miercuri, 11 decembrie 2013

Din sacul lui Mos Craciun

Nu stiu cum sunteti voi, dar pentru mine, luna decembrie e cea mai frumoasa din an. Nu sunt foarte incantata de faptul ca e foarte frig, dar datorita farmecului aparte pe care il are luna cadourilor, sunt dispusa sa trec cu vederea gerul de afara :) Nimic nu e mai frumos decat sa fii inconjurat de toti cei dragi, sa oferi si sa primesti cadouri. Si daca tot vorbim de cadouri, deja mi-am alcatuit o lista intreaga. Astazi va voi divulga doar o parte din lista, si anume, cadourile care mi-au atras atentia de la magazinul Borealy.ro

Bineinteles, voi incepe cu mama, cea mai iubita fiinta pentru fiecare dintre noi. Cum mama mea e mai friguroasa, cred ca i s-ar potrivi cadoul vin fiert pentru Mos Craciun 2013.



Cadoul contine: suport Craciun sticla de vin, cana de vin impreuna cu 2 figurine Mos Craciun pentru cana, o sticla de vin Beciul Domnesc si 3 globuri Winter incasabile. Ne despart cateva sute de kilometri si nu ne vedem foarte des, asadar, de fiecare data cand va bea un vin fiert din aceasta cana, va simti ca sunt mai apoape de ea.

Pentru tata m-am gandit la Red & Black Business Parker, un cadou care contine un pretios pix Parker si o agenda cu coperti din piele naturala. 


Sotului meu i s-ar potrivi cadoul de Craciun Fine Gentleman (un set Scottish Fine Soaps - Classic Male Grooming cu produse de ingrijire personala si o pereche de manusi din piele naturala, neagra).


Prietenei mele i-as lua cadoul Rugaciuni pentru copii, cadou ce contine o icoana din argint si cartea "Rugaciuni pentru copii", confectionata din hartie manuala. Prietena mea are 3 copii frumosi si bine educati si cred ca s-ar bucura nespus sa primeasca acest cadou.


Pentru nasa mea optez pentru Chinelli Silver Coffee, un set deosebit pentru cafea, ce contine: 2 cesti din portelan, o zaharnita argintata cu capac, 2 lingurite si o tava argintata Chinelli. Nasa mea este o doamna sofisticata si foarte eleganta si cred ca i s-ar potrivi de minune acest set. Mai ales ca adora sa bea cafea :)


Pentru nepotii mei ar fi ideal setul cadou Santa's Sweets, un cos de cadouri dulci. Nu cred ca exista copii care sa nu adore dulciurile. Nu ma pricep foarte bine la copii, dar sunt convinsa ca atunci cand nu stii ce sa oferi cadou unui copil, cu un pachet de dulciuri nu vei da niciodata gres.



Bineinteles, ca nu m-as uita nici pe mine :) Poate Mosul vede postarea mea si va tine cont de faptul ca-mi doresc o decoratiune muzicala de Craciun -  Happy Christmas, o decoratiune - cutie muzicala cu lumini colorate, care se aprind atunci cand este pornita.


Bineinteles ca lista ar putea continua cu mult mai multe cadouri pentru ca sunt inconjurata de multi oameni dragi si ador sa le vad bucuria din privire atunci le daruiesc o mica atentie. Totodata, eu am primit deja multe cadouri frumoase de la ingerasi, chiar daca nu era nici ziua mea si nici Craciunul. Pe acestea vi le voi arata atunci cand ma intorc din concediu.

Voi ce cadouri aveti in plan? Va place mai mult sa oferiti sau sa primiti cadouri?

Pupici si multe zambete!


18 comentarii:

  1. imi place f mult sa fac cadouri ,dar bineinteles sa si primesc dar de ceva timp nu prea primesc acum prioritate e baitul,desi anul asta am primit un cadou de la mosul f frumos si credema ca mia umplut sufletul de bucurie ,deja ptr andrei am inceput sa ii iau cadouri

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti spun sincer ca eu mi-as lua mie cam tot ce ai pus tu pe aici!:)) Suportul de sticla si cana imi plac de numa si casuta asta ultima la fel. Mai ales ca am un vis sa imi creez one day un "orasel de Craciun" pe o policioara!:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Dulciuuuuri! <3
    Toate alegerile tale imi plac, setul pentru sot e tare frumos. Au si barbatii nevoie sa fie rasfatati din cand in cand. :P
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  4. super dragute ,concediu placut draga mea :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria, ma bucur ca deja au inceput sa vina cadourile de la Mosul si sper sa primesti cat mai multe :) Multi pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana, ornamentul casuta muzicala mi-l doresc tare mult. De mica mi-au placut cutiile muzicale. Mi se pare o idee super sa creezi un orasel de Craciun. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Alex, sotul meu e friguros si are nevoie de manusi mai ales dimineata, cand trebuie sa dea zapada de pe masina :) Te pupacesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate-mi plac, toate ma tenteaza, inclusiv dulciurile. :))
    Anul acesta m-a coplesti "alergatul" dupa cadouri.. Cred ca, cu un click as fi rezolvat totul mult mai usor. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Stii ca eu stau prost cu rabdarea si nu as putea sa "alerg" de colo colo si sa stau la cozi prin magazine :) Multi pupici, simpaticule.

    RăspundețiȘtergere
  10. Toate cadourile sunt frumoase,dar cel mai mult ma incanta cadoul pentru copilasi :) Cand le dai un cadou le vezi bucuria sincera in ochisori. De 2 ani Denys e pe primul loc deci tot el are prioritate si acum.A facut o lista mare si deja am inceput sa-i cumparam,dar el zilnic mai adauga cate ceva :D el zice "Mos Pocun" :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Vai ce cadouri frumoase mai ales cel pentru mama, dar imi place mult si setul de cafea si casuta :) Am facut si eu o lista si alerg dupa ea :)) sa vad ce reusesc sa cumpar pana la urma .

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc! :-*
    Pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  13. Bun articol.. chiar mi-a fost de folos ting ting :D Eu caut cadoaie pentru mama :D Multi pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Toate cadourile sunt minunate, bijuteriile lor imi plac in mod deosebit dar as alege aceasta cutie pentru prietena mea cea mai buna http://www.borealy.ro/cadouri-femei/cutii-ceasuri/cutie-6-ceasuri-red-friedrich.html.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce dragut este setul pentru cafea. Eu iti urez sa primesti tot ceea ce iti doresti! :)
    Mie imi place sa ofer cadouri. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte frumoase cadourile.Sper ca Mosul a trecut pe la tine si si-a desertat sacul plin cu surprize frumoase!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  17. فهد الشراري30 decembrie 2013 la 22:48

    imi place f mult sa fac cadouri
    ,dar bineinteles sa si primesc dar de ceva timp nu prea primesc acum
    prioritate e baitul,desi anul asta am primit un cadou de la mosul f
    frumos si credema ca mia umplut sufletul de bucurie ,deja ptr andrei am
    inceput sa ii iau cadouri



    بوابة الشمال
    مسك كلمات -ارشفه بو طلال-seo

    RăspundețiȘtergere