marți, 24 februarie 2015

Rasfat la superlativ

Bine v-am regasit! Stiu ca nu am mai scris de ceva vreme pe blog, dar promit ca revin in forta: am multe sa va povestesc. :) Pana sa va povestesc despre tarile exotice pe care le-am mai vizitat in ultima perioada, astazi va povestesc despre o "destinatie" autohtona, adorata de orice femeie: salonul de beauty 1 Dream By Raluca Racovita.
Poate va intrebati cum se face ca dintre atatea locuri pe care le-am vazut, acesta mi se pare cel mai demn de luat in seama...Incepand cu locatia ultracentrala (Unirii) si continuand cu absolut tot ceea ce presupune un salon de beauty, totul e la superlativ. De cum am pasit pragul salonului am fost intampinata cu zambete calde si sampanie rece.



Am ajuns la 1 Dream By Raluca Racovita cu gandul de a-mi face o schimbare de look, insa in mintea mea nu e era conturat foarte clar ce culoare, ce tunsoare as vrea. Vazusem ce pagina lor de Facebook cateva poze cu coafurile, machiajele realizate de Raluca Racovita, asa ca nu am ezitat sa merg pe mana specialistului. Probabil sunteti curiosi sa vedeti si rezultatul. :)




Nu stiu voi ce parere aveti, dar eu sunt foarte incantata de ceea ce a iesit: talentul si profesionalismul hair-stilistului Raluca Racovita, dar si calitatea produselor folosite si-au spus cuvantul.
Pe langa partea de coafura si make-up, am optat si pentru o manichiura cu gel si iata ce a iesit:



Un pahar cu sampanie si la final...


In concluzie, am beneficiat de cateva ore de rasfat regesc. 
Voi ce parere aveti? Va place rezultatul?
PS: In perioada aceasta au si o oferta promotionala: la orice serviciu de make-up sau nail art primiti unul gratis (pe care il puteti folosi ulterior sau il puteti face cadou unei prietene).









22 de comentarii:

  1. Wow ,iti sta foarte bn. Felicitari ptr schimbare :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, Aly. Pupici si multe zambete.

    RăspundețiȘtergere
  3. Wooow esti superba Iulia :* iti sta minunat . Felicitari pt curajul de a-ti schimba look-ul ,eu inca sunt in dubii ....

    Sper sa vii la Cta si sa ne vedem , te pup draga mea . Inca o data felicitari iti sta minunat :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos!
    Ai fost o rasfatata iar rezultatul final e de nota 10!
    Ma intreb ... cum ai avut rabdare la unghiute? Cu ce te-au "momit"?
    Imi place tare, tare, tare mult tot! <3
    Pupici, ingerila.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult, Cata. Pe mana profesionistilor am curaj. :) Si eu abia astept sa ne vedem! Pupici nenumarati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult, simpaticule. Cu un pahar cu sampanie si o tigara, am rabdare, iar rezultatul a meritat, nu? :) Pupici si multe zambete.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ramona Violeta Barascu24 februarie 2015 la 13:41

    O schimbare foarte reusita, imi e foarte greu sa aleg intre coafura de vis si me manechiura splendida. Nu stiam de existenta acestui salon dar clar acum il trec pe lista mea de preferate si sper sa beneficiez si eu de un astfel de tratament regesc. In concluzie cand ne vedem la salon?

    RăspundețiȘtergere
  8. Calin Andreea Daniela24 februarie 2015 la 13:47

    Draga mea Iulia, mi-era dor sa te mai citesc. Ma bucur ca te-ai rasfatat ca o mica printesa. Iti sta foarte bine asa, dar tu stii ca in ochii mei esti o fata frumoasa prin felul tau de a fi.
    Inca nu-mi revin insa dupa P. S.-ul tau, mai rar asa saloane generoase! Daca o sa trec curand prin Bucuresti, o sa te sun sa ma duci si pe mine la acel salon :*

    RăspundețiȘtergere
  9. ce schimbare...bv ..asteptam urmatoarele articole

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti sta foarte bine asa si unghiutele sunt superbe! Pare un salon in care orice femeie s-ar simti rasfatata si din care ar pleca mult mai fericita si zambitoare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Waw, schimbare este radicala! Cei de la salon au facut o treaba excelenta si ti-au pus in evidenta frumusetea! :D Daca vin prin Bucuresti, sa ma duci si pe mine la 1 Dream By Raluca Racovita! :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Bine ai revenit pe blog. Ai revenit in forta cu aceasta schimbare de look, o schimbare care m-a lasat fara cuvinte. Esti minunata!

    RăspundețiȘtergere
  13. Esti superba, te prinde minunat noua coafura! Iar unghiile sunt minunate, imi plac la nebunie! ❤
    Pupici, frumoaso!

    RăspundețiȘtergere
  14. O schimbare minunata! :-* Iti sta foarte bine <3
    Asa da rasfat.... <3

    RăspundețiȘtergere
  15. Adica tu de-acuma cum s-ar zice te facusi mai mumusiica decat erai? :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Iti sta minunat si unghiutele sut super faine. Felicitari rasfatat-o :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Superba ,ai fost o rasfatata cand ajung la Bucuresti vreau sie eu sa fiu tratata ca o printesa ,totul e de nota 10+.Felicitari pentru schimbarea de look !

    RăspundețiȘtergere
  18. Arati minunat!!! Ma bucur sa te revad;). Pupici multi si roz!

    RăspundețiȘtergere
  19. Iti sta foarte bine!

    RăspundețiȘtergere