde si de starea mea de spirit....Cel mai mult uraresc blogurile de pe fb, dar si de pe mail sau blogroll.Pupici multi:*:*

    RăspundețiȘtergere
  20. eu comentez pe multe bloguri, nu reusesc pe toate la cate urmaresc, uneori nu am timp de al meu...

    RăspundețiȘtergere
  21. Si pe mine ma dispera Captcha. Nu comentez aproape deloc pe bloguri fara Disqus.. 

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu comentez daca am ceva de spus, insa de multe ori citesc de pe mobil si am observat ca nu se inregistreaza comentariile mele, dar nu am elucidat misterul. De multe ori acasa nu mai am timp sa intru special sa comentez ceea ce am citit pe mobil.
    Cateodata am ceva de spus, insa ma abtin, din diverse motive si de multe ori citesc cu laptopul in brate si mi-e lene sa mai comentez. Desi incurajez comentariile :)Daca te-am adaugat in blogroll, inseamna ca imi place blogul tau si ce gasesc aici, dar nu esti obligata sa faci la fel :) (cel putin in cazul meu)

    RăspundețiȘtergere
  23. aceiasi problema o intanpin si eu  si dupa cateva esuari prefer sa inchid calculatorul si nu mai citesc nici un blog ,poate ca ar trebui totusi sa faceti ceva  ,imi place sacitesc toate blogurile dar uneori nu mai am putere sa las si un comentariu insa cred ca este doar o perioada mai grea la mine ...

    RăspundețiȘtergere
  24. Si eu ma enervez deseori cand imi apare eroarea cu codul gresit si ma las pagubasa..

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna.ai dreptate,codurile ma streseaza rau ba inimeresc ba nu.l ia.de citit va citesc prin e mail dar nu com.ca la unele nu as sti despre......toate imi placeti va doresc succes si numa impliniri va pop

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu comentez la toate postarile pentru ca am cateva bloguri pe care le urmaresc si nu am ....destul timp
    Plus ca de obicei raspund tuturor comentatorilor, ok, uneori sunt comentarii la care nu am ceva de zis sau de completat.
    Si citesc doar bloguri care-mi plac. 

    Insa existe perioade in care nu am timp si atunci ma cam retrag in carapace

    RăspundețiȘtergere
  27. Pe mine ma dispera cifrele si literele alea, chiar am facut mai demult o postare in care ziceam ca le urasc, ai dreptate, parca sunt din ce in ce mai complicate, mi se pare imposibil sa vad cifrele alea fotografiate si de cele mai multe ori doar le intuiesc. Nici eu nu comentez mereu, desi stiu ca orice comentariu este o bucurie pentru orice bloggerita dar imi e mai usor sa rasfoiesc doar fara sa spun nimic ;)

    RăspundețiȘtergere
  28. nu prea comentez, ...imi place sa urmaresc din umbra ...ma documentez si cam atat, doar daca chiar am ceva important sa spun sau simt nevoia scriu. Nu-mi place sa "lingusesc" fiecare postare  si mai ales  review. Oricum nu prea mai am timp de citit/ urmarit bloguri.
    P.s.1: titlul conteaza, trebuie sa aiba un titlu care sa ma atraga sa urmez link-ul. 
    p.s.2: uneori chiar mi-e lene sa scriu si sa ma loghez pt a comenta, plus codul captcha 

    RăspundețiȘtergere
  29. da, timpul asta! ma regasesc in articol...partea cu amanatul...pna pierd ocazia :))...apoi mai citesc ici si colo, dar daca nu-mi vine sa comentez, nu comentez.

    RăspundețiȘtergere
  30. Sunt si la tine :) Mie mi se pare mai usor sa urmaresc prin email. Daca nu intru cateva zile pe net si cineva are mai multe postari in perioada respectiva, nu pierd niciuna :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Alexandra, Disqus e foarte util si nu numai pentru comment-uri.

    RăspundețiȘtergere
  32. Hapi, si eu raspund comentariilor, insa de multe ori cu intarziere :( Stiu cum e cu timpul asta: parca ziua nu mai are 24 de ore :(

    RăspundețiȘtergere
  33. Captcha nu voi avea niciodata :)Nu pe blogul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  34. Fuck captcha ! :)))
    Daca articolul nu are continut, nu prea comentez.

    RăspundețiȘtergere
  35. Uneori am senzatia ca eu am probleme cu vederea cu codurile alea :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Valentina, partea asta cu titlul a fost un feedback foarte bune pentru mine: de cand am citit comentariul tau, ma gandesc mereu la titlul pe care il pun :)

    RăspundețiȘtergere