luni, 6 august 2012

Cadouri...

Dragi ingerasi, v-am spus eu ca ziua mea e pana pe 31 decembrie? Am avut dreptate :) Am atatea cadouri si sunt atat de bucuroasa de nu pot sa exprim in cuvinte! 


De la Elena, am primit o mascuta de fata cu capsuni si un gel pentru picioare cu cirese si menta. Cu gelul de picioare stiu ce sa fac, insa masca arata atat de bine, incat am nedumeriri: sa o pun pe fata sau sa o pap? :) Daca vad capsuni sau zmeura, ma gandesc ca sunt de mancare :) Iti multumesc din suflet, Elena! Promit ca n-o pap si o aplic pe fata :)

De la Catalina am o carte. E printre putinele concursuri la care am participat in ultima perioada, ca sa nu zic singurul :). Desi mi-am propus sa nu mai particip, la acesta nu m-am putut abtine: din respect pentru Catalina, din rspect pentru carti si datorita faptului ca concursul era destinat cititoarelor fidele. M-am simtit onorata sa ma vad pe acea lista, am participat si am castigat. Multumesc mult, Cata! Sa mai dau din casa? Cata a trimis cartea prin curier, nu stiu ce-a fost in capul ei sa dea atatia bani :) Vineri am castigat-o, astazi am primit-o. Culmea, e chiar cartea pe care mi-o doream! Erau doua, insa eu am castigat-o pe cea care mi s-a parut mai interesanta. Stiti cum se spune: "prost sa fii, noroc sa ai" :)) Glumesc, doar ca de data asta am avut super noroc. Multumesc mult, Cata!

Ii imbratisez cu drag pe cei doi ingerasi "ting ting", va imbratisez si pe voi, ceilalti ingerasi "ting ting" si daca doriti review sau recenzie, sa ma anuntati. Sunt cuminte si ma conformez :)



22 de comentarii:

  1. Sa folosesti cu placere mastile, draga mea! :*
    Cealalta carte am castigat-o eu si  si eu chiar pe aceea mi-o doream mai mult :))) asa ca au fost pentru sufletul nostru. 

    RăspundețiȘtergere
  2. birladeanu ana maria7 august 2012 la 00:54

    rasfat placut cu mastile,iar pentru carte...lectura placuta :*

    RăspundețiȘtergere
  3. sa le folosesti cu placere in timp ce te delectezi cu cartea !

    RăspundețiȘtergere
  4.  Numai bine se imbina o masca relaxanta cu lectura:D:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine arată masca şi gelul :X :X ! Pe deasupra mai sună şi delicios.

    Iulia, sper din suflet să îţi placă. Îmi pare rău că nu a ajuns încă de vineri sau sâmbătă, dar aşa a fost să fie :P . Îmi place să fiu promptă şi să intraţi în posesia premiului chiar a doua zi.Lectură plăcută :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase cadouri pentru un inceput de august! Mastile de fata racoroase se potrivesc perfect cu canicula de afara 

    RăspundețiȘtergere
  7. Alinaluibrumarel7 august 2012 la 12:46

    sa te bucuri de ele! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Spor la citit si relaxare ting ting :D multi pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult, Elena! Cartea mea e super. Am citit deja jumatate. Diseara vreau sa-mi aplic masuta cu capsuni. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ancuta, sa stii ca da. Daca ar fi si un pic mai racoare, ar fi excelent :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Cata, am citit deja jumatate si imi place foarte mult. N-avea cum sa ajunga vineri pentru ca am raspuns eu tarziu :) In weekend am fost la Azuga si sa stii ca m-am gandit la aceasta carte :) Multumesc mult pentru premiu. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  12. Culmea este ca ambele se combina perfect...sa le folosesti cu placere Iuli :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa folosesti cu placere mastile si lectura placuta, desi banuiesc ca ai terminat deja cartea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc, Alina! Intr-adevar, am "rezolvat" cartea :)

    RăspundețiȘtergere