sâmbătă, 25 august 2012

Bijuterii handmade

Am observat ca in ultima perioada, bijuteriile handmade sunt la mare cautare, asadar m-am hotarat sa va arat ce bijuterii handmade imi plac mie de la Sapnaa Accesoriess. Imi plac foarte mult bijuteriile, dupa cum bine stiti, insa nu ma vad in stare vreodata sa creez macar o bratara :( Si datorita acestui fapt, am o deosebita admiratie pentru persoanele care realizeaza astfel de bijuterii. Cred ca in fiecare bijuterie handmade e multa pasiune. De asemenea, cred ca fiecare bijuterie "spune" o poveste: o poveste trista sau una vesela, o poveste de iubire sau doar una de prietenie, s.a.m.d. Mai pe scurt, din punctul meu de vedere, orice bijuterie handmade exprima o anume stare sufleteasca a artistului care a creat-o. Daca avem pe-aici persoane care au realizat macar o bijuterie (si stiu ca avem), va rog sa ma contraziceti in cazul in care ceea ce spun eu e neadevarat.

Acum vreau sa va las pe voi sa "dezlegati" povestea bijuteriilor de mai jos si sa va spun si cum le vad eu :)

Setul acesta ma duce cu gandul la cultura maiasa si l-as purta atunci cand as simti nevoia de protectie divina.

Acest set il "leg" de copilarie, de o perioada lipsita de griji. Imi inspira multa bucurie si optimism.

Acum deja vorbim de o situatie mai sobra :) Setul acesta imi evoca eleganta unei adevarate doamne. Mi se pare foarte potrivit pentru o cina romantica, pentru un eveniment special, ca accesoriu la o tinuta eleganta. Daca Lady Di ar mai fi printre noi si mi-ar citi blogul, cu siguranta, si l-ar dori :)

Acesta e un set pe care l-as purta oricand, indiferent ca sunt imbracata casual sau elegant. 



Din nou un set de bijuterii care, la prima vedere, pare mai sobru. Eu as indrazni sa-l port si la o pereche de jeans. Cred ca asortate la o tinuta adecvata, aceste bijuterii te invaluie in mister.



Acest set imi inspira intelepciune si stapanire de sine. L-as purta ori de cate ori ar trebui sa iau o decizie importanta.


Bratara "Ileana" imi inspira foarte mult calm si liniste sufleteasca.

De turcoaz nu va mai spun nimic, deja stiti ca e preferatul meu :)

Eu mi-am lasat imaginatia sa "zburde" :) Voi ce parere aveti? Ce bijuterii va plac de aici?


9 comentarii:

  1. Ce imi faci tu mie...!! O sa intru in faliment! :)) Sunt disperata dupa handmade! am vazut eu ceva frumuseti la Sapnaa de cand cu concursul, dar m-am abtinut sa rasfoiesc toate albumele. Mor dupa bratarile lucrate in stilul acela cu sarma argintata, cum sunt cele din ultimele 3 poze... acum ca le-am vazut la tine, mai pot sa ma fac ca nu exista...? trebuie sa ma organizez sa imi comand si eu macar una! Dar mie imi place in mod deosebit setul cu onix, mi se pare finut, si argintiu+negru e combinatia mea preferata cand vine vorba de bijuterii. Si bratara 'ileana' imi face cu ochiul, imi inspira inocenta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt  lucruri minunate  tot ce face Sapnaa Accesoriess ii ieste foarte bine am si eu o pereche de cercei de la ea sunt superbi

    RăspundețiȘtergere
  3. Cris, intr-adevar sunt frumoase si sa stii ca nu falimentezi :) Au preturi foarte bune. Nici nu vreau sa ma gandesc cat munca e sa creezi o bijuterie handmade! Pup.

    RăspundețiȘtergere
  4.  Preturile sunt bune, dar am mai gasit preturi bune la inca vreo doua fete simpatice, si comanda e deja pe drum, de la asta mi se trage falimentul! :D Oricum, am vorbit si la Sapnaa de o bratara, abia astept sa o iau :) Sa ai  o saptamana superba!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cris, sa ne arati si noua ce ti-ai luat. Sa ai o saptamana super! Pup.

    RăspundețiȘtergere