marți, 12 noiembrie 2013

Intotdeauna Capri...

Salutare, ingerasilor! Zilele trecute am luat masa de pranz la Restaurant Capri si mi-am amintit ca nu v-am povestit de ultima petrecere organizata de ei. Dupa cum stiti deja, pe 12 octombrie a fost din nou party la Capri si nu puteam sa lipsesc :) Ca intotdeauna, mancarea a fost delicioasa, atmosfera super si, de data aceasta, am avut ocazia sa stau mai mult de vorba cu Magda si sa o cunosc mai bine.
De comandat, am comandat aproape la fel ca data trecuta:

Platoul aperitiv cu salata de icre, zacusca, salata de vinete, fasole batuta.


Mozzarella cu rosii & company :)

Si nelipsita carnita la garnita.

De data aceasta nu am mai intalnit "ingerasi" la petrecere. Daca au fost prezenti, nu am stiut eu :( dar m-am simtit foarte bine la eveniment.

Acum sa va spun si ce am papat bun la pranz. De obicei, imi place sa incerc restaurante noi, meniuri noi, dar atunci cand vreau sa "merg la sigur" pentru papa bun, merg la Capri. Un meniu de pranz costa intre 18 si 24 de RON. Sotul meu a ales varianta de meniu care include: ciorba, fel principal, garnitura si desert si a comandat urmatoarele:

Ciorba de pui a la grec

Peste cu legume. Cred ca era cod, nu avea deloc oase.

La desert: tiramisu.

Eu nu am ales meniul de pranz pentru ca nu as fi putut sa mananc 3 feluri de mancare si am optat pentru paste la cuptor.

Sunt delicioase! Sa le incercati daca ajungeti la Capri!

In concluzie, experienta mea cu Restaurantul Capri este una foarte placuta de cativa ani de cand merg sa mananc la ei. M-au castigat de client fidel de prima data cand le-am calcat pragul. Capri are un big LIKE de la mine. Voi ce parere aveti, ingerasilor?

Pupici si multe zambete!


7 comentarii:

  1. Guţu Bianca Lucia12 noiembrie 2013 la 12:36

    arata delicios!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer?
    "Imi ploua in gura". :D
    Totul arata delicios - yummyyy. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu as fi ales ca si tine, ultima oara cand m-am lasat convinsa pentru un meniu cu toate ca nu am mancat tot m-am simtit aglomerata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si de la mine au un big like, desi nu ii cunosc decat din postarile tale. Pozele arata asa de bine, incat stiu ca preparatele sunt delicioase. Cum sa nu poti manca trei feluri?! La cum arata acolo mancarea, nu stiu daca nu mai ceream ceva dupa cele trei feluri :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa savuram si noi bunatatile restaurantului cand venim prin Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  6. plioti nicoletta manuela22 noiembrie 2013 la 11:53

    arata super si pe gustul meu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bianca Roxana Anitei24 noiembrie 2013 la 23:19

    Eu nu ma mai joc cu tine!!!Am slabit cu chiu cu vai si acum, uitandu-ma la pozele tale imi si vine sa fug sa ma indop;))

    RăspundețiȘtergere